Monday, 26 December 2011

Serius Cute - "Katy Perry" Yang Comel (5 Gambar)


Please observe the inverted commas!

Wow comelnya "Katy Perry"..............





Laporan asal Just Jared

57 comments:

  1. bukan katy perry la. bodoh

    ReplyDelete
  2. i hate you SUMMER FINN.

    ReplyDelete
  3. ni yahudi ni.jgn tgok sesat korg nanti

    ReplyDelete
  4. anon 26 December 2011 14:13..emo nmpk.bia la obey nk wat mindf**k sket time cuti2 ni.aku pn x suke obey.typo mlampau.

    ReplyDelete
  5. I friendzone you TOM HANSEN!

    ReplyDelete
  6. Obe ko kene layan series New Girl, "Katy Perry" ni berlakon..

    ReplyDelete
  7. zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel zuwi zechanel


    obe bodoh, hahahaha~

    ReplyDelete
  8. wau comelnye katy.

    keh keh keh

    ReplyDelete
  9. dear santa : i wanna fook diz 'katy' up!!!! pliz santa....

    ReplyDelete
  10. Anonymous said...
    bukan katy perry la. bodoh

    26 December 2011 14:13

    ***kau tu yg bodoh.mesti ko baru kat cni kan.obe mmg suke tuka2 name artis la bangang.

    ReplyDelete
  11. hey girl,
    watcha doin'?

    hey girl,
    where are you goin' ?

    whos' that girl?
    its jess!

    love her new TV series New Girl

    ReplyDelete
  12. kepada yg bodoh terutama anon kat sini.sila baca dengan otak ya.adoi...thank to obe! troll for the day.

    ReplyDelete
  13. obepig memang suke buat lawak bodo tahap babi sundal.... sangat outdated buat lawak mcm ni.... obepig otak gemuk sebab tu jadi bodo tahap batu

    ReplyDelete
  14. kahkahkah dah lama aku jadi silent reader. tapi aku dah tak sanggup nak biarkan anon2 bodoh senang butthurt ni jadi lagi bebal. ape makan korang ni jadi bodoh 24 jam?

    ReplyDelete
  15. ini bukan katty perry atau zoey deschanel la pantat! ini rosnah mat aris

    ReplyDelete
  16. ini red riding hood la.
    tapi psl dh dduk amarika so dress up seksi skitttt.

    ReplyDelete
  17. Obe,
    boring sial gag katy perry=zooey deschanel nih. takde gag baru ker?

    ReplyDelete
  18. ini bukan katty perry atau zoey deschanel la pantat! ini rosnah mat aris

    ReplyDelete
  19. setuju ngan anon 26 December 2011 17:02..

    ReplyDelete
  20. Katy perry bogel woi http://goo.gl/IQDSK

    ReplyDelete
  21. once again penjilat pantat obe trying to make this post funny. well it is not. its a lame joke. bodo.

    ReplyDelete
  22. obe joke jadi lame.. dah tua2 dan buncit..

    ReplyDelete
  23. dah buncit bodo itam lagi tuh... budi bahasa budaya kita~~

    ReplyDelete
  24. bebuncit nak kahwin dah..
    nanti bencuncit buncit..

    ReplyDelete
  25. penjilat pantat obe26 December 2011 19:17

    OBE WE WANT MORE "KATY PERRY" PLEASEEEEEEEEE...........

    ReplyDelete
  26. ini bukan katty perry atau zoey deschanel atau rosnah mat arih la...ini tan eng hong

    ReplyDelete
  27. everybody else... GODAI!!!

    I love Zoooeyyyyyyyy!!!!

    ReplyDelete
  28. Truthfuly aku hanya klik 'post comment' bile ade post2 mcm ni coz aku suke sgt tgk org2 yg komen cube nak belagak pandai..sian..

    ReplyDelete
  29. Summer Finn.
    http://www.youtube.com/watch?v=PsD0NpFSADM&feature=player_embedded

    ReplyDelete
  30. not enough skin

    ReplyDelete
  31. ini zoey deschanel la bingai!





    butthurt obe-fanboys??

    ReplyDelete
  32. Jess.. The New Girl.. Ha ha..~~!! Katty Perry

    ReplyDelete
  33. ini nme dia khatijah binti sapri..nme omputihnye kate perry..tp nama dalam ic, obe berryberry

    ReplyDelete
  34. Ni bukan Katy Perry la.
    Ni zoey deschanel

    (okeylah. Troll konon akan bermula. Nanti orang tetap akn cakap, kau salah orang.Lepas tu commenter lain coba tunjuk pandai.Tapi tetap ada orang kata ni bukan Katy Perry.Sebab you being trolololed too.)

    ReplyDelete
  35. obe beryberry buncit.. salah2
    buncit2..buntal

    buncit + papan = bunpan baru betull

    ammarue <---- tukag jilat

    ReplyDelete
  36. Inzal Berahi said...
    kahkahkah dah lama aku jadi silent reader. tapi aku dah tak sanggup nak biarkan anon2 bodoh senang butthurt ni jadi lagi bebal. ape makan korang ni jadi bodoh 24 jam? <---- epic hero... wakakakakkaa a.k.a tukang jilat

    ReplyDelete
  37. and as you dumbfucks argue who is who, obefiend gain a profit out of this. mission accomplished, shall i say?

    ReplyDelete
  38. kenapa saya ta' bole komen kat posting besday miss mean?? sial la mcm ni. kamu telah menghalang hak saya untuk bersuara. saya akan adukan ketidakadilan ni pada dewi ambiga

    ReplyDelete
  39. hahahah~
    and u guys kena troll dgn obefiend.
    Siapa yang troll siapa nih sebenarnya?
    LOL

    ReplyDelete
  40. zooey deschanel.. no doubt.. bkn katy perry..

    ReplyDelete
  41. KEPALA OTAK HANG..NI LERR NENEK KATE WINSLET TU.....

    ReplyDelete
  42. bukan zoey bukan katy,bukan nenek kate winslet.bukan rosnah mat aris

    tetapi inilah Bik Mama

    ReplyDelete
  43. dis shit ohsem.dont u agree gays?

    ReplyDelete
  44. dorang tak dapat lawak kau obe,semua baru baca blog serius,bodoh punye manusia

    ReplyDelete
  45. apa masalah kalau zoey ke katy perry?
    bukan nmpak tetek pun...

    ReplyDelete
  46. apa masalah kalau zoey ke katy perry?

    bukan nmpak tetek pun...

    ReplyDelete
  47. ini bukan selena gomez ke haha, adoi kenapa tak buat research dulu xD

    ReplyDelete
  48. nie bkn Katy Perry la!!!!!!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails