Thursday, 15 December 2011

Serius LOL - BIla KFC Kensel Kupon Double Zinger


FFFuuuuuuuuuuuuu Winrar!

Video dari CEO Amanz Network, Tekong berkenaan kegagalan KFC untuk menerima kupon free Double Zinger semalam. HAHAH. Winrar and ROFLcopter. Kepada yang tak tau semalam FB KFC bagi kupon. Kalau redeem kupon dapat free Double Zinger dengan setiap pembelian set makanan di KFC. Tah camne tetibe depa kata out of stock dan kupon tak laku padahal patutnya laku sampai 15 Jan 2012. Just enjoy the video.


34 comments:

  1. hahahahaha...fuck kfc..da la pekerja pengotor

    ReplyDelete
  2. K-kupon F-free C-cancle

    ReplyDelete
  3. "cancle"--guys that a new word 4 today

    ReplyDelete
  4. camner neh. dah kena cancle la pulak. aku lom try g...

    ReplyDelete
  5. LOL cancle
    new obe ???

    ReplyDelete
  6. Oh C for " Cancle " . bye .

    ReplyDelete
  7. dekat page dia da tengok lum?sumpah dasat orang RAGEEEEEEE!!

    ReplyDelete
  8. bukan setakat set, beli ban rm0.50 dapat free zinger burger lol

    ReplyDelete
  9. Cancle is the new cancel!
    HAHAHAHAHAHAHAHAH!!
    Video lawak sial.
    Bunyik pun cam cun jekk dgn BM.
    Kah3.

    ReplyDelete
  10. PEHHHHH.....RAGEEEEEEE abis diorg kt fb kfc malaysia.....hahhahaha

    ReplyDelete
  11. KFC bodo .. tertipu aku .. lalu membeli snack plate...

    ReplyDelete
  12. famous betul scene ni, dah byk betul version...alahai kfc, nak wat promosi mcm fast food lain xmenjadi plah ehhhh

    ReplyDelete
  13. aku rasa tertipu mlm td,langsung aku blah p mcD... anyway,jualan kfc mlm td meningkat sbb org masuk kfc n beli set lain. alah,org marah2 pon,jap je kurang untung..xlama g untung gile balik kfc ni... percayalah..

    ReplyDelete
  14. Itu hitler yang sebenar ke?Hensem........

    ReplyDelete
  15. Sandi...klu orang Sabah bilang haha

    ReplyDelete
  16. Diorang cancel mungkin sebab ada orang beli BUN Kfc RM0.60 terus dapat tebus set Double Zinger ni.. perghhh.. sebab xnak rugi la diorang cancel!!

    ReplyDelete
  17. saye mmg hensem15 December 2011 17:29

    korang menggelabah kenape? x dpt kupon g la beli sndiri!! mcm budak nk hisap tetek

    ReplyDelete
  18. tak bes ending tahun ni...

    ReplyDelete
  19. try tebus kopon kfc zinger tapi nak great chicken burger, tapi kalau tak nak takpe, bole cancle, cansel, kensel, arrhhggghh!!

    forgive my keyboard

    ReplyDelete
  20. x lawak langsung

    ReplyDelete
  21. ala korang kecoh sangat pehal,setakat KFC zinger apalah sangat..Fast food punya makanan tu dah la takde khasiat..benda free kalo takde tak rugi apa2 pun kan..suka sangat benda free korang ni,kat dunia ni mana ada benda free bai kalo ada pun ni la jadinya.jadikan ni pelajaran hidup..dah2 tak payah kecoh2 lagi KFC takkan bangkrupt nya..sedangkan MCD support israel yang korang fanatik islam anti tu pun still berjalan gak business..bazir masa je typing maki hamun KFC..

    ReplyDelete
  22. diamla mr porn.

    yg penting aku puas hati makan free smlm 3 set.

    ReplyDelete
  23. Colonel Sanders16 December 2011 04:20

    walaupun terkantoi kfc cheesy wedges mu tetap di hatiku. tp heran apsal xde news coverage lgsg kt mane2 news portal huh? pandai plak diorg cover

    ReplyDelete
  24. Takyah nak maki hamun dah KFC ni - sbb benda ni jadi team Marketing punya bonus kena cut dari 4 bln ke 1bln (sbb kwn aku kena, dia Marketing Exec kat situ)

    ReplyDelete
  25. Sape2 dh tgk movie yg real punya ni? Actually kinda sad fock hitler ngn org2 sekelilingnya tu sanggup bunuh diri drp kene tangkap dek askar russia tu...they rather gtfo frm this mortal world drp kene seksa dulu..
    (inb4 no flaming la)

    ReplyDelete
  26. betul la syial..aku pegi semalam.cam harom..panjang lak cerita dia.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails