Wednesday, 21 December 2011

Serius Cool - Poster Propaganda Dari Korea Utara (9 Gambar)


Best Korea!

Aku ada festih kepada poster dari negara sosialis. Masa di China aku ada jumpa poster Marx, Lenin dan Mao. Lawa gila babi tetapi orang tu nak jual kat aku USD100. Mana ada duit siak! Nampak sangat orang China sudah jadi CAPITALISTS pigs! Dayyum. Tapi seriously poster propaganda dari negara sosialis sangat awesome kalau letak kat rumah. Sebelum ini aku ada paparkan poster keselmatan tempat kerja dari Soviet Russia. Hari ini mari lihat poster dari North Korea pulak. Yang ada gambar tapak kasut itu yang paling cool beans. Nak satu.






Laporan asal oobject

18 comments:

  1. i anticipating that the NK gov will sometimes later announce that leader kim is not dead cme dh jadi ahli ruh n still could have sex with his harem even from the grave, feels familliar obe? lol

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. propaganda anti USA ke ni?


    http://dariblogpelaburanemas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. yg last tu rs nyer org lain yg lukis...

    ReplyDelete
  5. "Aku ada festih kepada poster dari negara sosialis" festih typo for fetish?
    kau melancap guna poster negara sosialis? omg

    ReplyDelete
  6. hahahaha...
    korea lau perang ngan usa pon aku xheran...
    korea ada kelebihan yang usa xtau..
    usa punya kelebihan dunia da tau sebab asyik perang je asyik nak jajah je,,,,

    ReplyDelete
  7. to bad i cant read korean..damn

    ReplyDelete
  8. they look so much better in poster..

    they even got a smile and double eyelid~

    awesome2

    ReplyDelete
  9. khidmat travel guide di south korea travelmakerseoul@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Siapa ada main game Homefront? Pada tahun 2018 nanti Korea Utara akan menjajah Asia Tenggara dan serang USA.

    No more corrupted UMNO official, because we will have the dear leader instead.

    ReplyDelete
  11. bagos dorang ni, bersatu padu, LIKE2 !!

    ReplyDelete
  12. poster no 2-wondergirl versi n korea kot

    ReplyDelete
  13. this best bro!! :D

    yg poster kasut tu WIN!

    ReplyDelete
  14. hahaha.. KOMEN PALING TERBAIK AKU BACA - NABILAH -

    " they even got a smile and double eyelid~ "

    haha.. perli keras nampak nabilah.. org korea mana ada double eyelid ,hahaha... sian dorg ko perli sakan.. kakaka~~~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails