Tuesday, 9 April 2013

Serius VS - Kehebatan Pembedahan Plastik Korea Selatan (17 Gambar)


Hebat!

Sebelum ini ada kami paparkan kehebatan pembedahan plastik Korea Selatan. Time for moar! Memang sorcery!




Laporan asal Izismile

47 comments:

  1. hoh sepesen belaka!

    ReplyDelete
  2. Errr... 1st?? Bisjut lebih?

    ReplyDelete
  3. Moral : jgn tertipu dgn keseksian dan kemachoan korean.

    ReplyDelete
  4. muka boleh bedah, genetik tak boleh

    ReplyDelete
  5. jangan komen di bawah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAK BAPAK KO BONTOT ITAM, SEKIAN

      Delete
    2. Mgata org..mak bpak kau isap gam bawah titi ..ko tak cakap plak

      Delete
  6. ikutsukaaku ler.... semua nie photoshop aje.................................... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kpork hard die kipas berdebu bodo makan tinja kpork tu jd bdo cam pork.

      Delete
  7. We have badass over here

    ReplyDelete
  8. haha aku dah komen. hish ni jaw-surgery, lasik-surgery, nose -surgery dan laser untuk buang masalah kulit. yang lain2 aku xpasti tp yg pastinya kena kikis tulang tu tengok dahi besar jadi kecik. dahsyat2 hebat2 pndai sangat ubah ciptaan Allah..

    ReplyDelete
  9. aku nak jongang kan gigiku

    ReplyDelete
  10. bgsa korea selatan adalah bgsa yg x reti bersyukor..hrap dijauhkan lah kturunan aku drpd pngruh kpop ni..aminnnnnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apahal pulak kau nak hukum orang macam tu pulak? Suka hati kau je. -peminat tegar kpop-

      Delete
    2. anak bapak begadoh kes kpork

      Delete
  11. xleh trima..xleh trima..

    ReplyDelete
  12. muke asal cam meja tulis...

    ReplyDelete
  13. jangan komen di bawah !

    ReplyDelete
  14. blog ni mcm babi..macai sejati

    ReplyDelete
  15. mohon korea utara p serang

    ReplyDelete
  16. haha diorang ni hensem/lawa tapi bila kawin kuar anak muka cam naharom..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak tu tak salah..ko hina kejadian tuhan pehal...dia bg pnjam oksigen ko banyak bunyi..tatau syukur..macam la muka ko tu handsome sangat...bodoh..cakap pakai akai la mat...jgn mghna kjadian tuhan...wlaupun mka dia buruk mcm mana pn

      Delete
    2. bangang. maksud dia tu plastic surgery tak mampu nak mengubah sperma diorang menjadi cantik seperti yang diubah oleh korean2 ni.

      sikit2 guna nama tuhan.

      Delete
    3. tol2. kalau da baka camtu nk watcne lg

      Delete
  17. Not asli, takut kalau kahwin nanti anak tidak comel mcm ibu or handsome mcm ayahnya.... wait. Hmmmmm.... nanti, klu inda lawa or comel boleh saman.. hihihih

    ReplyDelete
  18. Jangan kawen ngan orang korea

    ReplyDelete
  19. kalau dah sepet, sepet je la babi!!

    ReplyDelete
  20. Xperlulah nk mencarut bagai kt sini..Nak kritik boleh tp bkn carut2 bagai..Rasanya semua org tahu yg majoriti K-pop astis tu plastik..Mmg kt Korea klinik plastic surgery tu dah mcm kedai runcit..FYI Diorg tu Kafir, mana tau hukum, sbb tu diorg obses nk jadi cantik camni..But kita sbg org Muslim kena jaga la sikit percakapan tu..Cara anda bertutur adalah mempamerkan keperibadian anda..Wassalam...

    ReplyDelete
  21. Ini la akibatnya Tuhan tak turunkan Islam di seluruh pelusuk dunia dengan menghantar nabi di setiap pelusuk dunia. Asyik turun nabi di middle east je. Mana nak dapat hidayah untuk orang Korea balik ke panggal jalan dan insaf daripada buat dosa mengubah ciptaan tuhan. ish ish ish.

    ReplyDelete
  22. Ini lah akibatnya bila pada asalnya tuhan menciptakan mereka tanpa package Islam pada keturunan mereka. Maka hanya segelintir sahaja masuk syurga, itu pun dapat hidayah setelah tonton keajaiban Islam di Youtube. Sia2 sahaja kehidupan orang korea yang baik dari segi moral tapi masuk neraka untuk selama lamanya kerana tidak pernah mengucap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malay muslim with it's perfect religion syndrome detected..

      Delete
  23. Ini lah akibatnya orang Islam asyik mengutuk dan menghukum orang kafir tapi tak ada usaha untuk ke Korea Selatan untuk berdakwah kepada mereka tentang Islam dan dosa mengubah ciptaan Tuhan. Ish ish ish.

    ReplyDelete
  24. scary gile, muka sumer same.

    ReplyDelete
  25. takde kena mengena dengan kpop ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. kpop sume plastik sampah puiii......

      Delete
    2. kasihan ko dik.. sudah terang kena suluh menggunakan spotlight, masih katakan kpop xada kena mengena.. itu lha guna google

      Delete
  26. kalo babi buat pembedahan plastik ni bleh jd muka brad pitt x?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails