Tuesday, 9 April 2013

Serius LOL - Nombor Pendaftaran Yang Tidak JPJ Compliant


Saman!

Nombor pendaftaran sebegini melanggar undang-undang. On a side note kalau kami beli kereta di Terengganu kami nak book TUB 38 ... wink wink ...



Laporan asal AzmanMatsari

40 comments:

  1. Replies
    1. sapa tuh????????????????? ?????????????????????? ..

      Delete
    2. so kalau keta dia pun..lantak kt dia la nk buat cmna pun..yg nk kena saman dia..bknnya korang..tmbah2 si obe ni..pulun nau nk post2 benda xde issue pun..udah2 ler..dia xkacau sape pun..lantak kt dia la nk buat num plate cmne pun..kalau kena saman dia yg bayo..dia xminta pun duit korang kt sini..lancau btul..bajet gud ja suma..phuiiiiii

      Delete
    3. nak bisjut?

      Delete
    4. nak nisjuit?

      Delete
    5. artis suam2 kuku je ni
      sapa la sugar daddy dia

      Delete
  2. tasha. so wat?

    ReplyDelete
  3. ni kete tasha shila.. pernah masuk blog gosip..

    ReplyDelete
  4. IKLAN (AKU bayar obe ni ok) ... Post penting untuk korang baca berkenaan misconception pembangkang terhadap tol. Kat sini.


    Tentu la link ke blog aku tu. plet kereta tu tipu. sekian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau budget kau rosyam nor la bersantai kt pantai???!!
      puiiihhhhhh!!!!!!!

      Delete
    2. Jangan serang peribadi. Inna sobru minal iman. faham?

      Delete
  5. penting sgt ke?

    ReplyDelete
  6. tasha shila

    ReplyDelete
  7. aku yg taja..apehal korang

    ReplyDelete
  8. Nak tau lebih2 pasal kereta ni, p tanya jamal bersih 3.0. Taukey ikan bakar sekinchan kat setiawangsa tu. Jamal jaya holding. Minah ni duduk kat kosas.

    Tak da duit, jgn nak dekat la dgn minah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku bru pas bontot kan dia
      xbest.bontot itam

      Delete
    2. ade aku kesah?

      Delete
  9. no ni ada kat kelantan ... n kat jazz .. cne bleh ada kat audi plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. jazz biru kan?

      Delete
    2. kannnn....

      Delete
  10. sugar daddy i kaya raya. i boleh buat apa je, suka hati i la, yang bayar saman nanti sugar daddy i jugak. so u`olls takde sugar daddy jangan jelly dengan i k. -tasha chilake-

    ReplyDelete
  11. sapa pulak pi letak chewinggum tengahh antara number satu tu...

    ReplyDelete
  12. ni la keta Tasha Shila

    ReplyDelete
  13. Tasha Shila (Official)10 April 2013 12:44

    Eh ni keta i ni? mana dpt gamba ni..btw i dh jual keta ni skrg i naik train je

    ReplyDelete
  14. tu kira biasa la tu..kt endon lg pelik2..

    ReplyDelete
  15. Slow la kau Obe, benda lama ni. Tu la melancap banyak sangat hilang ingatan

    ReplyDelete
  16. tasha shila pakai honda dh x mampu pakai audi lagi,, kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. die naek beca la

      Delete
  17. cari la owner PUK 1 ke, BAB 1 ke,

    ReplyDelete
  18. rasa mcm editted..sbb sebelum ni pernah nampak plat ni ada pada jazz hybrid...dan drivernya adalah perempuan...xlawa pn.. :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails