Monday, 1 April 2013

Serius Kreatif - Poster Filem-Filem P Ramlee Edisi Minimalis (6 Gambar)


Damn nice..

Holy shit.... poster rekaan semula filem-filem P Ramlee edisi minimalis di bawah karya Nadzrin Hakim di bawah adalah SO DAMN GENIUS! DO WANT!

Thanks @FasyaliFadzly for the tip

 


Laporan atas Pinterest Nadzrin Hakim

33 comments:

  1. Replies
    1. Nice layan citer masam2 manis sambil baca entry blog serius

      Delete
    2. Ko rase ada org kisah tak

      Delete
    3. Beliau sgaja mengabadikan komen beliau di blog ni ketika menonton citer P. Ramlee. yang ko dengki pasal!!!

      Delete
    4. x tnaya pun.....

      Delete
    5. aku troll yg kau marah apesal babi haha

      Delete
    6. anon atas ni semua babi

      Delete
    7. HahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahaha

      Delete
    8. HahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahaha

      Delete
    9. babi kau promosi blog ko kat sini. lanat lanat lanat

      Delete
  2. nice!! kalau ada versi print mesti ramai mahu

    ReplyDelete
    Replies
    1. HahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahaha

      Delete
  3. so brilliant!!! mmg kreatif!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahaha

      Delete
  4. aku suka poster2 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. HahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahaha

      Delete
  5. patut jadi trend balik poster2 mcm ni, smart...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahaha

      Delete
  6. Replies
    1. HahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahaha

      Delete
  7. satu je aku tak paham, poster madu 3... explain please...

    ReplyDelete
    Replies
    1. poster madu 3 tu gambar bandage yang dia pakai time tipu wife2 dia.

      Delete
    2. HahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahaha

      Delete
  8. buat tshirt pls...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahaha

      Delete
  9. This designer has create enough awesome graphic for our P. Ramlee movie poster. This designer harus bertaubat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahaha

      Delete
  10. Foto Anakku Sazali dan Ibu Mertuaku amatlah AWESOME!
    INI SEMUA AGENDA YAHUDI!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahaha

      Delete
  11. HahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  12. bru prasan ada p.ramlee dalam biola poster anakku sazali

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails