Tuesday, 9 April 2013

Serius Kreatif - You Help Me I Help You : Iklan PRU13 Terbaik Setakat Ini


Best

Iklan pilihanraya sebelum ini asyik tunjuk cina india melayu besatu padu menyayikan lagu perpaduan, tunjuk KLCC dan letak muka dear leader terseyum bersama suami. Lagu background pula guna keyboard zaman 80an dan tak kreatif langsung. Good thing iklan PR di bawah lebih kreatif dari biasa. You help me I help jooo......

IN B4 "lu anjing jubori"




34 comments:

  1. I will never let you fall, I'll stand up with you forever, I'll be there for you through it all

    ReplyDelete
    Replies
    1. You give me bisjut, i give u bisjut back....




































      s




































      a







































      y
































      n





      o


















      t



      o
























      B























      N




      Delete
    2. nak kote

      Delete
  2. Replies
    1. fil babiiiiiiiiiiiiiii!

      Delete
  3. lu anjing jubori

    ReplyDelete
  4. u fak me..i fak u.. jubo!!!!

    ReplyDelete
  5. muka dear leader terseyum bersama suami

    waffak suami?!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi sorang baru keluar gua. penat tau pm kita kumpul duit sejak kecil nak beli cincin

      Delete
  6. memang salute pade sape yg came up with the video. iklan propaganda yg power!

    ReplyDelete
  7. unjuk KLCC dan letak muka dear leader terseyum bersama suami- i see what you did there obe..

    ReplyDelete
  8. tak sokong PKR & DAP.. parti anak beranak.. PAS tolong keluar dari pakatan.. kalau tak aku undi BN!

    ReplyDelete
  9. KAHKAH! Macai UMNO butthurt! Bebal Unta!

    ReplyDelete
  10. U HELP ME, I HELP U.

    LUPAKAN BN UTK GENERASI BARU

    ReplyDelete
  11. Pihak pembangkang semakin hilang arah tuju mereka dan terdesak merekacipta halusinasi murahan, semata-mata untuk menutup kelemahan mereka yang semakin terserlah setiap hari.

    Mereka fikir rakyat Malaysia akan tertipu dengan segala pembohongan dan dusta nista yang dihamburkan, walhal rakyat negara ini telah sedar dan dapat melihat segala tipu muslihat mereka.

    Tapi malangnya ada segolongan kecil yang tidak dapat memahami keadaan sebenar dan terus membiarkan diri mereka tertipu, menjadi batu loncatan PR untuk melaksanakan agenda jahat mereka.

    Adakah kita mahu terus membiarkan minda kita di perkosa oleh propaganda CAP AYAM ini atau bila tiba masanya nanti, melaksanakan tanggungjawab kita , mengatakan TIDAK kepada golongan ini.

    Fikir masa depan kita.

    Jangan jadi Bodoh.

    Jadi manusia yang tahu bersyukur.

    Pilihlah dengan tepat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yu yelp me,yai yelp yu.. yep yep yep yep..

      Delete
  12. rosak malaysia dibawah umno bn.

    ReplyDelete
  13. RADICAL!! Sweet..

    ReplyDelete
  14. admin butthurt...ahhhahahaakkkkktuihh

    ReplyDelete
  15. kpd Anonymous9 April 2013 10:35 cerita pnjg xguna. bgtau la apa kelemahan2 PR. buat pnt je aku bc komen pnjg2 ko. tp ap pon xde. ko ni dh serupa dgn najib dh. cite je lebat, tp habuk pon xde.

    ReplyDelete
  16. iklan yang berniat jahat untuk menanam persepsi rasuah berleluasa dalam masyarakat melayu.kaum cina dan india hanya menjadi selitan untuk mengaburi niat sebenar video ini diterbitkan.mohon cari idea yang lebih licik wahai kaum minoriti jika anda mahu menanam propaganda sebegini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa xpeduli apa lu nak tulis janji xda hudud !

      Delete
  17. Umno, BN... masamu sudah tiba.. lingkuplah korang semua

    ReplyDelete
  18. Bersyukur dengan apa yang ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon PR buat VC tentang Najib Ajar Anak Kita Bersyukur pulak..

      Delete
    2. Nabi Musa memang tak "bersyukur". Sampai hati dia gigit tangan bapa angkatnya sendiri, yang beri dia makanan, pakaian, tempat tinggal, pendidikan; dari kecil sampailah besar. tak patut, tak patut. mujurlah ramai rakyat 1Malaysia yang tahu erti "syukur"

      Delete
  19. BN memang parti RASUAH AL LAHANATI....

    ReplyDelete
  20. jem la woiiii

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails