Tuesday, 9 April 2013

Serius Cute - DJ Fahria Yasmin : DJ Comel Dari Indonesia (16 Gambar)


Nora Danish clone?

Ini ialah DJ Fahria Yasmin (25) yang berasal dari Indonesia. Sekilas pandang nampak macam Nora Danish if Nora is sexier that is! Boleh follow di twitter @Dj_Yasmin ataupun instagram menggunakan nama yang sama. Go!

IN B4 "gambar paling last comel dan yizlumik"



Laporan asal Instagram

27 comments:

  1. Replies
    1. nak kote

      Delete
    2. gigi tak cantik n tak rata...

      Delete
  2. cantik kalau pakai tudung...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kalau satu tgn ja tulis dan klik, memang susah nak dpt first...
      *kalau hang paham aku maksudkan apa..

      Delete
    2. masturbate...........

      Delete
  4. fap fap fap...

    ReplyDelete
  5. sigh *unzip*

    ReplyDelete
  6. DAMN. pakai seksi, last pakai tudung. nak tunjuk alim depan tok imam le tu

    ReplyDelete
  7. pic last jgk yg cantik...

    ReplyDelete
  8. HUAHUEHUAHUE

    ReplyDelete
  9. nora danish hidung beso dj ni hidung mancung. fap to this dj. harap ada klip 3gp beliau bertudung tapi tak bogel. amin.

    ReplyDelete
  10. macam juliana evens je..

    ReplyDelete
  11. mohon beliau spin lagu SAYANGI SELANGOR

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha WIN! igtkn ko nak soh dia spin syg shae.

      Delete
    2. sayang Shae versi tauhid la...baru syaria compliant

      Delete
  12. Apa barang DJ Yasmin, tak cun. DJ Mari Ferrari lah cun, pernah perform kat Malaysia tahun lepas.

    https://www.facebook.com/DjMariF?fref=ts

    ReplyDelete
  13. carik tina yuzuki!

    ReplyDelete
  14. Waduh...waduh...cantik bangat nih...

    ReplyDelete
  15. tiak tam!!!!!!

    ReplyDelete
  16. DJ Tenashar lagi hot . slalu perform kt Spore & Penang

    ReplyDelete
  17. DJ Ashlynn Brooke lagi terbaek !, DJ lisa Ann ker

    ReplyDelete
  18. DJ Dave lagi comel macam Kak Ton..

    ReplyDelete
  19. Mohon pancut sperm di dalam vagina saudari...

    Terima Kasih

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails