Wednesday, 10 April 2013

Serius - KFC Akan Menawarkan Hanya Ayam Goreng Tanpa Tulang Dalam Masa 5 Tahun


Goodbye drumstick!

Mulai 14 April akan datang Kentucky Fried Chicken akan mula menjual ayam goreng mereka tanpa tulang di Amerika Syarikat. KFC Boneless ialah percubaan mereka untuk melihat sama ada menu ayam tanpa tulang boleh menggantikan menu ayam yang sedia ada. Menurut KFC sejak menawarkan Double Down dan Chicken Strips beberapa tahun yang lalu, mereka mendapati jualan ayam tanpa tulang mereka mendapat sambutan yang hangat dari pengguna. Dalam beberapa survey yang dijalankan KFC juga mendapati pelanggan muda lebih menggemari ayam tanpa tulang kerana ianya lebih mudah dimakan. Oleh itu KFC merancang untuk hanya menjual ayam tanpa tulang secara berperingkat dalam tempoh lima tahun

Persoalannya sekarang adakah anda bersetuju dengan rancangan KFC ini? Mana lebih best? Ayam tradisional ataupun ayam tanpa tulang? Kami merasakan ayam tanpa tulang memang lebih mudah dimakan tetapi keenjoicesan lebih tinggi jika makan ayam dengan tulang. Keputusan terletak di tangan golongan muda. Kerana malas sangat nak makan ayan denan tulang semua orang akan mengucapkan selamat tinggi kepada peha ayam dan sayap KFC. 


Laporan asal Eater


41 comments:

  1. aku lagi suka kepak yang ada tulang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan jadi bodoh! Jgn join Business haram jadah macam tu! Undilah Better Nation.

      Delete
    2. yeahh Babi Negara

      Delete
    3. kita akan mengucapkan selamat tinggi
      kepada ayam!!!

      Delete
    4. aku pun suke kepak,ak suka kepak belah kanan,belah kiri tak best ayam basuh bontot tak basuh tangan tak sedap..

      Delete
    5. peha lagi sedap..gebu...berair...

      Delete
  2. ok asalkan kulit lebih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai lain macam bunyik...ni mesti tak sunat lg ni

      Delete
    2. mesti papagomo ni

      Delete
  3. Nanti tak boleh hisap khasiat tulang sum sum da :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sum sum kepala kelentit kau

      Delete
  4. baik bertulang. yakin sikit ayam. kalau boneless, susah nak determine.

    lagi banyak process,lagi x sihat (skrg pon mcm la sihat sangat kan.lol)


    ReplyDelete
  5. aku lebih suke cheezy wedges..
    like kalau korang suke..hahaha..:3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni bukan fb nk like

      Delete
    2. like bapak kau

      Delete
    3. bahalol punya anon. ingat fesbuk ke nak like2.

      Delete
    4. apak kau like!

      Delete
  6. ayam yang pakai kasut. ai laikeee

    ReplyDelete
  7. saya pilih keenjoicesan

    ReplyDelete
  8. Selamat tinggi ayam bertulang

    ReplyDelete
  9. boring kot makan isi saja, kurang manis dari tulang tu... yg bertulang la best..

    ReplyDelete
  10. keenjoicesan bapa kamu.

    ReplyDelete
  11. ayam lorong lg enjoice

    ReplyDelete
  12. saya suggest jual sahaja ayam tanpa tulang dan tulang (set tambahan). Sape yg suka tulang order je tulang2 tu.. nak sangat sedut sum sum

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau buat kelakar ke

      Delete
  13. Kelakar kepala abah mak ko! Kalo tak tulang tu nak buat pe? Cuba jangan suka membazir. Membazir tu kawan syaitan ko tau tak?

    ReplyDelete
  14. ini semua salah jibby!

    ReplyDelete
  15. lebih kan isi dibahagian tengah kurangkan ditepi dan bwah,

    ReplyDelete
  16. uncle bob dah lama jual la sial...spicy dengan original pun ada

    ReplyDelete
  17. ni sume slh anwar, ejen kfc

    ReplyDelete
  18. order spicy tulang je dari Anonymous 10 April 2013 16:55. betul T U L A N G la kau nih. aku nak set original tulang rawan.

    ReplyDelete
  19. sign manusia semakin malas.....teringat filem idiocracy...manusia semakin malas + bodoh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails