Monday, 11 March 2013

Serius LOL - Mr Mansuh : Parodi Anwar Ibrahim


HAHAHA LMAO!

Kami di Blogserius tidak partisan jadi kami rasakan animasi Mr Mansuh di bawah adalah LULZ! Animasinya boleh tahan cantik


Thanks @JPZainudin1


74 comments:

  1. Replies
    1. tahniah! nah tahi anuar. makanlah.

      Delete
    2. tahniah..anwar akan dtg meliwati kamu..

      Delete
    3. Saiful tu sebenarnya berkhayal kena liwat. bapak sendiri mengaku konspirasi. siapa percaya saiful kena liwat, sah ko pernah liwat saiful.

      ##Pemikiran Berahi Anonymous - BANkami

      Delete
    4. Ni manusia ka lembu ni? Aku percaya mak kau pernah berjimak. shit no, aku sumpah tak pernah berjimak dengan mak kau.

      Delete
    5. kote mamak

      Delete
    6. Video ni saja nak menakutkan orang ramai. betul la akhir zaman fitnah berleluasa. yang baik dikeji yang jahat dipuji. jelas dan nyata.

      Delete
    7. Mana kau tahu mana satu fitnah, mana satu keji, mana satu yang patut dipuji? kalau kau rasa kau tahu, fikir balik.

      Delete
    8. belum cuba belum tahu, sudah kena liwat baru tahu.

      Delete
  2. Boikot obe...saya juga peliwat

    ReplyDelete
  3. siapa pejuang perkasa penyelamat malaysia.

    ReplyDelete
  4. undi pas masuk syurga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hotak kau! tok guru layak ke pilih siapa yang akan masuk syurga? syurga neraka bukan ditentukan dalam politik. pergi masjid dengar ceramah agama lagi bagus dari kau puja orang yang belum tentu boleh masuk syurga.

      Delete
    2. bdoh.. macai sama macai pon tak paham sarcasm

      Delete
    3. sedih aku tgk macai sama macai gaduh...babi di hutan tepuk tangan

      Delete
    4. Machai UMNGOK at its best.

      Delete
    5. pencacai dap dah panas.hahhahaha

      Delete
  5. umno pejuang agama Islam

    ReplyDelete
    Replies
    1. umno pejuang bangsa MELAYU !
      nak tahu melayu ? ni yang ramai2 kat comment ni gaduh sesama sendiri..
      umno dulu dgn skrg lain..
      kalau ckp umno pejuang agama islam..
      ko tgk ketua umno ketua pemuda , puteri umno tmpt kau. islam sgt?
      duit je kan?
      umno dulu skrg lain..
      aku tahu. kau pun tahu..

      Delete
  6. u tgk video ni, i saman u..btw, sy xliwat saiful, sy liwat bapak dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan juga saya pernah liwat datuk dia.

      Delete
    2. mari meliwat

      Delete
    3. dan dan saya pernah liwat abang dia sekali. lupa nak bagitahu. nak biskut perisa tahi saya tak semua? -anuaq berahi

      Delete
    4. jom2,minggu depan saya akan meliwat zoo taiping dgn rakan2

      Delete
  7. mr. mansuh our hero . lepas ni aku hidup dalam senang lenang. yess!! bestnyewwwwwwwwwwwww dapat perdana menteri macam dia.. (gembira sambil korek lubang dubur)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah korek, jangan lupa ambil bau!

      Delete
    2. DAH AMBIL BAU....JGN LUPA RASA....

      Delete
  8. dari segi animasi, bleh tahan dasat....

    ReplyDelete
  9. Serius Betul...Cuba Korang Bayangkan Kalau Dia Mansuhkan Semua Benda...Mana Lagi Hasil Negara Kita???...Semua Rosak...Tiada Keuntungan Lagi Untuk Negara...Sampaikan Minyak Pun Free...Negara Kita Malaysia Akan Hancur Dan Makin Mundur...Bagi Aku La...Walaupun Kadang2 Kerajaan Banyak Ambil Duit Rakyat,Tu Semua Untuk Kepentingan Dan Kesenangan Rakyat Jugak...Takkan Nak Semua Free Tapi Hidup Rakyat Tak Merdeka,Mundur Dan Dijajah...Kan...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serius...Negara Akan Menangung Hutang Yang Berjuta2 Malahan Berbilion...Kalau Dah Semua Free...Minyak Yang Dikeluarkan Dapat Free Hidup2 Jer...Lepas Tu Mana Gaji Pekerja?...Mana Modal Untuk Keluarkan Minyak?...Mana Modal Untuk Repair Alatan2 Yang Rosak?...Kita Ambil 1 Contoh Minyak Pun Dah cukup...Yang Lain2 Tu Korang Fikirlah Sendiri...Kadang2 Kita Nak Tunjuk Baik Pun Kita Perlu Fikir Sedalam2nya...Adakah Perkara Tu Akan Menjejaskan Kita Dan Negara Kita Sendiri...Bukan Dengan Cara Macam Ni...

      Delete
    2. Itu semua duniawi.Mari undi pas boleh masuk syurga.

      Delete
    3. kenapa ko pikir singkat ek?

      Delete
    4. Nak mansuh pon mesti la ada stage2 dia. bukan main mansuh mcm tu ja. hang nak pro BN sgt pon x pandang ke BR1M tahi babi apa suma tu. Bukan hutang ke tu? Projek2 berbillion yg menteri2 dpt apa benda tu? Loan kereta yg kerajaan benarkan sampai 9/10 tahun bukan bebankan rakyat?nak ikutkan rakyat malaysia bukan semua mampu beli kereta.sekarang ni rakyat sampai mati pon hutang x habis bayar lagi taw ?

      Delete
    5. siapa suruh tak nak berusaha ?

      Delete
    6. ko tahu ker skang ni hutang negara dah berapa under jibborosmah? cuba ko check dulu.

      Delete
  10. Rajinnya jibbo=Juboq buat video ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. PRfag spotted..

      Delete
    2. yelah, sbb aku undi pas, confirm la aku masuk syurga..

      Delete
    3. buat dosa luuu manyak2 pastu undi pas

      Delete
  11. erm..kalau lah ptpn dah tak de,tol pon free dan minyak percuma?alamatnyer habislah negara kita.sapa nak tanggung duit kerajaan?kau ker ANUAR IBRAHIM???!!!pakatan pembangkang kalau nak buat sesuatu mesti tak fikir dulu kan?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko jgn tnye die, ko tnye kat sape yg buat video ni...

      Delete
    2. good show, jolly good show indeed.

      Delete
    3. patut laa comment banyak tanda soal . rupanya tak tau apa2. kesian. jgn terpedaya dgn tv3. ada internet kaji sendiri..

      Delete
    4. Kau tu jgn asyik baca haprakah daily je... patut otak beku

      Delete
  12. kesian.tukang buat tukang komen...semuanya sedang menempah NERAKA

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam ko pulak tau aku masuk neraka atau syurga.Ko yg tentukan ker?

      Delete
    2. Menempah neraka?nmpk sgat hang Pas

      Delete
    3. ahh, aku undi pas, confirm2 masuk syurga, buat dosa, tp undilah pas..gay, bapok jn risau sbb anwar backup kita nnti nyah

      Delete
  13. Come visit
    http://www.designtobuild.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. kejadian masa akan datang dorg boleh nampak,
    kejadian zaman skrg & yang berlalu x nampak pula..
    terlalu memikirkan masa hadapan sehingga lupa sejarah hidup

    ReplyDelete
  15. cool vid. saya dan anak2 gembira melihat animasi yang baik. moga ada sambungan atau bersiri. - funaki

    ReplyDelete
  16. Terbaek anuar Jubo...

    ReplyDelete
  17. kami mahu anwar jd pm, justin bieber jd timbalan..boleh balun punkoq tanpa segan silu..

    ReplyDelete
  18. Hahaha.yg hutang negara tu mcm perli najib je.
    Bgus la video ni. 2 in 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. pencacai dap tak boleh terima kenyataan.

      Delete
    2. PRfag memang macam tu. hahaha

      Delete
  19. nie dh tahap kena saman nie ...
    mohon dsai saman you (org yg bt video nie) ...

    ReplyDelete
  20. baru gua baca blog ni, meh tolong promote http://katahatikulagi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. macam ni bayangan org umno kalu PR memerintah..patutla takut....syria pon tgh diperintah oleh org yg sama tapi siapa sangka mereka dlm menderita skrg krn pemerintah...hanya Allah yg tahu masa depan

    ReplyDelete
    Replies
    1. pencacai pkr detected

      Delete
  22. Setuju!! macai umngok mmg BONGOK!! banggang mcm sial.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Another pencacai pkr detected

      Delete
    2. macai pr baru lepas di balun juboq nye..tu yg happy jewwwwrrrr

      Delete
  23. bila masa plak anwar kata nak bagi minyak free...
    bodo betul pencacai nih...
    PR cakap nak turunkan harga minyak je..bukan minyak freeeeeeeee..nampak sangattt beda'ahnyee...puihhhhhhhhhhhh macaiiii BN...

    ReplyDelete
  24. tak logik langsung video nie, cuba bukak minda sikit before nak kutuk2..UMno nie nampak sgt nak sokongan rakyat sanggup bt video mcm nie fitnah org. ada ke anuar ibrahim ckp dia nak bg minyak free ape semua.. nak turun kan harga minyak sikit ader ler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodo nak trunkan harge minyak bnyak mane lg.klu ko dudok kat sempadan thailand ko tau la brtape murahnye harge mnyak kat negare kite bodo tu pon krajaan tanggong hutang bpuloh juta inikan plak nak toronkan lg alamat jahanam la malaysia ni bodo bin bangang kekasih bontot anuar

      Delete
    2. cerita kedai kopi. kalau tak tahu apa2 awak jgn berpolitik. kenapa semua penyokong bn asik ckp lucah? tak faham. malu sikit.

      Delete
  25. Ini yang ak pelik pasal video nih..animasinya sgt cantik..mcm daripada golongn profesional yg diupah utk mnghasilkn animasi ini..cuba korang fikirkan..apa agaknya habuan bagi pembuat animasi ini dapat drpd kerajaan umno nih..takkan pmbuat animasi nih buat secara sukarela..betul tak kawan2...

    ReplyDelete
  26. bodoh je,,kau kate ad org bayar,,video nh tak famous pon,,,tengok style video pon ak tau siapa buat..

    ReplyDelete
  27. Salam.
    Thanks for this write up.
    I wrote a reply to this blog for your view.

    ONLY READ IT IF YOU HAVE AN OPEN MIND. Kalau fikiran cetek, please main jejauh k kengkawan? Hannah tak suka..hehe.

    http://joehannajoeharry.blogspot.sg/2013/03/lahad-datu-mr-mansuh-bersatu.html

    ReplyDelete
  28. ini semua poyo!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails