Wednesday, 7 December 2011

Serius Sadis - Model Cedera Parah Selepas Melanggar Kipas Pesawat


Fuuuuuuuuuuu!

Seorang model dan juga blogger dari Texas cedera parah selepas melanggar bilah kipas pesawat kapal terbang yang baru dinaikinya. Lauren Scruggs (23) cedera bahagian kiri muka dan bahu kanannya. Terdapat laporan tangan kirinya juga putus dalam kemalangan ngeri sabtu lalu. Lauren yang juga bekerja pada bahagian wardrobe siri Gossip Girl baru sahaja usai menaiki pesawat yang membawanya terbang mengelilingi bandar Dallas. Selepas turun beliau dipercayai sedang melambai juruterbang didalam kokpit dan tak perasan beliau berjalan terus menuju bilah kipas pesawat yang masih berpusing diatas tarmak



Lauren menjalani beberapa pembedahan bagi menyelamatkan nyawanya dan kini dilaporkan stabil setelah beberapa hari kritikal . Pihak berwajib kini sedang melakukan siasatan keatas juruterbang pesawat kerana mengikut prosedur biasa juruterbang tidak sepatutnya membenarkan penumpang turun dan naik dari pesawat jika kipas masih berputar. Holy crap sadis!



Laporan asal SkyNews

18 comments:

  1. rosmah mahsyur7 December 2011 18:37

    in b4 usai dan tarmak 2 apa ? *newfags

    ReplyDelete
  2. tangan kiri dia tak dapat diselamatan. ada berita cakap dia nih tergedik gedik sangat. lepas turun kapal terbang, dia nampak pokok krismas cantik giler depan mata die, dia terus terkam. tak sedar kipas kapal terbang tuh tengah pusing laju. typical stupid blonde bimbo symdrome.

    ReplyDelete
  3. pergh, terasa kecut konek baca.

    ReplyDelete
  4. ini betoi2 sadis.. bajet hot turun kapal terbang.. dia pikio itu pilot suka sangat kat dia.. haish.. scary d movieee

    ReplyDelete
  5. tak boleh fap da lepas ni..kesian sgt!

    ReplyDelete
  6. memang rasa sedih, tapi aku rasa chances pilot tu nak kena saman lagi tinggi. you know, orang akan cari the slightes mistake from the pilot.

    ReplyDelete
  7. ini agenda freemason..

    ReplyDelete
  8. bile nak cepat..sume benda kasi redah je~

    ReplyDelete
  9. Ala2 Final destination gituh...sangat ngeri siot!

    ReplyDelete
  10. she is blonde btw...

    ReplyDelete
  11. fashion blogger
    maka tutup la blog dia lepas ni

    ReplyDelete
  12. obe menggunakan perkataan "usai"..





    I..... cant..... brain..... this...

    ReplyDelete
  13. This is like Final Destination. Wondered how does the pilot felt when he saw blood splattering.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails