Thursday, 1 December 2011

Serius Cute - Chloe Moe Dalam Majalah Interview (6 Gambar)


Nice photos!

Wow gambar Chloe Moretz dan Curtis Johnson (Pemain NFL) dibawah sangat awesome. Ianya diambil oleh Mikael Jansson untuk majalah Interview keluaran bulan ini. So cool!






Laporan asal Hungree

22 comments:

  1. first? kalau betul, yhis is my first time hehehe

    ReplyDelete
  2. GREAT photo! but damm i read too much of Vigilant Citizen hahaha...

    ReplyDelete
  3. keempataxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. semalam baru lepas tengok movie budak ni tajuk let it be. cerita pasal vampire tapi yg layan punya. recommended.

    ReplyDelete
  5. Haha bengong let it be. LET ME IN la

    ReplyDelete
  6. rasa mcm something wrong somewhere dgn gambar2 ni hmm...

    ReplyDelete
  7. fip fip fip fip fip.......

    ReplyDelete
  8. pedobear is enjoice

    ReplyDelete
  9. bosan giler ah let me in

    ReplyDelete
  10. macam twiggy.

    ReplyDelete
  11. ada essence scarjo rasanya. tang hidung and lips...

    ReplyDelete
  12. Yup let me in. best giler citer tu. dari tengok twilight gay bek tengok citer tu. sangat cute!

    ReplyDelete
  13. the original pun boleh tahan what, "let the right one in"

    awesome!

    ReplyDelete
  14. Orang yang komen sbg anonymous pastu maki2 orang lagi totally forever loser .. heh

    ReplyDelete
  15. let me in, kickass, diary of wimpy kids. akan datang HUGO. budak ni mmg awesome

    ReplyDelete
  16. Tak padan langsung, dari segi fizikal
    tapi padan dari segi seksual!

    Minah salleh memang suka kepada lelaki2 negro - dari segi seks diorang memang non-racist....
    Negro memang hebat didalam memuaskan nafsu perempuan2 barat yang gilakan seks!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails