Wednesday, 7 December 2011

Serius LOL - Lagi Perkara Yang Perlu Ada Di Facebook (7 Gambar)


Harus ada sekarang jugak






Laporan asal Cool Material

20 comments:

  1. konsep serupa dgn "baby feed" tuh patut ada kat blogserius... utk filter komen2 "First...." dgn komen2 "ini semua freemanson...."

    ReplyDelete
  2. I hate baby feed. Some parents are just wayyyy too much you know. I do have a FB friend who post pictures of her baby hiding in a corner taking a dump. I mean, come on!!!!

    ReplyDelete
  3. aku suka yg auto-like post2 sedih & emo... satu lagi, patutnya ada filter korea.. filter post k-fag yg fanatik & poyo cakap korea mcm paham.. ;-)

    ReplyDelete
  4. aku paling benci mak bapak suka citer pasal anak. aku pun ada anak la weiii. takdenye aku nak kongsi pasal family aku kat dalam fb. bcoz my family's story is exclusive for me and not meant to be shared to the strangers.

    ReplyDelete
  5. post2 geng2 MLM yg show off BMW second hand, pegi bcuti kat new york paris london, kutuk org makan gaji macam aku kata aku taknak ubah nasib...kalau ada butang 'pergi mampus' pun bagus jugak utk post2 camni....

    ReplyDelete
  6. Like statement d'shahrul... terbaikkk... :D

    ReplyDelete
  7. i found the following names used in the pictures hilarious.

    Jena Thalia
    Warren Peace
    Emma Royds
    Chris P. Bacon
    Mike Raffone
    Shanda Lear
    Ben Dover
    Annie Body
    Everette Juan
    Ivana Peace

    ReplyDelete
  8. @kelisa_samudera: so you have strangers in your friend list? isn't that making you a fb bitch?

    ReplyDelete
  9. Juge menyokong penuh dengan mengadakan butang seperti yang telah dicadangkan oleh encik D'Shahrul tersebut

    ReplyDelete
  10. Obe2~ bape hari lu tak update. Confirm pageview lu naik gila babi, obe. (Sarcasm)

    ReplyDelete
  11. "mia demam lagi.. ish pening laa camni.." <--- ni ala2 nk suruh kawan2 mediocre balas komen, harap2 anak u cepat sembuh.. pfftt...

    "happy birthday anakku..harijadi yang pertama.." <-- babi kau... anak kau x tau pon ko wish kt dia...babi

    ahhhh... aku memang benci org yg over telebih2 cite pasal anak dia dari keluar dari faraj sampai laa anak die bermisai... dah laa muke anak tak hensem tak cantik tapi duk post 600 keping suruh org muntah tgk.... kalau comel, takpe.... pfffttt.... babi lah sape2 yg ade perangai camtu.. babi.. babi... hahahhahahah

    ReplyDelete
  12. haha.. blogserius nih pon patot ade button like, dislike tuh gak kat komen.. haha.. i like bace komen cam shial korang ..

    ReplyDelete
  13. Bodoh bangang punya FB whore / Bitch

    Dorang punya FB page lantak dorg la nk post apa kt wall dorg..ade ke korg dpt duit kalo dorg post o x post..lu bangsat pergi baca wtpe..ada mak bapak lu suh lu org bace ke wall mangkuk2 yang post benda alah tuh?

    Ada akai ke xda akai? benda simple camtu nak komplen lebih2 skang sapa lagi busuk ngan whore..lu x suka lu bleh block hapa...

    Bila org cakap lu bodoh lu marah...tp action lu sendiri membuatkan lu bodoh...

    Jangan jadi bodoh...pakai otak la skit..x suka bleh block orang pnya space lantak dia la dia nk letak apa..pastu lagi lu mau komplen lebih2...komplen la kt depan muka dorg tgk kalo lu ada telor

    ReplyDelete
  14. Hahaha... Pak Ngan Awang Emo lebih.. Nampak sgt Pak Ngah Awang jenis orang yang suke share everthing kat FB kan? hahaha... LMAO~

    ReplyDelete
  15. @ EMOSII

    Bot wa x men menda fb2 nih...wa layan mespes ngan frenster ja...

    fb2 ni anak2 je....

    wa buka emo nor butthurt..tp wa benci org yg duk komen lebih2 kt sini tp duk stalk gak kt fb org len..cakap x srupa bikin..FBians such a bitch ya noeee dats y i hate fb

    ReplyDelete
  16. haha nama dia lawak. Microphone, Chandelier, War and Peace

    ReplyDelete
  17. yeah!!! print scree comment nie pastu amik si bodohnyer komen upload lagik best kaaannnn !!

    ReplyDelete
  18. @Pak Ngah Awang

    pegi mampos ngn ko pnye mespes ngn frenster tu..!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails