Sunday, 4 December 2011

Serius Cool - Gaun Perkahwinan Twilight Beharga USD 35 000 (6 Gambar)


Caroline Herrera

Aku tidak menonton filem Twilight tapi aku tahu dalam Breaking Dawn ada scene Bella dan Edward kahwin. Baju perkahwinan Bella direka oleh pereka fesyen terkenal Carolina Herrera. Carolina mengambil masa 6 bulan menghasilkan baju one of a kind ini. Ianya dibuat dengan renda Chantilly Perancis serta kain sutera crepe. Secara keseluruhan harga menghasilkan gaun ini ialah USD35 000. Jika anda tak mampu anda boleh beli versi replica dengan harga USD 799. Bezanya hanya pada kain yang digunakan. Kain satin digunakan instead of sutera crepe.






Laporan asal Hollywood Dame

29 comments:

  1. vavi cantek..... benci.. taknak auction ke?

    ReplyDelete
  2. mase tgk cite ni,"cantiknya baju dia.." :0

    ReplyDelete
  3. lepas nie pamer kat muzium negara nieh

    ReplyDelete
  4. mesti memey jealous :b

    ReplyDelete
  5. Detailings on the hand & the long stretch of buttons on the back resemble the design of my nikah modern gown that we sent for tailoring earlier, you remember that dear? :)

    ReplyDelete
  6. baju ni cantik sebab yang pakai pun cantik..auction juta2 pun kalau yang pakainya huduh baju ni scara otomatik pun jd huduh jugakk..:D

    ReplyDelete
  7. bella(ape name betul die) ni belum pun kawin betul2 da dapat pakai designer wedding gown puluh2 ribu..:P

    ReplyDelete
  8. @ctm.zainal u fat camwhore go fuck yourself... ermm other girl especially @dayah and @miss nadira sila bogel dan tayang profiled pic naked anda untuk tatapan pembaca blogserious..maybe ada pembaca blogserious yang kaya akan belikan anda gaun tu..who knows shit like miracle might happens..

    ReplyDelete
  9. Mr porn,

    Ur comments are disgusting..u r mentally ill...

    ReplyDelete
  10. mt porn mmg cmtu. sebab dia kata kononnya real man.

    eh, kalo real man apsal bnyk pmpuan kutuk dia?

    wakakakaaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. bole la..tp harga dia mcm haram mahal...pape pun bila jadi artis kene pandai jaga diri..lihat ni http://terubukbakar.blogspot.com/2011/12/ingin-melihat-artis-tempatan-menari.html

    ReplyDelete
  12. @ Mean

    Ko pakai gaun kawen macam orang kristian ke??
    Dah nampak sangat, dapat lelaki baik jadi baik la perempuan tu..dapat lelaki macam obepig ni hancur la hidup ko mean..
    KESIAN......

    ReplyDelete
  13. obe kan beragama yahudi hebrew,diorang kahwin bersakikan tuhan yahweh,tu la pasal mean pakai dress macam tu,obe akan ceraikan mean juga satu hari nnt tengok la obe nafsu babi punya taste cam miranda kerr .mean ni jadi bodoh,mean ni nak takeover blog obepig je,masa tuntutan cerai,obe pun jadi bodoh, betul la ko cakap tu anon lelaki jahat utk perempuan jahat.

    ReplyDelete
  14. Rasa best la korang kutuk2 tunang org and doa yg buruk2 utk org? bodoh pya mansia..kena kat sendiri baru tau hahaa...

    ReplyDelete
  15. @ doc bong

    gua setuju dengan lu..tak lama lah obe dgn mean ni gua berani betla.. nafsu dia nafsu babi punya pastu dapat lak mean keling ni..kejap je der..lol

    ReplyDelete
  16. memey punya lg mhl

    ReplyDelete
  17. waduhhhh waduhh...
    canteq bangat sih!!

    simple but nice.

    ReplyDelete
  18. Oh mai gowd. Post ini di kerumuni oleh wanita(s). I'm out'ta here.

    ReplyDelete
  19. taniesyafalisha5 December 2011 11:45

    aku xphm sungguh la..sape la korg yg nk jatuh hukum org tu kafir ke yahudi ker...dan aku harap korg sendiri pun bkn Islam sbb kata2 yg korg lemparkan tu xde dlm Al-Quran pun dan xprnh di ajar oleh agama..rendah sungguh martabat korg klau hanya tau nk caci org...klau pun niat korg nk troll , korg xde hak nk hina org len mcm tu and it's not funny at all..to Mean, aku tau kau org yg plg tinggi tahap kesabaran nk tempoh komen2 xbrakal dr budak hingusan nih...

    ReplyDelete
  20. tgk x lawa...
    lawa lagi baju2 vera wang...
    rambut jer cantek....
    lain nampak biasa jerk..
    lom tgk jgak cita ni...walaupun aku ni pompuan...rasa cita ni totally lari dr cita mana2 vampire..
    Bram stoker dracula jgak best..Classic!(buku punya laaaa)

    ReplyDelete
  21. OMG!!! Malunya mempunyai rakyat Malaysia yg tidak berfikiran. Sesedap mulut jer nak mendoakan perkahwinan seseorang itu akan runtuh. I hope you're not Muslim too coz you bring bad impression towards Islam dan penganutnya. Who are you to judge people? Don't play God here.

    ReplyDelete
  22. Miss Mean,

    posting about your wedding dress here is just uncool. Would have been more meaningful if you text or told Obefiend in private. Just NOT COOL.

    ReplyDelete
  23. wahhhh. ala2 kebaya indonesia yg cewek2 indo selalu pakai.. x de la one of it kinds sgt

    ReplyDelete
  24. OMG. xfhm dengan perangai manusia. sabar je la..

    ReplyDelete
  25. She just said about the detailing on the hand and the long stretch of buttons of the dress. not the back exposed area. which part of that sentences you didnt get?tincre MEN.

    ReplyDelete
  26. korang punya komen make me laugh my ass out. mula2 ckp aku bodoh, pastu aku akan diceraikan sbb si obefiend ni gilakan miranda kerr then ckp aku nak take over blog serious ni(heck i dunno for what reason is that for), aku keling & lastly not cool for showing off about the dress. I'm like, you guys are really2 funny u make me laugh so hard XXDDDD so funny macam baboon bontot merah...

    ReplyDelete
  27. ehh. haha. ape lah korang ni melawak kat ruang komen ni. haish macam2

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails