Monday, 22 October 2012

Serius Fakta - 10 Pelakon Filem Lucah Terkaya Dunia


Fact!

Siapa kata berlakon filem dewasa tak untung? Vivian dan Alvin boleh mendapatkan inspirasi dari mereka di bawah.






90 comments:

  1. Mana porn star Malaysia woi? Amoi tetek kecik? Melayu berbulu? Kote pendek? Mana? Mana? Malu lah dengan Amerika macam ni. Haihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. porn star meleis pakai 3gp, paling up pn mp4 je...Amerika punya HD woooo!!

      Delete
    2. kalau nak ikutkan memang betul apa kata mawi tapi bukan lah semua...cuba artis Malaysia sendiri fikirkan balik kenapa peminat lebih meminati artis luar spt tera patrick dan jenna jameson berbanding artis Malaysia sendiri???bukanlah peminat2 terlalu memuja artis luar tetapi tengok dari sudut aktiviti artis Malaysia sendiri macam sasha grey dan maria ozawa contohnye ...

      1. Artis Malaysia lebih banyak mendatangkan kontroversi daripada kerjaya mereka sebagai lakonan atau nyanyian...
      Artis luar - lebih mementingkan kerjaya daripada kontoversi...

      2. Aktiviti2 artis Malaysia kurang ataupon tidak ada langsung seperti contoh saya ambil artis korea : byk aktiviti artis mereka selain drp lakonan dan nyanyian contoh game show running man. kalau korang tengok pon asyik nak tergelak. Di samping mereka buat game show mereka memperkenalkan artis2 mereka dan kejayaan mereka. Artis2 Malaysia ade mcm tu???

      itu drp apa yg sy dapat huraikan di sini...
      kalau ada salah silap maafkan saya tq :)

      Delete
  2. melayu xde k??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat kelantan negeri serambi ada melayu separa bogel dan joget lucah. adik wani, rosalinda.. mohon pencerahan tok guru wakakaka

      Delete
    2. tub..tub..tub...tubik masukkkk..ahh..ahh..ahh

      Delete
  3. Replies
    1. u're loser cheap bitch

      Delete
  4. Azrina Syazwani22 October 2012 13:26

    nampak sgt obe tgh fap2 taip menatang ni
    banyak gile typo
    mesti taip sebelah tangan

    MANA AUDREY BITONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEM

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia nak fap pekebenda bodoh anon oiii,dia bantai bini dia trus la.

      Delete
    2. Tertarikkkkkkkkkk dgn nama AUDREY BITONI tu...

      Auccchhhhhh ~

      Delete
  5. Facts that we dont need. Seriously Obe? U have underaged and minors as ur readers. Be more responsible on what u post.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fap McFappable22 October 2012 13:36

      Doesn't matter had fap!

      Delete
    2. biar la...sibuk lak kau ni...hidup OBE!! raeza, sila blah, main jauh2!!

      Delete
    3. tah ko ni, OBE nk post ape pun, beliau punye suke la...
      #kau jeles ngn OBE kan, sumpah kau ni LOSER tahap belangkas~ puihhhh!!

      Delete
    4. Ah sibuk je...biar ar obe nak kuar fakta fap pon....tu tugas mak bapak diorang ar nak jaga diorang punya minor...nak salahkan obe plak arghhh rageee....nak tahi?

      Delete
    5. biar obe nak fap w/pun ada bini.

      Isteri Obe @ Mean

      Delete
    6. Woi anak xguna! wahh suka kau eh tgok gmbar2 tu. dah wat note.cibai pnya ank. nasib baik mau kau tori black. lau aku campak kau kat kb mall

      Delete
    7. kesian ek korang ni. Sorry ya. Bukan Islam agaknya. Have fun.

      Delete
    8. Betul apa yg Raeza kata tu. Dari tak kenal, budak2 dah kenal porn star ni sume. Jap lagi diaorg google, paham2lah

      Delete
    9. dari tengok drama rita rudaini dengan zamarul hisyam bercinta baik tengok porn

      Delete
    10. Fap u raeza!

      Delete
  6. Maria Ozawa, mana? tak de pun.

    ReplyDelete
  7. Ni semua kawan kawan i...

    ReplyDelete
  8. Sapa yg terus google nama2 porn actress lepas baca ni? Baik mengaku cepat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saye jugek. hek hek

      Delete
    2. saye,.,kuikuikui

      Delete
    3. saye pon..lps tu trus fap..hehehe

      Delete
    4. saya,cikgu!

      Delete
    5. Saya...tub..tub..tubik masuk..aahhh..ahhhh

      Delete
  9. sape yg google lps bace entri ni mmg bdk2 bwh umo yg bru nk kenal dunia. haktuiih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko slh sorg darinya.wahai babi tonyok

      Delete
    2. sape yg memang dah kenal dan khatam movie diorang ag hebat,kenal dunia dan bakal kenal neraka.

      Delete
  10. ana mohon share ya akhi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. engkau ni budak idrisiah ke?

      Delete
  11. maria Ozawa my favourite no berapa, tak masuk senarai pun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak maria dapat payment sikit ja adik oiii,lubang dah bolos beribu kali..tapi tak kaya2.

      Delete
  12. Zila Bakarin fan club22 October 2012 15:32

    mana Anjoule lavocah. tp.. ok lah fap fap fap

    ReplyDelete
  13. Arghhhh..... STOYA aku x masuk list, bangsat punya fakta!!!

    ReplyDelete
  14. maka berdosalah kamu wahai Anon karena berani menghina dan mencaci UMNO..

    ReplyDelete
  15. Melayu mana..??

    ReplyDelete
  16. maria ozawa mana??

    ReplyDelete
  17. kepala bapak ko maria ozawa!

    ReplyDelete
  18. ni smua old school,rachel mner wei?
    melayu pon ok what,ade bkat jd porn star

    ReplyDelete
  19. Umporno tak masuk list lagi? byk dah production in-house depa...

    ReplyDelete
  20. dosa obe meningkat sebayak 200% secara mendadak...tahniah obe...tahniah kerana menghncurkan org islam yg sedia hncur.. anak muda masa kini telah dibelengu maksiat dan hiburan yang melampau...tahniah obe...semoga sempat bertaubat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang ingt obe gemok tkut ka hang kata lagutu?dia tau la dia masuk neraka..alang2 tu,neraka jahanam trus la dia target.

      Delete
    2. Sekarang dh btambah ke 400%..........

      Delete
    3. Mungkin juga dh jadi 1000%...

      Allahualam ~

      Delete
    4. kau pun sama la dosa, tak payah nak bising2

      Delete
  21. WAN NOR AZLIN ESET ! BILION!!!!OBE BODOH X SENARAIKAN KENAPA!!!!!!

    ReplyDelete
  22. Ana mohon tidak lagi dipost article sebegini

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana mahon enta hack blog ini dan delete semua entri lucah ganti dengan.... tub.. tub.. tubik masukkkkk

      Delete
  23. aku tak layan porn untuk fap fap.... cukup sekadar muka obe...

    -KEKASIH PINK MU-

    ReplyDelete
  24. Aisey broo,
    lu cam promosi jer?...
    Ape citer bro?...

    ReplyDelete
  25. hape kejadah la korang nih, org mana lyn maria ozawa dahh. ameri ichinose ftw!

    ReplyDelete
  26. ape obe nih bodoh betul ko post benda nih nak mengallakan maksiat ker aper? mohon post dibuang

    ReplyDelete
  27. dari korang bace kat sini, baik korang bukak www.4tube.com layan terus video2 free...hahaha

    pornhub dah kene banned...

    ReplyDelete
  28. REDTUBE DOH OPEN DH..SILA TERUS FAP!!!!! X BANNED DAH

    ReplyDelete
  29. obe mana michelle thorne,dylan rider,diamond foxx dgn krystal steal?? demmmm
    baik ko bkk smokeymovie,,download muvi trus gampang

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh ko nih...baik tgk stream dari download...xde ler buang space hdd ko...pc ko lembab sgt ke xleh main stream sampai kene download plak...bengap!!!!!!!!!

      Delete
    2. BODOH jgk kau ni,,aku nk buat collection,,pegi mampus la ko bengap bahlol

      Delete
  30. yg gambar jesse jane tu dr filem pirates (aka pirates XXX). best sebab movie ada jalan cerita yg decent. sila tonton ya. panjang movie sekitar 1 jam 15 minit....

    ReplyDelete
  31. Aisey beb..
    Lu ni ciba tahap gampa daa..
    Dari aku tak tau kan dah jadik tau..
    Syer profit 50% amcam..
    Soluble 5 bijik larut.

    ReplyDelete
  32. rahsia pancutkan isteri anda setiap malam ada di sini...

    http://panjisemarang.blogspot.com/2012/10/rahsia-pancutkan-isteri.html

    ReplyDelete
  33. Bilamana saya sudah berada didalam keadaan sekarang ini, apa yang saya lihat terhadap rakan-rakan saya (pelakon) buat sekarang ini memang langsung tidak mengikut Syariat Islam. Jadi situasi industri hiburan yang macam ni memang sangat menakutkan saya. Maknanya sebagai contoh tak kira la dia tu isteri ataupun suami orang ke main belasah je sesuka hati kelakuannya semata-mata mahu mengikut skrip. Bila saya tengok macam ni memang tak ikut undang-undang islam dah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails