Wednesday, 3 April 2013

Serius - Ada Wang Ada Amoi (7 Gambar)


Jangan Jeles...

Ini ialah gambar seorang nerdo Taiwan dan teman wanita beliau yang berasal dari Russia. Di negara-negara Asia timur mereka mempunyai masalah terlalu banyak penduduk lelaki sehingga sukar bagi mereka mencari teman hidup. Di Russia pula mereka mempunyai kekurangan penduduk lelaki. What happens? Cinta internet yang semakin popular. Untunglah muka tak hensem tetapi dapat awek Russian. Tovarish!




Laporan asal ChinaSmack

48 comments:

  1. Replies
    1. Nak baloon Russia Doll pulak! FAP FAP FAP

      Delete
    2. Kala kupandang kerlip bintang nun jauh disana
      Saat kudenger melodi cinta yang menggema
      Terasa kembali gelora jiwa mudaku
      Karna tersentuh alunan lagu semerdu kopi dangdut
      *courtesy of LirikLaguIndonesia.Net
      Api asmara yang dahulu pernah membara
      Semakin hangat bagai ciuman yang pertama
      Detak jantungku seakan ikut irama
      Karna terlena oleh pesona alunan kopi dangdut

      Irama kopi dangdut yang ceria
      Menyengat hati menjadi gairah
      Membuat aku lupa akan cintaku yang telah lalu

      Api asmara yang dahulu pernah membara
      Semakin hangat bagai ciuman yang pertama
      Detak jantungku seakan ikut irama
      Karna terlena oleh pesona alunan kopi dangdut

      Dag dig dug detak jantungku
      Ser ser ser bunyi darahku

      Na na na
      Mengapa kamu datang lagi menggodaku
      Dulu hatiku membeku
      Bagaikan segumpal salju

      Ku tak mau peduli
      Biar hitam biar putih
      Melangkah berhati hati
      Asal jangan nyebur ke kali

      Delete
    3. mekap je tu...

      Delete
  2. Replies
    1. babi awek russian lawa!!!! dpt jantan muka cam lancau ..geram betol aku!!!!

      Delete
  3. FUH! ari-ari tibai minah ni best woh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saharuddin Hamid3 April 2013 at 09:25

      Hari-hari TIBAI sampai lunyai! Jom melancap depan webcam!

      Delete
  4. pompuan escort ni,korang pun boleh..
    siap duit jer...pastu boleh la tayang....
    huhuhuu

    ReplyDelete
  5. subhanallah lawanya amoi rusia ni

    ReplyDelete
  6. NI russia ni kena shag dgn china ni, dia buat sambil cungkil gigi je. tak rasa apa.small dick...

    lepas china tu dah pre-mature ejaculate,dia tanya "oh, you're finished already? So let's go for a walk in the park.."

    ReplyDelete
  7. Tak adil dowh kau dapat puki pink! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh. loser babi ko ni. menyirap lak aku. aku keyboard warrior ko apehal puki hitam !!!!!!

      Delete
  8. Kalau aku dapat awek cun macam ni. 1 minggu aku hisap puki dia. Sebab aku tau memang best nikmat hisap puki pink hehe :)

    ReplyDelete
  9. apa lagi...kita salahkan umno laa...tukar kerajaan..hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tukar kerajaan dengan mak ko..boleh ramai2 sariap

      Delete
  10. salah umno la kasi ic kat mat nepal, myanmar....baik kasi kat minat russian ni....kalau dpt obe pon nak

    ReplyDelete
    Replies
    1. minat kepala bapak ko

      Delete
  11. banyak warna pink nih... best betul... sedap ler apek tuh!!

    ReplyDelete
  12. ini kawawan dia je la! bodo la korang percaya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawawan kepala bapak ko

      Delete
  13. walaupun hati gelap dengan duit.. tapi muke tetap cerah.. ala2 gebu gittu..

    ReplyDelete
  14. In soviet Russia, girls raep you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. raep kepala bapak ko

      Delete
    2. wakakakkaka...

      Delete
  15. http://c9f67p-zzzw219wi1ov2040ivq.hop.clickbank.net/?tid=PHOTOSHOP

    ReplyDelete
  16. melancap kat mak korang lah wei

    ReplyDelete
    Replies





































































































































































































    1. oh












































































































      Anon





















































































































































      nak bisjut?






















































































































      Tukar




































































































      Bubar

      Delete
    2. bubar kepala buto ko

      Delete
    3. buto bapak ko cilake

      Delete
  17. ok la tu.lagi hensem dr obe what..

    ReplyDelete
  18. nak BISJUT....??

    ReplyDelete
  19. oh god,plz let me have one.

    ReplyDelete
  20. pastu yg jantan tu leh lak maen curang.awek dh lawa. super badass la.

    ReplyDelete
  21. knapa la komen ayt semuanya lucah.. kebebasan di luar batasan.. apa nk jadi..

    ReplyDelete
  22. untunglah orang rusia tu kan... ade offer pi sana tak..

    ReplyDelete
  23. AHH...ni semua halusinasi je...nyah kau dari mainan minda

    ReplyDelete
  24. carik duit bnyk2, nora danish ko pun bleh dpt... apatah lagi awek russia..

    ReplyDelete
  25. Nak juga puki pink jilat lubang jubor dan cipap awek tu same mcm cd blue nikmat x terkata...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails