Friday, 2 December 2011

Serius - Video Sempena HIV Day Semalam (NSFW)


Slowpork

Semalam gua kerja luar satu hari tak sempat post video



32 comments:

  1. ni Syariah compliant ke x? aku rasa x Obe? mesti ada yg butt hurt nanti

    ReplyDelete
  2. video ape nih?? x berani nak bukak..

    ReplyDelete
  3. hahahahahaha... gelak besar tgk video nih

    ReplyDelete
  4. hahahahah LMAO. have seen this vid before.

    ReplyDelete
  5. patut tulis 'SERIUS GAY' la obe.

    ReplyDelete
  6. hehehee 3thn lpas kot tgk nie...

    ReplyDelete
  7. obe gemuk babi, xde video lain ke ko nk tnjuk

    ReplyDelete
  8. ni nak galakkan homoseksual ke apa..? hahahahaha

    ReplyDelete
  9. vid ni sebarkan ideologi seksualiti merdeka dan kebebasan seks dengan kondom macam marina perjuangkan. sungguh bahaya kalau anak kecil yang tak ada pemahaman tengok. pada pandangan peribadi, eloklah di remove nak kurangkan dosa.

    ReplyDelete
  10. @waniey tengok je la..tak berani buka apanya bohsia bukannya makan orang pun video tu takde pun org nampak ko tengok attention seeking whore..tu pun nak takut..nyampah pempuan mcm ni.. patut la ramai lelaki sekarang jadi gay..

    ok gak video part sex berpusing tu,tapi mesej dia macam tak sampai je..napa ada dude mustache tu choose tak pakai kondom?

    ReplyDelete
  11. serius tak bleh blah punye video!!!hahahaha!

    ReplyDelete
  12. Nie luar tabiee. Harommmmmmmmmmmm...Al-Juburi mesti suker. Hahahahaha.

    ReplyDelete
  13. doktor ensem!!

    ReplyDelete
  14. babi video GAY!!!

    ReplyDelete
  15. @Waniey Khirzuan

    mohon letak gmbr bogel anda utk kami buat modal masturbation.Ini dapat mengelakkan kami dari terjebak dgn seks bebas

    ReplyDelete
  16. nohorommmmm!!!!!!
    my eyeeessssss

    ReplyDelete
  17. GOOD NEWS: jelas message yg cuba disampaikan adalah penggunaan kondom semasa melakukan sex bebas..protection is better than cure

    BAD NEWS: hubungan sex sejenis yang cuba disampaikan di sini adalah bertentangan sama sekali dalam agama.

    LIBERAL NEWS: video ini dihasilkan oleh orang yang menyokong hubungan sejenis. maka siapa2, yang mengamalkan hubungan ini hendaklah menjaga keselamatan.

    ReplyDelete
  18. @husni

    aku konpius skit. memang la sex sejenis tu bertentangan. abih tu sex bebas tu tak bertentangan ke...? even sex bebas laki pmpuan? jd bg aku same je dua2 tu bad news.

    bg aku dia boleh jadi good news kalo yg tidak mengamalkan ajaran agama lerrr. tp kalo cmtu, yg bad news (sex sejenis) tu pn bleh jd good news.

    hah

    anyway, aku rase cm hencem jugak animation dia. maksud aku bukan part NSFW ler. (btw aku female, nnti ade yg ingt aku lelaki geii. )

    ReplyDelete
  19. @anon (letaklah nama..sebab ramai sangat anon kat sini)

    aku tak highlight bab seks bebas antara lelaki dan perempuan sebab video ni duk highlight hubungan sejenis sahaja.

    well, even thought that's the case, aku rasa rata2 masyarakat di Malaysia sudah tahu dan faham betapa terkutuknya perbuatan seks bebas di sisi agama.

    anyway, i have to agree with u that this animation really rocks! cuma aku terasa geli sedikit..tapi takpe, ambil yang jernih, buang yang keruh..

    ReplyDelete
  20. @husni MD

    sukati aku lah hang babi apa nk paksa aku letak nama lancau? nama pun macam hosni mubarak, pala butoh tui.

    ReplyDelete
  21. talkin bout safety? health? behavior? pleasure? or just plainly trying 2 be funny?

    ReplyDelete
  22. mah eyessss!!! naharommm

    ReplyDelete
  23. Anonymous 3 December 2011 01:02 babi kau kurang ajar kat husni... babi kau la... babi gay babi kau babi kau babi ba alif baya butuh pak ang la wei,... pukimak babi nak haram

    ReplyDelete
  24. Apasal muka si gay tu suci macam Saiful Bukhari? Bhahahahaha...

    ReplyDelete
  25. bebedak.. kena sedarkan dari kecik.. kawan dan kahwin pilih yang betul

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails