Wednesday, 31 October 2012

Serius Cool - Tarian Ketika Mengusung Keranda Di Ghana


Happy Funeral Day!

Di Ghana hari pengkebumian tidak semestinya sedih. Ketika mengusung kerandapun mereka masih boleh menari. 

IN B4 "kenapa diorang fap masa menari?"
IN IN B4 "Bila keranda diusung tidak bercucuran air mata" 




49 comments:

  1. Replies
    1. Anonymous hensem31 October 2012 at 14:17

      kau memang babi sayang..

      Delete
    2. first tanpa babi

      Delete
    3. ███████▄▄███████████▄
      ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
      ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
      ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
      ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
      ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
      ▓▓▓▓▓▓███░░░░░░░░░░░░█
      ██████▀░░░░░░░██████▀
      ░░░░░░░░░█░░░░█
      ░░░░░░░░░░█░░░█
      ░░░░░░░░░░░█░░█
      ░░░░░░░░░░░█░░█
      ░░░░░░░░░░░░▀▀

      babi tu atuk ko yang sial

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh sini abang nak isap tetek awk

      Delete
    2. Alhamdulillah dapat bersama - sama kalian lagi mencoret rasa di sini...
      Baru sahaja menerjah beberapa blog yang agak popular sebentar tadi...
      Agak terkilan dengan komentar2 yang diutarakan oleh sebilangan insan yang kurang etika dan adab.

      Barangkali kurang akalnya
      Barangkali sedikit cela otaknya
      Barangkali tidak diajar budi bahasanya
      \

      kimak
      dia kutuk anon2 kat sini
      bedebah nya tina

      muka tak lawa
      bajet alim konon
      puii

      Delete
    3. Izara Aishah hawt31 October 2012 at 14:19

      jgn lah kacau gegurl. uolls ni..i menari karang.

      Delete
    4. gila kejap kene attack dah

      http://zannaeleeaismail.blogspot.com/

      hahaha bajet sgt

      Delete
    5. gila kejap kene attack dah

      http://zannaeleeaismail.blogspot.com/

      hahaha bajet sgt

      Delete
    6. Oi apa salah dia kat ko bodoh? Dgn org pompuan pun ko nk emo sangat ni apahal? Mcm bapok, bapok pun x emo mcm kau. Kesian kat ko mesti kurang kasih sayang pernah kena tinggal lantas jadi gay dan mencaci menghina org perempuan?

      Mohon semua gadis jgn komen kat sini guna profile sebenar. Anon2 kat sini kebanyakannya budak2 sekolah singkat akal baru nak up

      Delete
    7. diam lah Noob. awak tu pelacur murahan. buat baik pulaak. awak tu lagi teruk dr saya

      Delete
    8. prince noob bajet bagus

      Delete
    9. Raja Segala Anon31 October 2012 at 14:50

      dia kutuk anon la prince of dungu!

      Delete
    10. Raja Segala Anon31 October 2012 at 14:52

      dia kutuk anon la prince of dungu!

      Delete
    11. gila la

      nape la die tak disable anon

      abis kene kata cacian kosong kosonggg ong ong

      Delete
    12. Lantak la dia nak kutuk anon, dah mmg korang anon2 bodoh ni bengap dan tolol, terima jelah hakikat.

      Delete
    13. Ayahanda Simpang31 October 2012 at 15:04

      gua sokong noobs

      korg semua ni memg bodoh bangang la

      apela nak kaco idup org.
      mak korg mesti nyesal lahirkan korang



      3line bersatu maju aman makmur! ///

      Delete
    14. Puan Shamsiah U4131 October 2012 at 15:06

      BLOG INI AKAN DI TUTUP

      SUDAH DI LAPORKAN DI BAWAH PEMERHATIAN SKMM

      AWAS.

      Delete
    15. kite ske laki2 yg berani n hensem.. gegurl pn i ske jgk. biar dorg pki id. sebok jew noob pelacur tuh. pegi main jauh2

      Delete
    16. Razak pergi ke sebuah restoran kegemarannya dan memesan ayam panggang seekor..Beberapa minit kemudian pesanannya sampai... Tapi sedang dia menikmatinya makanannya. Pelayan yang lain menghampirinya dan berkata..

      "Maaf, Encik... Itu sebenarnya pesanan lelaki yang ada di sana itu. Dan ini merupakan stok ayam terakhir yang kami ada... Maaf ya Encik."

      Razak menoleh ke arah lelaki yang ditunjuk, ternyata badannya besar dan gagah.. lalu berkata,

      "Kerana terlanjur sudah makan sedikit..jadi ayam ini milik saya. lagi pun saya juga membayarnya."

      Sementara si pelayan restoran nampak kebingungan, lelaki gagah tadi dengan wajah marah sambil membawa pisau menghampiri Razak.

      "Hai budak.. jangan sentuh lagi..!! Apapun yang akan engkau lakukan terhadap ayam itu akan aku lakukan juga terhadap engkau. Kalau kau potong kakinya, aku akan potong kaki engkau. Kalau engkau potong perutnya, aku akan potong juga perutmu. Pendek cerita.. apapun yang engkau lakukan, akan aku lakukan juga pada engkau."

      Razak terdiam beberapa minit.. lalu perlahan-lahan dia mengangkat ayamnya, membawa ke mulutnya dan menjilat bontot ayam tersebut.

      Delete
    17. atheist lagi bagus dari korang yg gila kacau org..mana letaknya agama korang ni..

      Delete
    18. dungu
      removed komen tapi nama kamu ada
      bodoh2

      siap block terus
      ahahah yang penting kami puas maki di blog bodoh kau

      Delete
    19. ............__,aaPPPPPPPPaa,__
      .........,adP"""'.............`""Yb,_
      ......,ad""......................."Yb,
      ....,dP'....._,adPP"""""YYba,_......`"Y,
      ....aP'.....,d""'...........`""Ya,......"Y,
      .,d".....,P".....________......`"b,.....`Yb,
      ,d'.....d"...,adP""""""""Yba,....."b,...."Y,
      d'.....,P'...,dP"............Yb,...`Y,....`Y,
      8.....,P'...,d'....,dP""Yb,....`Y,...`Y,...`b
      8.....d'....d'..,d"......"b,....`Y,..`8,.....Y,
      8....8.....8....d'...._....Y,....8.....8.....b
      8....8.....8....8.....8.....b....8.....8.....8
      8....Y,....Y,...b,..,aP.....P....8....,P.....8
      I,..`Y,...`8,....""""......d'...,P.....d"...,P
      'b,..`8,...."b,..........,P"...,P'....,P'....d'
      .`b, `Ya, "Ya,,__,aP" ,P'....,P"....,P
      ..`Y,....`Ya,......"""''.....,P'....,d"....,P'
      ...`Yb,...`"Ya,_.........._,d".....,P'....,P'
      .....`Yb,......""YbaaaaadP"'.....,P'....,P' .......,d'....................,dP'.....,P'
      ..........."Yba,__.......__,adP"......dP"
      .............."""""""""""""'

      Delete
  3. Ape bende la sial

    ReplyDelete
  4. mohon buat gangnam style lepas ni

    ReplyDelete
  5. entah2 yg kt dlm pun tumpang joget jgk..cme kite jer xtau..haha

    ReplyDelete
  6. diorang baca talkin tu..insaf sikit..kang ak sunat sekonq2

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum mike sunat kan dime. mike duluh teman pancung

      Delete
  7. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  8. http://suamikugagah.blogspot.com mohon g sini ....

    ReplyDelete
  9. PUKIDA can go jump kb mall. Wasting time and money

    ReplyDelete
  10. buat malu bangsa aku je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau ghana ke bangla

      Delete
  11. manusia sentiasa lapar31 October 2012 at 17:18

    ummm .. laparr ~~ 0_o

    ReplyDelete
  12. Dangdut tak de ke?

    Baru nak gelek sama..

    ReplyDelete
  13. Uish patut antar sorg cikgu poco2 lagi best. Layan siyut.
    Kpd anon2 dan gay2 yg guna id palsu tu Xyah la nyemak ea sakit hati je bace komen lucah kowang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Id palsu mendenye! Apa yg aku paham id palsu ni=fake account bukannye anonymous...

      Delete
  14. Hai kawan2... Nama saya saya rahsiakan... Saya masih bersekolah dan saya mempunyai masalah yang unik... Ceritanya begini, saya sering mendapat keputusan cemerlang dalam periksa atau kata orang putih 'passed with flying colours' dan juga mewakili bokasepak ke MSSS Selangor... Masalahnya ialah kawan2 saya yang lain tu suma bodi dan diorang ade girlfriend manakala saya tidak berpunya... sya sangT sedih

    :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
    :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang melayu yang tiada budi pekerti akan menghina 1 sama lain..
      setiap apa yang di perkatakan..
      kita sedang di perhati..
      renung2 kan..

      blog ni sgt menarik..tapi comment2 agak memalukn..

      Delete
  15. mane post baru ni !! kami dahaga 1st leww!! arrrrrr! lanjiaoooo la gemok!!

    ReplyDelete
  16. The launch of Apple's next iPad is just around the corner, if the presence of leaked parts images are any indicator.coque iphone 4

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails