Monday, 9 July 2012

Serius Shit - Imam Mahdi Mengamuk Menggunakan Katana Di JPM Putrajaya (12 Gambar)


Mahdi!!

Seorang lelaki yang mengaku dirinya Imam Mahdi mengamuk di perkarangan Jabatan Perdana Menteri (JPM) Putrajaya petang tadi. Mengikut laporan The Star lelaki yang turun ditemani seorang wanita dipercayai isterinya mengamuk menggunakan dua bilah pedang samurai. Terdapat juga laporan mengatakan lelaki ini bertakbir sambil menetak beberapa buah kereta yang diletakkan di sekitar bangunan JPM. Pihak Polis cuba menyuruh mereka menyerah diri tetapi mereka enggan sebelum menyerang pihak Polis. Tiga das tembakan dilepaskan dan kedua-dua suspek cedera pada bahagian tangan, peha dan ari-ari. Kedua-dua suspek kemudiannya digegaskan ke Hospital Putrajaya. Suspek lelaki kemudian meninggal dunia di hospital. Sangat menakutkan! Di Malaysia ada Ninja Muslamik Raygun yang mempunyai waifu Hijabistas Emperor Palpatine. Kami akan update berita ini apabila menerima lebih banyak informasi







Laporan asal Mforum

75 comments:

  1. penyokng FT marah sebab buku nak kena ban?

    ReplyDelete
  2. rilek jea kene tembak. Mcm x sakit jea.

    ReplyDelete
  3. That guy never heard of a suicide vest? What a moron.

    ReplyDelete
  4. luka macam tak teruk pun boleh mati ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mati la hilang byk darah kene kt arteri utama...

      Delete
    2. tgk darah yg keluar tu. kes hilang byk darah ni

      Delete
  5. Aku pelik kenapa PDRM x guna stun gun? Salah je tembak. Adoi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa perlu mempersalahkan pihak polis?klu ko ingat senang nak buat keputusan tembak org?klu ko pegang pistol lepas tu ada sorang bawa pisau nak rodok perut ko aper ko buat?

      Delete
    2. komen paling bangang skali aku penah bace. ko ingt polis senang2 blh tembak tanpa arahan? silap2 polis tu kene gantung keje ko tau x? haih meleis cakap ikut suka ati jer..

      Delete
    3. sbb tu la polis meleis skrg ni kne pakai stun gun... tembak x on target mati la jawabnye...

      Delete
    4. abes tu ko nak suruh polis pakai stun gun jer la?? x payah pakai pistol betul?? kalau berdepan ngan penjenayah yang pakai pistol betul tu memang mati la polis.. eh.. korang mmg suka polis mati... bagi korang polis tu kan barua kerajaan... hahaha...

      Delete
    5. hahahahaha bodo punye olang cakap pakai idung sikit besar sikit kembang..

      Delete
    6. ini adalah komen ciri2 pembangkang yang nak sangat ke putrajaya...kes2 macam ni pun nak politik..ada akai ka...tak cukup ker bersih hari tu hina polis...ini macam pun salah polis lagi..memang dasar meleis!!!!

      Delete
    7. ciri-ciri pembangkang jelas di komen kau...demm u..kalau tak suka polis,sila pindah ke negara lain..TQ

      Delete
    8. butthurt.. butthurt everywhere

      Delete
    9. kalo da org tu tibe2 terjah polis sambil bwk pedang samurai,xkn polis nk lari amek stun gun,pastu dtg balik tmbak die??..

      senjata yg ade pade polis hanyelah pistol,n da since org tu mengecam nyawe org laen,kenelah die bertindak.. xkn la die nk pegi tumbuk org tu plak..

      pk pkai otak la, tu pun da kire ok sbb polis hanye tembak utk disable kan die je,tmbak kaki n tangan, tp nk wat cmne da die mati sbb pendarahan, mmg balasan tuhan r tu...

      Delete
    10. orang atas aku...mana kau tau mmg balasan tuhan r tu? Kau mmg ada kasyaf ke apa ke ni?

      Delete
    11. cayalah polis patut tembak je dua-dua kurang sikit rakyat bangang

      Delete
    12. pakai stun gun? ko tau tak jarak ideal guna stun gun?? xtau eih? ok xpe

      Delete
    13. AnakGanu : hang makan duit cukai gua walau satu sen pun,sila masuk neraka,fuck u

      Delete
    14. Pengaruh Black Shot..tu yg pakai Stun-guN..

      Delete
    15. polis malaysia ni cam bapuk. pakai la taser nyah oi. asyik nak tembak mati jo. kalu dia x mati, snang korang tau motip die. bodoh. kepada pembela2 polis sekalian, geli kot asyik bela polis. bapuk2 polis ni.

      Delete
    16. tembak jerr!!!
      orang giler yg mngancam nyawa hukum nya wajib d bunuh...

      Delete
    17. dia nak polis lawan dgn keris...tu baru adil padanya

      Delete
  6. not sure if imam mahdi, or emo-amy search fan,,

    ReplyDelete
  7. What stated on the news from tele is that he wants to topple the government. IMO, he should have raise an army first before heading to his objective. Its apparent he forgot to use his ability to think.

    ReplyDelete
    Replies
    1. well,, our government has hulk..

      Delete
    2. so they have army, we have rosmah

      Delete
  8. kalau polis amerika nih tembak kepala je terus!

    ReplyDelete
  9. tembak mati je kan senang?nanti masuk jail buat perabis duit rakyat nak bagi makan kat 2 ekor ni.bukan ada sumbangan kat negara pun.otak sempit yang menyempitkan.susah yang menyusahkan

    ReplyDelete
  10. ni mesti baru lepas baca buku imam mahdi lepas obses syok sendiri nk jadi mahdi.lulz

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahahahahaha! sepatotnya dia pi baca komik dragon ball dulu..

      Delete
  11. bawak pedang samurai??? terpengaruh sangat dengan anime bleach ni... mohon bawak keris baru la nampak melayu sikit

    blog oh awek samurai ninja yang sangat cute

    ReplyDelete
  12. Polis nak test betul ke mamat tu Imam Mahdi, pasal kalau betul Imam Mahdi, dah tentu kalis peluru. Tupp.. tupp.. tupp, nampak mamat tu hanyalah meleis gemuk buncit yang bodoh sangat mengaku dirinya Imam mahdi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. imam mahdi kalis peluru????? hadoi hadoi hadoi...amende la ko ni.ckp bingai kang marah.

      Delete
  13. guna samurai? errr..kenapa tak guna bazooka jer...
    the so called iman mahdi berperang mcm tu ker? this is serius shit..

    ReplyDelete
  14. Sebab tulah idea Imam Mahdi ni karut je, tapi orang tak faham lagi, haiya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kau bukan Islam, fyi, Imam Mahdi memang ada asasnya dalam agama kami. Tapi ianya bukan prioriti yg utama.
      Kalau kau Islam, istighfar banyak2. Nak tembak karut tak karut ni, tak boleh ikut sedap mulut aje. Nampak sgt kau yg tak faham lagi. Haiya.

      Delete
    2. idea kepala otak ko...benda 2 da ad lam quran...cm zahirnye dye xmuncul macam kjadian y berlaku sebelum2 ni...karut kepala lutut ko...cakap biar taw,xtaw jgn jd bangang...

      Delete
  15. hello, nak share something, dari apa yang aku tau lelaki ni adalah seorang blogger yang menggelar dirinya jaya negara. boleh usha blog beliau http://jayanegara1234.blogspot.com/2012/06/hidup-dan-mati-apa-yang-dipertaruhkan.html korang scroll ke bahagian comment ada conversation antara beliau dengan "gila manusia" khabar yang aku dengar wanita yang bersama beliau itu adalah "gila manusia". dia bukanlah isteri beliau, blog dia tak berunsur kepada mana2 parti, cuma banyak bercerita tentang kematian, hermm mungkin dia ekstrimis dan terlalu taksub dan aku tak berani nak ckp apa yang dia tulis benar atau salah. diharap obe tidak terlalu taksub seperti jaya negara dan mengamuk di Putrajaya

    apa2 pun Al-Fatihah

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Hidup ini bukan untuk diANJINGkan bagai Polis Diraja M'sia dan Tentera."

      mak aih~ kasar gile ayat jaya negara ni~ kamon, orang cari rezeki halal, protect negara dia kata anjing~

      Delete
    2. uih.. dasat gak blog dia..

      Lepas ni, jgn la tuduh dia ni SB polis, hanya kerana dia memakai sarung tangan.. haiya.. taksub politik pembangkang sampai mcm tu sekali.. al fatihah..

      Delete
    3. mohon kalian kalau rajin buat assignment tentang arwah khalil ni, ada beberapa individu bersama beliau seperti yang dinyatakan di dalam blog nya seperti osman ali dan hambali, kemungkinan bilangan mereka ramai, dan cuba bayangkan jika dibiarkan mungkin mereka akan bertindak lebih berani seperti pengebom berani mati and etc. and maybe its starting point for US untuk claim negara kita ada pengganas. dan mungkin kita akan jadi seperti Thailand ada bom dimana-mana. mungkin kah Malaysia tidak akan selamat di masa hadapan? mintak Tuhan menjauhkan segalanya.

      Delete
    4. to monoxcotic...
      yerp gila manusia tu memang perempuan yang ikut die g putrajaya aku ase..pasal..kalu ikut komen die..


      Aku sungguh terbakar wahai Khalil...
      Aku pasti aku ikut kamu.

      "Aku terbakar kerana aku memang bodoh.
      Dan hidup dalam kebodohan.
      Aku juga benci kebodohan.
      Aku Dhada membenarkan semua kata-katamu.

      Aku juga mahu pulang.
      Teruskan. Aku bersamamu.

      Dhada"

      Dhada tu name timangan perempuan tuh..name betul die..Muhdalina Ahmad aka Dhada..

      tengkiu...

      isau aku da ade militan kat malaysia neh..

      Delete
  16. skunk n da byk orang mengaku imam mahdi.. sampai ayahpin pun ngaku imam mahdi.

    ReplyDelete
  17. Muslamic warrior half-naked (defukk) and darth vader womeh version. epic fail infiltration. facepalm 100x.

    Even muslamic warrior in middle didn't do like them. they just drove "sayyarah mukhaffafah" (car bomb) for inflicting huge losses.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yepppp ... is dat arwah khalil call itself 'imam mahdi'?? how bout his aurat n his skull n bones in forhead ?? ahahaha ... demm meleis freemason !!

      Delete
  18. terlalu baca kitab dan baca blog anti-yahudi... itu lah jadinya... hahaha

    ReplyDelete
  19. yang aku kesalkan ialah kenapa pegawai forensic kat malaysia perut sume boroi2 mcm obe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, tak mcm CSI mcm kat channel AXN 701 Astro tu ye..?

      Delete
    2. kau ingat semua polis Amareka fit2 ke? itu semua wayang der.. realitinya, depa pun ada yang boroi jugak. petang2 lepak kedai donut..

      Delete
  20. Walaupun aku ni xbape suke sgt polis angkara polis muda yg berlagak BGUS..tp aku bencikan keganasan...duk diam2 kat uma tgk astro warna lg bgus la drpd wat keje yg xde faedahnye ni...

    ReplyDelete
  21. wa..td dga 3 das..1 das tu sempat dia tepis dgn pedang ke? hu..hu..hu..anyway..dis is what suppose polis bt..bleh tembak utk disable penjenayah da kre bagos..dr tembak tros mati..now this is what i call 'gud job' kt abang polis yg bertindak mengikut kewarasan..

    ReplyDelete
  22. p/s: kalu mati sb bwk ajaran yg salah tu bleh sedekah alfatihah ke? harap2 beliau sempat mengucap sblum hembus nafas terakhir...

    ReplyDelete
  23. Kalau ikut apa yang aku baca dalam blog beliau...dia ni kebal..tapi kebal dari pisau gillette,pisau lipat,parang,samurai,golok dan sewaktu dengannya..oleh kerana belu belajar kebal dari peluru.maka dia tewas oleh peluru polis ... tyapi gaya bahasa blog arwah ni memang bahasa semantik separa purba woo..klasik..

    ReplyDelete
  24. apa nak jadi ngan malaysia sekarang nie..
    banyak sangat pelampau agama...

    ReplyDelete
  25. Sekarang dia pun dah xder lagi. Selepas nie hanya tinggal urusan dia dengan yang Allah sahaja. Sudah-sudahlah tue kutuk dia. Kita yang hidup ini cuba ambil iktibar dari tragedi ini agar ianya tidak lagi berulang. Kawal emosi dan bertindak mengikut kewarasan dalam apa jua keputusan yang kita buat. Al-Fatihah.

    ReplyDelete
  26. Thaitsuki Nihonto Kumori Japanese Katana

    Thaitsuki Nihonto is steeped in tradition and quality with blades produced by a family forge thats been perfecting their art for over 200 years. The Sivrat family first obtains the finest quality high carbon Japanese steel to produce their Kumori Katana, which is forged in the oldest tradition in Japanese swordmaking, the Yamato Nihonto tradition.

    ReplyDelete
  27. tapi polis kiter pown bangang jugak...org ngan pedang sorg pon men pistol...xbelajar ke polis kiter neh???xkn xbljr lnsg ilmu pertahankan dr...dalam ramai2 xkn sorg pon xde...lau org luar tgk,gambaran polis kt bley dkatakan penakut...

    ReplyDelete
  28. ntah hape2...elokla menemui ajal.Krn itu lebih baik utk dia sebenarnya.

    Hakikatnya kita aman elok je...tp boleh depa ni sembang kat kedai kopi ditiup angin sepui2 bhs...boleh lepak kat kedai kopi waktu kerja bcerita Msia tak aman dah nak bankrup...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails