Thursday, 8 December 2011

Serius LOL - Cara Troll Teman Perokok Anda (4 Gambar)


Ehsan Ayam dan Babi

Ini cara trolling yang win. Hey. have u guys read AyamdanBabi yet? Sila baca. Lagi best dari NeinGag.







Laporan asal Ayam dan Babi

35 comments:

  1. ayam dan babi babinya

    ReplyDelete
  2. ha3.. selalu terjadi..

    ReplyDelete
  3. hahaha, troll lagi best citer apsal harvest

    ReplyDelete
  4. troll plg menjadi kalau dlm gelap atau lampu malap

    ReplyDelete
  5. kalau rokok lucky strike xleh la wat gini

    ReplyDelete
  6. awek aku mase kt itm dulu suke buat gini dgn rokok hidup aku... mase tgh drive jauh2 malam2 pon lagilah die suke buat gini dgn rokok hidup aku... skrg die dah kawen dgn org lain dan dah bertudung bagai tapi bile aku tgk gamba bahagia dia dgn laki dia, aku hanya tersenyum melihat BIBIR beliau yang dah di PWNED oleh aku dgn rokok hidup aku... ye.. aku sebut rokok hidup 3 kali tp aku x peduli lah samada dia iluminati ke lupegimati...

    ps : awek uitm shah alam mmg suke isap rokok hidup. har har har..

    ReplyDelete
  7. amende syial ko nih..komen xde kne ngena rokon n awek ko dlu nyer citer..bpk bodoh ko nih..mnde jht nk dibangga2 kn..mcm pelaq nyer perangai..lancau bedarah betoi

    ReplyDelete
  8. Ala...kalu rokok winston ke dunhill ke payah sket sbb puting dia kaler coklat..kalu salem ke..winston light menjadi jgak sbb pting dia kaler putih....

    ReplyDelete
  9. OTAK DYE ARRR.. COMMENT XLEY BLAH '== XDE KNE MNGENE..

    ReplyDelete
  10. goodluck trying to fit all 19-17 cigerattes. ;)

    ReplyDelete
  11. tak masuk akal... ni bukan troll tapi menunjukkan kebodohan owner blog ni ngan pelukis gambo tu

    ReplyDelete
  12. @Anon 1:45

    Bodoh sial ko ni...

    1)dahla komen xde kene mengena
    2)Nmpk sgt ko ni jenis kaki buat dosa rosakkan anak dara org pastu bangga lak tu...(tunggu la ko dpt anak pompuan nanti.....)
    3)NAMPAK SANGAT KO YG X DPT GET OVER IT...hahahaha...awek tu pedulik hape pon...janji da bahgia
    4)LOOSER...
    5) Forever alone guy?
    6)sedih ke dgn chenta lama??hahahahahaha

    ReplyDelete
  13. nice counter-comment @Anon 8:38 ! well elaborated & encompasses every single phrase that been said by @Anon 1:45 ! GUD JOB!

    ReplyDelete
  14. @Anna Kritian tak silap saya penulis2 blog ayam dan babi ni semua blajar kat oversea. ada kawan pernah cakap.

    ReplyDelete
  15. KO BANGGA SGT KNP. AKU PNYA GELAK X HBIS LGI KO DH BUAT SIAL .G MAMPOS AH NGAN KO PNY CRITA.

    ReplyDelete
  16. anon yg cite pasal roko idup, lu punye komen mmg champion!!!hahahaha...

    ReplyDelete
  17. ANOTHER COCK SUCKER.

    ReplyDelete
  18. anon 01:45

    Apa yang nak dibanggakan. Kau punya isteri nanti pun, ntah berapa banyak rokok hidup dia telan. What goes around comes around. Esok2 anak kau kena camtu, baru kau tahu langit tinggi rendah. MeLAYU betul..

    ReplyDelete
  19. oh ini tak agung lagi, aku pernah taruk cili kering yang dicincang halus bersama tembakau ke dalam rokok aku untuk mengajar kaki pau rokok... dan hasilnya... mamat tu batuk macam lagi tiga minit nak mati hahahahahahha....

    ReplyDelete
  20. arwah bapak aku lagi gigih. kluarkan tembakau, isi mercun padi, pastu isi balik tembakau. jadi pengajaran buat budak2 yg rembat rokok dia time dia semayang terawikh.

    ReplyDelete
  21. NIGGER FAGGOT DICKS DICKS FAG

    THIS BLOGGER IS A FAG

    ReplyDelete
  22. @ANON 8 December 2011 01:45

    aku rase anak pompuan ko nanti belajar kat UiTM.. pastuh anak ko sendiri hisap rokok hidup ko. pastuh ko tersenyum tengok laki anak ko bile anak ko dah kawen sebab ko dah PWNED bibir anak ko ngn rokok hidup ekau.


    tapi mmg troll komen ekau yg takde kene mengene ngn post nih.

    ReplyDelete
  23. x cukup jitu lg ni...ambik semua rokok yg mana sempat,..ambik btg mancis..selitkan kat celah tembakau rokok..tolak2 dalam...see apa akan jd... atau nk lg bangsat...taruk je belerang dlm tembakau rokok tu...

    ReplyDelete
  24. apsal2? kalo bakar kt tmpat hisap tu ape jadik?

    soklan dr org tidak hisap rokok dn tidak bergaul sngt dgn perokok.

    ReplyDelete
  25. HAHAHAHA... BODONYE ORG. COMMENT LG BKN2.. KAN ORG RAMAI DA DOAKN BKN2. SMPY KE KETURUNAN....

    ReplyDelete
  26. @ anon 01:45
    LU MMG SIAL BRO...AHAHAHA.MSTI RMAI POMPUAN CAM BEKAS AWEK LU XPUAS ATI NGN LU SBB LU CITE DORG PNYE "DIPSHIT FACEFUCKING LITTLE SECRET" KT CNI.TP THTS Y WA SALUTE SAMA LU.SBB LU KASI DORG SEDAR SPAYA JGN WT DOSA.N GI MAMPOS SAMA POMPUAN YG DA LU ROSAKKAN TU.NASEB ADA LAKI LAIN NAK.LAU X,KAWEN LA LU OLANG SAMA2 LOSAK.HAHAHA

    ReplyDelete
  27. terbaek laa bro citer pasal rokok hidup...haha

    ReplyDelete
  28. @ anon 01:45
    kalau aku jadi kau, aku blackmail x gf tu dgn gambar(kalau ada) atau ceritakan kegiatan dia kepada suaminya.

    kalau tak mahu rahsia pecah setiap minggu kena jadi hamba seks kau dan kawan-kawan kau.

    style doh buat camtu.

    ReplyDelete
  29. @anon 1.45

    kalau bini kau tahu ko pena main dgn pmpuan lain, jijik gile dia pndg ko nt.

    eewwww sape je pompuan nk laki dah kotor kan?
    kotor kotor kotor

    ReplyDelete
  30. kotor kotor kotor

    kalau kotor jangan kacau

    kalau sayang tak boleh marah

    ReplyDelete
  31. rokok idup? cakap mcm org tak ada otak..

    ReplyDelete
  32. paling senang buang je trus rokok tu.hehehhe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails