Thursday, 8 December 2011

Serius Cool - Mari Melawat Pejabat GOOGLE di London (11 Gambar)


Pejabat Idaman

Goooooooooogle! Oh Google,tempat kerja idalam geeks didunia. Dibawah ialah pejabat baru mereka di London yang baru sahaja diubah suai dan kini diberi nama jolokan L4. Apa yang ada di L4? Bilik yang mempunyai rekaan ceria serta play area yang besar. Terdapat juga bilik kedap bunyi untuk pekerja bermain gitar dan dram jika mahu lepaskan tension. Pendek kata Googleplex London lagi best dari your pejabat yang bosan tahi! LOWL







Laporan asal DM

18 comments:

  1. 1st... perghh... sorg 2 screen...

    ReplyDelete
  2. setiap kali balik dari kerja, boleh jadi rasa sedih sebab rumah sendiri tak cantik macam ni...

    ReplyDelete
  3. office okay, cuma tak banyak tingkap. kadang2 bole tekanan jugak kalau tak ada tingkap sekali sekala lepas tension atau cari idea nak tengok pemandangan luar

    ReplyDelete
  4. anon 00:50

    nk tgk permandangan just google it.

    ReplyDelete
  5. Sorang 2 screen dah biasa kat tpt keje aku. kat umah pun aku pakai 2 screen.

    Takde tingkap leh jimatkan electric aircond terutama kalau kat malaysia. Cahaya matahari leh memanaskan ruang ofis.

    ReplyDelete
  6. tekanan kerja? they got pool table, video games, and bed. kalau masih tekanan xtau la ape nk kata...

    ReplyDelete
  7. K.U.L.U.K.U.K.U.K.O.U8 December 2011 08:38

    "CHYA LEH MEMANAS KN RUANG" membazir pe nye.kne bkak lmpu 24jam jgk xda tingkap.chya mthri pnting lau x jd lemau mcm ko.dr segi otak dn fizikal.

    ReplyDelete
  8. gambar 1st

    F1 2010 main kat Sepang.

    ReplyDelete
  9. amazing compare office aku,hukhuk

    ReplyDelete
  10. cahaya matahari n cahaya lampu beza..n letrik yg lampu guna xsbnyk yg aircond guna.

    ReplyDelete
  11. kalu opis dah mcm ni tinggal bawak tilam je

    ReplyDelete
  12. tak dpt mcm ni, dapat office yg bagi tidow pn jadilah,,, angan2 percuma... shyt...

    ReplyDelete
  13. satu opis dgn google8 December 2011 22:59

    office google kat KL pon cool jugak.. cool dari opis biasa la.. lagi best dari opis kami...

    ReplyDelete
  14. law bole bom da lame bom opis diorg..jeles nye pasal..haha

    ReplyDelete
  15. wadepak ! sematt. boss, opis gini satu !

    ReplyDelete
  16. ade easter dari google....

    1) bukak google

    2) taipkan "let it snow"

    3) tekan enter


    cool beansssss.......

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails