Wednesday, 7 December 2011

Serius Cool - SSC Tuatara - Kereta Lumba Yang Awesome (10 Gambar)


Mari - mari

Anda ada USD 1.3 Juta yang mahu dibuang begitu sahaja? Silalah beli Tuatara oleh Shelby Sports Car. Kereta ini mempunyai enjin 7 liter V8 dengan kemampuan menghasilkan 1,350 kuasa kuda. Ianya ringat dengan berat keseluruhan 1250 kg. Keseluruhan badan dan RIM kereta dibuat dari gentian karbon. Shiat! Silalah beli ok............






Laporan asal Autoblog

23 comments:

  1. ini SSC Ultimate Aero II lah bro

    ReplyDelete
  2. erghh..illuminati nih..dakyah kapir laknat untuk kelajuan

    ReplyDelete
  3. lol dakyah untuk kelajuan pun ada cibai punya anon buat aku gelak waktu maghrib suci ni.

    ReplyDelete
  4. FUUUUUUUUUU!!!!
    Lawar siak!

    ReplyDelete
  5. pehhh cantik, agak2 kalu utk enjin 660 murah cikit kot hheheheh

    ReplyDelete
  6. If you read Topgear Magazine this is the new fastest car in the world. Beat Bugatti Veyron SS

    ReplyDelete
  7. 1350 kuasa kuda teramat kuat nieh. sesuai utk ngangkut getah sekerap dan kelapa sawit..

    ReplyDelete
  8. yg pasti carbon fiber tu bukan sticker..(jgn trase hati saudare saudari) kekeke..

    ReplyDelete
  9. kereta ni sumpah tak lepas bumper masuk simpang nak masuk jalan rumah aku. kalo tak aku dah beli dah!

    ReplyDelete
  10. kepada Rezyian

    "On July 17th 2011, it was announced the successor to the Ultimate Aero would be named the Tuatara" - Wikiped

    ReplyDelete
  11. hmph...xleh lwn kete katak aku yg boleh memecut 60km/j pd bonggol tertinggi di malaysia

    ReplyDelete
  12. mmg kerek abis keter nie ..harga keter nie xder disakun kew .....

    ReplyDelete
  13. BAPAK BELIKAN SATU MCM NI!!! "tuatara"- tua yg di tarah.

    ReplyDelete
  14. illuminati kelajuan, iluminati kenafsuan, iluminati keinginan iluminati xtahan, iluminati kemaluan.

    ReplyDelete
  15. @d.master...bumper ko leh lps msuk ke dlm kete neh?
    @Pocoyo..pe poyo ko meraban neh poyo? nak attention eih poyo??

    ReplyDelete
  16. bila aku google image tuatara ni kuar gambar natang ketenkoi..hahaha

    ReplyDelete
  17. nk konek ples3...xtahan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails