Friday, 5 April 2013

Serius LOL - Menu Restoran Yang Unik Di Malaysia


Kreatif betul

Menu yang cukup menarik!




Laporan asal Insta KonspirasiBayangan

31 comments:

  1. Roti relax satu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. R.E.S.P.E.K
      Selalu babi tak tengok dah apa yg censored tu, menggelupur tulis 1st dulu.
      dengan nak taip verification lagi, huuu....kelam kabut umpama khinzir.
      sempat jugak kau fikir dulu. R.E.S.P.E.K

      Delete
    2. Satu Jimak pun tidak diberikan

      Delete
    3. anon 14:58 sebenarnye jeles takdapat first... sebab tu tu die menggulupur caci orang

      Delete
    4. Roti lomak obe kurang diabetis 1!!!

      Delete
    5. heliza zamsuri6 April 2013 22:37

      babi kau promot blog kau, aku jimak kau nak?

      Delete
  2. roti diana mesti besar

    ReplyDelete
  3. roti rock dulu ada blkg skolah majidi

    ReplyDelete
  4. If makan Roti Jackie Chan + Roti Jet Li sure perut sakit... fighting inside perut.

    ReplyDelete
  5. mesti penat waiter kene explain tetiap masa pada customer baru

    ReplyDelete
  6. datang penang,... Abu nasi kandar,.. lg bnyak List roti rare...

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. kedai roti puan miyabi

      Delete
    2. angwar brahim5 April 2013 16:13

      tu dia dah ckp nama restoran 'kat rahman putra'

      Delete
    3. maju ahmad bro

      Delete
  8. kuala perlis...101 jenis roti

    ReplyDelete
  9. Roti Konspirasi UMNO-BN satu!

    ReplyDelete
  10. Roti najib ade? ala... roti yg xda telur tu

    ReplyDelete
  11. tok jib silau tengok roti bulan mengambang dgn bulan sabit

    ReplyDelete
  12. maju ahmad...hahahahha

    ReplyDelete
  13. roti DAPas ade...??

    ...................
    Elok dibaca blog di bawah ini:
    Supaya wanita Melayu kita sedar tentang AURAT..

    http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. roti obe boyot satu

    ReplyDelete
  15. Ini semua salah Anwar!

    ReplyDelete
  16. ROTI BN...??
    DUNIA2...ISH3..MANUSIA MASIH BUTA LAGI TENTANG SEMUA INI...
    MANUSIA SEKARANG TAMAK+MATA DUITAN....:P

    ReplyDelete
  17. Obe....kasi up video ni


    https://www.youtube.com/watch?v=RcykP-o3sE4

    ReplyDelete
  18. roti bapak ko bodoh obe satu

    ReplyDelete
  19. geng anon2 sume, mmg best komen2 blog, tpi aku pantang la tgk babi yang suke promote diorang.. sampah blogger, menjatuhkan martabat para anon betul.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails