Thursday, 4 April 2013

Serius Fakta - Fakta Mengenai Pilihanraya Umum Ke 13 Yang Akan Datang


Marilah mari kita mengundi

Parlimen sudah bubar. Mari ketahui fakta dan prosedur mengundi bagi mereka yang baru pertama kali mengundi. Marilah undi Barisan Nazional............. Ein Volk! Ein PM! Ein Malaysia! 




Laporan asal Visually

26 comments:

  1. Replies
    1. sape2 bole jawab ...kalu guna dakwat kekal nnti nk solat mcam mana??

      Delete
    2. pakai sabun boleh la hilang kot

      sabon di bilik mandi saboooonn !!!!

      Delete
  2. Tp malang nye BN tetap akan menang selagi SPR kite x di bersihkan.. Itu lah kenyataan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade bukti SPR kita kotor? jgn tabur fitnah, esok lusa mati, siapa nk tolong delete komen fitnah ni..

      Delete
    2. Keep telling yourself that..Da menang kat 4 negeri dulu pun kate SPR kotor.
      Biase la, diorang da dapat merasa PR akan kalah besar tahun ni..

      Delete
    3. Aku dgr sendiri dari mulut org2 kuat BN, tp yg mariknya ade sstengah dr diorg time vote akan undi PR..sad but truth stiap kali PRU diorg slalu bdoa BN akan jatuh, tp ape kn daya SPR memang BN punye. Ade gak yg juz nak Survive coz nak bg anak bini makan.

      Kalau ko nak tahu BN ni bgus ke x ko kene pandai bgaul / cucuk bontot datuk2 BN nie.. then u judge whether BN is Good or Bad bad brother...

      Delete
    4. Anon 0049 & 0107 : Begaul & kenal dulu org2 kuat BN nie, cucuk bontot dia serapat yg boleh then u judge... After that you reply me back here.. peace no war, juz nak menegak keadilan Demokrasi negara Malaysia.. unless u 1 of them, then juz end it here.. we know the truth..

      Delete
    5. yup try kan diri rapat2 jd pengampu no1 dan dari situ hang akn nmpk ak dh nmpk dah try tak ceye hang try la

      Delete
    6. klu lepas nie pru13 nie pr menang mcm mna ? so SPR lepas nie jd pkr punya la camtu ?

      Delete
    7. bongoknye cai cai PR..kalau kotor dh lame bn ambil 4 negeri

      Delete
  3. Jom pakat undi BN.Yeah.fuck pkr.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeaaahhh fuck you

      Delete
    2. Undi PR pun BN menang.. x pyah takut SPR BN punye..

      Delete
    3. Kalau BN menang pon sbb actual majority undi BN...dan ko "RASE" ramai undi PR and mindset SPR BN punye...As long as No valid proof, No talk...Dah ade dakwat kekal pon bising. boleh buat bantahan pon bising.

      Hebak Ah!!

      Delete
    4. Hebak Ahh.. ko rapat2 kn diri dulu dgn org2 Kuat BN (make sure jd pengampu no1 diorg), kebenaran akan terjawab.. Unless ko salah sorg dr BN, x payah nak
      reverse psychology rakyat yg dh tahu kebenaran....

      Delete
  4. ko undi jek apa.. pengundian di malaysia boleh dikatakan agak kotor.. ko ada duit.. ko beli undi .. nanti ada tong extra masuk yang dipenuhi kertas undi..
    Pape pun BN tetap menang.. Barang Tetap Naik.. Terima jek lah..
    Solat Jangan Lupa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, itu memang kenyataan... aku dgr sendiri dari mulut org2 kuat BN, tp yg mariknya ade sstengah dr diorg time vote akan undi PR..sad but truth stiap kali PRU diorg slalu bdoa BN akan jatuh, tp ape kn daya SPR memang BN punye. Ade gak yg juz nak Survive coz nak bg anak bini makan.

      Kalau ko nak tahu BN ni bgus ke x ko kene pandai bgaul / cucuk bontot datuk2 BN nie.. then u judge whether BN is Good or Bad bad brother...

      Delete
    2. Ini cerita aku dengar banyak kali dari org duduk rembau sendiri. itu anak menantu ex pm no 5 masa tahun 2008 patutnya kalah. tiba2 pukul 11 malam sampai peti undi katanya undi pos. pastu bila kira semula, dia menang. waddehel?.

      Delete
    3. nmpaknya ada cai gay yg suko cakap cocok bontot...

      Delete
  5. orang luar negara ke yg buat ni? wow he/she studies a lot.

    ReplyDelete
  6. aku pelik why kena 'ink mark' dulu, baru pegi mengundi? Sepatutnya undi dulu baru 'ink mark'. So, org yg dh kena dakwat tu dah xleh undi lebih dari sekali..

    ReplyDelete
  7. Aku lagi setuju kalo org yg second komen tu bukan "dengar" dari kwn dia ataupun sbgainya. Baik anda membuat komen setelah menilainya dari pancaindera sendiri bukan "dengar" kata org. Baik anda tengok, dgr, lihat dgn kepala mata sendiri dan lepas tu baru judge. Kalo setakat "dgr", itu boleh jadi kurang asli maklumat itu dan berunsur fitnah, wallahualam..
    Apepun,aku cuma berharap anak2 cucu kita bukan jadi perempat di negara sendiri. Aminn

    ReplyDelete
  8. Aku tak pi undi malas


    ReplyDelete
  9. kat kertas undi kan ade no siri...dorg blh tau sape yg undi BN atau PR.sbb tu yg kerja kerajaan kena brhati2..

    ReplyDelete
  10. jom ubah, tukar kerajaan, tahun ni kita undi 100 % kerajaan PAS. Because PAS for All.
    segala cukai akan dihapuskan, yakinlah pada PAS.
    Jangan percaya pada BN, janji dicapati, janji diungkiti, tiada kemajuan kalau diberi mereka memerintah. Anak bini dan kroni. anak bini dan kroni juga akan yang merasa jawatan dalam kerajaan. Semakin lama mereka berleluasa, "semakin lama lagilah saya tak merasa"

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails