Thursday, 8 December 2011

Serius - Terima Kasih : #Blogserius Blog PALING Dicari Menurut Google Zeitgeist


Thank You

Pertama sekali saya ingin menucapkan terima kasih kepada pergerakan illluminati yang bergerak secara halus menaikkan populariti blog ini semua pembaca Blogserius sepanjang tahun 2011. Tahun ini dengan rasminya Blogserius dinobatkan sebagai blog paling kerap dicari di Malaysia menggunakan enjin carian Google. Kami di Blogserius merasa bebesar hati for this honour because we beat other more blogs out there. Tahun ini memang landmark year dalam sejarah Blogserius. Tengah tahun yang lalu kami memenangi Digi WWWOW Awards dan akhir tahun pula dapat
Google Zeitgeist Most Searched Blog. I don't know how to repay you guys for the support and haterade. Let's be honest even the haters contribute to the pageviews I'm getting.



Dalam perancangan tahun hadapan ialah more expension dan hopefully AKHIRNYA baju Blogserius akan dijual. Buat masa sekarang I just want to settle my wedding and housing preparation. Minta maaf jika blog ini lambat diupdate kerana aku akan berkahwin bulan depan. Preparation banyak sangat.

Sempena meraikan landmark moment ini Blogserius kini boleh diakses dengan menggunakan URL

WWW.BLOGSERIUS.MY

Ini surprise present dari bos aku di AMANZ.MY . Thanks boss!

Again thank you for the support and hopefully things will be bigger next year. Until then Berak Harus Serius!


76 comments:

  1. Tang baju tu, hope ade big size.. U really notice how nerds looks like rite? Hahaha. Btw, congrat Obe.

    ReplyDelete
  2. Buat kenduri kat Victoria Steakhouse kpd semua pembaca Blog Serius !!! Ok bro..

    ReplyDelete
  3. wehh obe..bg lah cenderamata 1st 10K..hahahaha!!

    ReplyDelete
  4. tahniah obe... nie la org bayar atas usaha keras ko slame nie.. good work.. thumbs up

    ReplyDelete
  5. tahniah!
    jgn lupa jemput kami nnt!

    ReplyDelete
  6. akan ada hater yang akan menganggu perkahwinan obe dengan meletakkan babi di majlis tersebut

    dan akan merosakkan semua menu makanan pada hari tersebut dan akan memalukan Obe

    yeah

    ReplyDelete
  7. wahh..salute la u obe! saya pun salah sorg yg mmg tiap2 hari mesti buka blog serius..sbb u mmg best!

    ReplyDelete
  8. cmne nk jd best mcm obe ye? ishh..bg la petua obe.

    ReplyDelete
  9. long live obeking!!!

    ReplyDelete
  10. congrats sayang :)

    love u

    ReplyDelete
  11. Adele Laurie Blue Adkins8 December 2011 16:08

    taniah pakcik.aku da lama follow blog ni.a question - how many people actually are working behind this blog? certainly obe isn't alone in running this blog kn?

    ReplyDelete
  12. serius tahniah.
    serius ucapkan.

    ReplyDelete
  13. Memang sah ejen iluminati, dah teratas dalam ranking.. Freemason betul la... nice troll iluminatian & freemasonian..

    ReplyDelete
  14. congratulation dari pembaca tegar bermula dari zaman amnet hampagas baru kukenal FOA.. kemudian br ini belog.. agak2 kalau harap FOA leh ke masyhur camni? apa pon.. rezki perantin baru tu.. kehkehkeh.. eh.. blog ben ashaari takde masuk list ka? hrmmm.. gue sukak dia jugak.. haiya

    ReplyDelete
  15. tahniah Obe! har har har, aku ada banyak haters, tapi tak menunjuk-nunjuk macam haters kat sini..haizz..


    word verification wazonist?? dafuq?

    ReplyDelete
  16. khalis anjing babi gemuk kenapa tak masuk list.ada gak peminat khalis gila seks babi kt sini pempuan yng komen tu.

    ReplyDelete
  17. bkan ko menentang domain ke dulu2? berpaling tadah dah sekang?

    ReplyDelete
  18. Tahniah! Ai turut bersetuju dengan Anon 16:20. Bukan kau dulu anti domain sendiri ke??

    ReplyDelete
  19. tukartiub.blogspot.com pun kalah dengan blogserius? biar betul

    ReplyDelete
  20. Selamat pengantin baru Obe. :D

    ReplyDelete
  21. Congratz obe n blogserius!
    Selamat Pengantin Baru juga btw.
    Huhu~

    ReplyDelete
  22. Obe wins against haters haha..yg haters apa ja dpt..haha..tahniah obe..slamat jd laki org haha

    ReplyDelete
  23. gud job obe....every day akan buka bloq serius utk mukadimah pemulaan ari..gila aku mmg addict kt blog ko....god job bro...

    p.s..anonymous freemason xmasuk lg...mgkin diorg tgh hadiri perhimpunan illuminati ....kih2

    ReplyDelete
  24. tahniah obe...
    xmo jemput puan obe sbg penulis blogserius ke????
    blh gak tgk keseriusan seorang wanita...

    ReplyDelete
  25. tahniah obe...even my husband really really really hates you sebab you MUfag(my husband never walk alone,y'know), i tetap baca blogserius. selamat bakal pengantin baru..

    ReplyDelete
  26. tahniah.....tahniah....:D

    ReplyDelete
  27. Born to be Muslim8 December 2011 17:23

    Tahniah blogserius and obe.

    Bagi link kat boss (amanz.my) pun ada typo.
    This is serious!! haha..

    ReplyDelete
  28. tahniah obe. akhirnya melayu2 pembenci dapat tahi. aku rasa neraka dorang makin sejuk. kah kah kah. powahhh!!

    ReplyDelete
  29. tahniah obe. teriuskan menjadi serius heheh.. teringat muka kucing serius kale putih tu :P

    ReplyDelete
  30. seriusly how much did you get from this blog? i guess more than 1k

    ReplyDelete
  31. thniah la brader...1st dkat mlaysia..

    ReplyDelete
  32. ini semua agenda iluminati yang sengaja meletakkan obe di atas....google kat alat iluminati..lol...
    sempena perkahwinan obe..harap bibik rosmah datang menepung tawar sejemput dua....

    ReplyDelete
  33. abah engkau iluminati.. ape la bengap sangat korang ni. sikit2 iluminati la, freemason la. mmg bebal gila la otak korang. taksub sgt dgn illuminati n freemason ke ape?

    ReplyDelete
  34. silakan masuk ke blog saya >>>>>>> info2 komputer beserta kedai online

    ReplyDelete
  35. "Ahh ini semua istidraj sahaja, hanya untuk memastikan Obe laknatullahi 'alaihim ni jadi populer di dunia yang fana ini..."- Kisah Blog Obe, 2:15

    ReplyDelete
  36. tahniah obe. taraf lu officially lagi popular dari siti nurhaliza. wakakaka.

    selamat menempuh alam rumahtangga. preparation nak kawen memang stress, tapi lagi berdebar nak ucap assalamua'laikum memulakan gerak, wakakaakaka.

    tanhniah sekali dan aku sebagai pengunjung setia turut berbangga. terima kasih tuhan atas kewujudan blog serius ini. alhamdulillah.

    ReplyDelete
  37. tahniah ya! blogserius tp korang selalu ke serius??hehhe

    ReplyDelete
  38. Aku dh lama jd silent reader blog ni. Xpenah coment kt mana2 post. Ni 1st time. Tahniah pd tuan pny blog ni, Obe, sbb hasilkan blog yg best dibaca. Congrats!

    ReplyDelete
  39. persetankan info blog yg lain+Obe haters.

    long live Blogserius!

    ReplyDelete
  40. azree newsted said.......

    1st of all tahniah kt obe n miss mean utk wedding akan datg...semoga korang bahagia hingga ke anak cucu...

    2nd tahniah ats kjayaan blos serius....makin butthurt ar haters ko yg mne blog diorg x dpt ranking mcm ko....keh3....

    3rd pasal bju tuh arap2 ader saiz besor yg serius kay...sbb aku pon saiz ko gak bro....hahahah (besor skit aku kot)...


    VIVA LA BLOGSERIUS!!....

    ReplyDelete
  41. serius obe power

    serius obe power

    serius obe power

    serius obe power

    serius obe power

    serius obe power

    ReplyDelete
  42. tahniah obe..slamat menjamu selera..haha

    ReplyDelete
  43. Terima kasih di atas kehadiran link baru ni sebab IT ofis aku block blog ko.skg sgt boring.hahaha..

    ReplyDelete
  44. just keep blogging like the way u are.....congrats bro..salute!!!!

    ReplyDelete
  45. congrats bro..
    aku dgr pagi td kt hitz.fm..!

    btw, welcome..tade pape ke utk kitorg yg dok view blog serius ari2..hahaha

    ReplyDelete
  46. haha to the haters u are the biggest contribute to this page..lagi satu, yess inibelogsaya no10,aku mcam geli la ngan blog tu xtaulah nape haha

    ReplyDelete
  47. betul tu obe... baju buat besar sikit. paling besar 3XL ke dengan ukuran dada 56".. pergh gemok siak aku. haha... btw, tahniah.

    ReplyDelete
  48. Papa Gomo ? R u Serious ?

    ReplyDelete
  49. Tahniahhh !! .. Keep up the good work

    ReplyDelete
  50. obe,

    link ke amanz.my tuh silap la
    http://www.amanz,my/ <<-- typo

    ReplyDelete
  51. Salam Semua..

    Sekian lama aku hebohkan tentang penglibatan obe dalam gerakan illuminati di malaysia...akhirnya pada hari ini terbukti semuanya adalah benar belaka..kita harus boikot blog kelolaan obe!!!!!!!!!!!!!!!Google Zeitgeist Most Searched Blog ialah satu anugerah yg diberikan kpd pengikut setia freemason yg mempunyai no keahlian drpd angka 00001 ke 00500.Obe adalah pemimpin utama gerakan ini wilayah timur Mlaysia...

    ReplyDelete
  52. fuck illuminati, fuck BS! jgn bawak dakyah zionis ko kat malaysia!

    ReplyDelete
  53. Tahniah Blog Serius,Wah syoknya Obenya blog jd paling SERIUS dan Wanted di google huhu, aku die-hard-fan blog ini dan ini menaikkan semangat nak update blog aku...teruskan usaha ini Obe..
    blog gosip pun kalah keh keh keh..
    nnt baju buat cantek2 ye aku nak beli gak..

    ReplyDelete
  54. congrats to you obe! baju blogserius satu!

    ReplyDelete
  55. seriously, tak sangka pun haters ade kebaikannya, ntok tingkatkan blog views. xD

    anyway, taniah kpd Sir Obe sbb buat sye addicted ntok cjeck blog ni day 2 day~ ;P

    ReplyDelete
  56. tahniah obe.rezeki nak kawin la katakan.jangan lupa trim bulu jembut..nnti tak payah selak2 cari kote.

    ReplyDelete
  57. terima kasih kepada semua warga illuminati dan fremason yang setia bersama-sama susah senang di serius blog..world

    ReplyDelete
  58. "tahniah sayang
    love u"

    haaaaa i know that must be madam obe aite? :p

    ReplyDelete
  59. Serious best aku baca blog nih. Baru dapat tahu sebab baca Google punya press release. Keep it up seriously! Nak lagi serious stuff.

    ReplyDelete
  60. blog Luqiee asal takde ni?lagi best dari blogserius lol lol lol

    ReplyDelete
  61. *cheers*

    usaha escalator kejayaan~ tahniah~ whatever award it is, you deserve it~ yg freemason tu jgn bising2 sgt, nnti jabatan agama islam cari ko, baru ko tau, marilah para mason sekalian, saya menjemput makan BBQ di logde ipoh hujung minggu ni~

    pssstt....papagomo pun freemason juga dengar kata grandmaster....

    ReplyDelete
  62. papagomo? that blog is full of porns and craps! bullshit there's something wrong with Malaysia!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails