Sunday, 4 December 2011

Serius LOL - Bieber PWND


HAHHHAHHHAHAHA

Sapa suh ada awek celeb? HAHA



34 comments:

  1. amik gamba pon kena pwnd? bodo la ko ni obe

    ReplyDelete
  2. agak2 boleh test kat najib?

    ReplyDelete
  3. i, i, i love u laik a lap song bebeh

    ReplyDelete
  4. kahkahkah tak menahan tengok muka bibir...

    ReplyDelete
  5. @dayah u suka ke,nnt aku suh obe post yang lawak2 ni lgi k untuk u..huhu..u cantik la abg nak kenal leh?,can u bogel for me please?

    ReplyDelete
  6. @mr porn

    babi ni mesti ejen freemason dihantar untuk menawan hati gadis melayu. pergi mati la woi.

    ontopic, bieber you are beta as fuck! lmao

    ReplyDelete
  7. Kah kah kah kah kah lawak syialll muke bengang je.... hahahahahaaha gua salute brother baju hitam tu..

    ReplyDelete
  8. @I am the author lol..ala jgn la bgtau orang sayang kita dua je..pecah la rahsia abang..abng nak kenal u leh?u seems familiar,like artist i meet before ,emm pernah berlakon short film amatur ni kan?hehe

    ontopic kalo semua hate bieber for no reson tak la dia nyanyi sampai sekarang ,most viewed video on youtube..stay chill

    ReplyDelete
  9. ramai jugak OBENISTAS yg bodoh terpedaya dgn photosop OBE THE ILLUMINATI ni. Mmmg korang ni bangsa OBENISTAS yg bodoh.

    ReplyDelete
  10. 9gag wtf no credit
    aku rasa lawak mr. porn lg best..
    @mr porn, nice one!
    hahaha...

    ReplyDelete
  11. ILoVeJusTinBieber4 December 2011 11:07

    Gentleman apa bieber tolong ambekkan gambar. Ai loike!

    ReplyDelete
  12. ahhh..ntah pape la si bibir ni..pape pun bila jadi artis kene pandai jaga diri..lihat ni http://terubukbakar.blogspot.com/2011/12/ingin-melihat-artis-tempatan-menari.html

    ReplyDelete
  13. 'sup with ghetto hat,negga ?

    ReplyDelete
  14. DaYaH JeLitA mohon upload gambar bogel anda ke ruang maya puh-lease!

    sepatutnya dunia mengharamkan pakaian bagi perempuan muda diseluruh dunia. barulah dunia ini aman.

    ReplyDelete
  15. hahaha hidup mr porn!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  16. oh bdw i am the author, u jgn nak bajet neelofa sgt, kalau cntik cm die xpe gak. LMFAO

    ReplyDelete
  17. oh bdw @i am the author, u jgn nak bajet neelofa sgt, kalau cntik cm die xpe gak. LMFAO

    ReplyDelete
  18. serius, gua nak ambik gambar dgn S gomez dari bieber...mesti dia bengang giler ni,..

    ReplyDelete
  19. bibir dayah jelita sedap nye kalau letakkan kat hujung batang i.

    ReplyDelete
  20. @i am the author,ko tu jgn nak perasan la betina jalang! dayah jelita tu 1000x lebih cantik dari ko! betina jalang cam ko ni lelaki gersang cam mr porn tu buat pakai buang je cam tuala wanita undertand,lelaki suka yang soleha fahammm.

    ReplyDelete
  21. pwnd tu ape???

    ReplyDelete
  22. Baru Ko Tau Bibir hahahahahha

    Video Terkini : Video: Cara Betul Ajar Anak

    ReplyDelete
  23. obe :O tadi tunang kamu kene mcm ni jgk kat cameron highland .. ngeh3.. serius style la kau!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails