Friday, 4 November 2011

Serius Cool - Makkah Ketika Musim Haji (12 Gambar)


Panggilan Haji Telah Tiba Lagi

Sempena hari jumaat yang mulia ini marilah kita lihat keadaan Kota Makkah ketika musim haji. Anda semua dah pasang niat? Kalau belum takpe.






Laporan asal Ib

24 comments:

  1. banyak nyer gambar. 121.

    ReplyDelete
  2. MaasyaAllah...~3 juta umat Islam berhimpun dalam satu-satu masa di Mekah dan di Padang Arafah..hanya Allah yang memberikan kekuatan untuk terus beribadah di 'rumah'Nya di celah-celah jutaan manusia tu

    ReplyDelete
  3. Suddenly, i miss my mum. I hope she will be fine.

    ReplyDelete
  4. @ alto
    Buat la HAJI dulu dol, then baru buat umrah kalau murah rezeki..

    ReplyDelete
  5. spe yg tekan lame ass tu mmg lame ass betul!! Gambar ni penuh moment!!Cool!!

    ReplyDelete
  6. baru cun post mcm ni...fitrix lagi sayang kat kau la obe lps ni..

    ReplyDelete
  7. ok,next time bole tiru makcikpkai payung tu

    ReplyDelete
  8. ermmm... missing my mum n my dad there... pray that they'll be fine there... amin.. :)

    ReplyDelete
  9. Rindunya nak tengok kaabah dan bau kaabah....betapa ramainya umat manusia....

    ReplyDelete
  10. i miss my precious moment @ mekah 13 years ago aaaaaaa

    ReplyDelete
  11. subhanallah..aku pun tak tau bila lagi nk gi,parent aku sendiri pun lum g lagi..

    ReplyDelete
  12. ape la agaknye kabar mak ngn abah kat sane......

    ReplyDelete
  13. sape yg blum daftar haji, pi daftar skrang terutamanya yg muda2 tu. walopun hati blum terbuka nk pi haji, bukan bermakna tak payah daftar skrang. Kalo nanti baru tringin nk pi n mase tu baru nk daftar, alamatnya tunggu lagi 20 tahun la smpai giliran... atau kena amik pakej lg mahal yg tak payah tunggu lame2.

    aku 24, baru daftar, lagi 20 tahun smpai giliran. semoga panjang umur

    ReplyDelete
  14. ape kabar our leader there?
    huhuhuh

    ReplyDelete
  15. Amerika Syarikat bercadang nak letak bom nuklear dekat Mekah masa musim haji - 3 juta umat Islam akan mati syahid serentak...Impian Zionist Israel yang masih belum terlaksana...

    ReplyDelete
  16. anon 12:43


    kalo tu betul, aku nk berada sane time nuklear tu..mati syahid bro..insyaAllah...

    ReplyDelete
  17. InsyaAllah, Allah lindungi Kaabah dan Mekah (tanah Haram)...surah Al-Fiil cerita pasal Abrahah nak serang Kaabah, tapi akhirnya dimusnahkan

    ReplyDelete
  18. Mekah bercahaya dari langit. tgk Google Earth....

    >> http://kayzlegacy.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails