Wednesday, 30 November 2011

Serius Klasik - PSA Keselamatan Jalan Raya Malaysia Dulu Kala


Nothing fukken changed!

Takde beza...... Malaysian dulu kini dan selamanya bawak kereta cam natam!



16 comments:

  1. huh skrg lg mcm harem lg2 yg bwk keter vios bajet mcm bwk keter mahal SANGAT! pdhal keter stended teksi ke kat indon!!! damn ass..

    ReplyDelete
  2. Sempena perhimpunan agung UMNO ni..


    Terima kasih UMNO kerana mentadbir negara sejak zaman merdeka.
    Hidup UMNO!!

    Dulu, kini dan selamanya... tanpa Rosmah!!!!

    ReplyDelete
  3. http://www.youtube.com/watch?v=weRFhrWY5Yg

    baik untuk anda, OBE!

    ReplyDelete
  4. bodo xreti bersyukur..

    ko mai duk arab ke india ni meh..

    baru ko tw sape haram..

    ReplyDelete
  5. dumbass people....believing a such illuminati khurafat alaf baru is like a you're always hisap marijuana everyday and in the same time, you're always thinking that the world is totally cruel and empowered by the illuminati khurafat alaf baru!!!

    Believe the illuminati khurafat syirik alaf baru == hisap marijuana sambil high!!!

    #hahahahahaha #LOL!!!

    word verification: later

    ReplyDelete
  6. Keselamatan jalan raya bermula dengan TUAN.

    Sebab tu banyak kemalangan sampai sekarang. Puan-puan tidak ambil pedulik...

    ReplyDelete
  7. please la meleis, stop kan la bab freemanson ni, korang nk wat chain mail ke, chain news ke, guna otak la .nape la dok pikir pasal freemanson sampai fanatik nk mampos, bleh rajin skit x g wat selidik dulu betol ke da, ni trus baca dan denngar trus caye bodoh sial melayu malas tol la meleis.

    ReplyDelete
  8. err.. pelik2 komen kat sini...

    anyway, klip ni mmg sangat comel! serius!

    ReplyDelete
  9. i like the choice of words used by the voiceover

    ReplyDelete
  10. those days diorang menggunakan perkataan TUAN instead perkataan ANDA seperti yang digunakan pada hari ini.

    ReplyDelete
  11. Mari kita beli kereta-kereta dari GWM dan Naza demi keselamatan kita di jalan raya

    ReplyDelete
  12. "yang cedera itu mungkin sahabat Tuan. Atau, Tuan sendiri." LOL, u shitface

    ReplyDelete
  13. @ Sylarius

    setuju dengan anda

    Ini rupanya maksud keTUANan Melayu yang diwar2kn umno

    siapa penghapusnya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails