Saturday, 26 November 2011

Serius WTF - Bila Lady Gaga Membuka Bengkel Krismasnya (14 Gambar)


Again?

Beberapa bulan yang lalu aku paparkan kedai yang dihias oleh Lady Gaga dan pereka pakaian utama beliau
Nicola Formichetti . Kali ini mereka diberi peluang dan ruang lebih besar oleh gedung Barney's di New York. Ruang lantai kedai sebesar 5500 kaki persegi diberikan oleh Barney's kepada Gaga dan Nicola untuk menghasilkan Gagas Workshop. Kinda of like what if Santa Claus is a gay and like seizure inducing designs. Yeah. I think that would aptly explain what the eclactic design for Gaga's Workshop. Ruang kedai ini menjual pelbagai barangan yang dipilih Gaga seperti Ipad dan Ipod. Tetapi hiasan gila ini bukan dibuat tanpa sebab. Sebanyak 24% dari hasil jualan barangan di Gaga's Workshop akan disalurkan kepad Born This Way Foundation bagi membantu mangsa buli di Amerika. Gaga's Workshop akan beroperasi sehingga 6 januari. So if you are in New York silalah pergi.







Laporan asal Houte

25 comments:

  1. still looks reasonable.walopn shelves bntuk plik2, tapi brng still di susun conventionally.
    ptut buat brng display tu gantung gna tali ke, display ats kapas ke, terapung guna kuasa magnet ke..bru la pelik.

    NOT WEIRD ENOUGH!

    ReplyDelete
  2. bentuk2 tiga segi di ruangan worksyop ini menyerupai simbol illuminati. ini adalah salah satu agenda illuminati sempena 2012 nnti. untuk menyambut kedatangan morning star. kita perlu lah ban worksyop ini demi kemaslahatan ummah. mashallah. marilah bersama ke KB mall.

    ReplyDelete
  3. 2011 22:12 NWO <------------------ hahahaha...banned workshop ni..!!! ISLAM FTW!!

    ReplyDelete
  4. tak tau kenape tapi gua rase nak muntah tengok gambar gambar ni.

    ReplyDelete
  5. looks like what could have came out from Tim Burton's ass.

    ReplyDelete
  6. ceh,,sah2 ada lambang freemason! wtf la LG ni...

    ReplyDelete
  7. terlalu faggot. kenot brain this

    ReplyDelete
  8. ini buat rumah hantu funfair pun cara gak ni. creepy

    ReplyDelete
  9. ini semua agenda yahudi nk sesatkn orang islam

    ReplyDelete
  10. Pelik la.. Asal Lady Gaga mesti kata freemason, illumunati, yahudi, etc, etc!

    serius bullshit man, biarkan je la dia.
    yang korang takut sgt knapa? Takut iman goyah, hancur?

    super failed!

    ReplyDelete
  11. korang tengok la ejenda OBE THE FREEMASON ni. nampak sgt obe menyebar fahaman freemason. sudah terang2an ladi babi ni seorang freemason. hancurlah kau freemason dan illuminati.

    ReplyDelete
  12. obes-siti-bodoh27 November 2011 12:23

    kedai illuminati

    ReplyDelete
  13. WTF is wrong with you people???
    Freemason la illuminati la. WTF??
    do you believe in those stuff??
    NOBODY asks you to believe it.
    Smua dalam pmahaman diri anda masing2. Klu trjatuh means you are weak. so..
    Believe in your own God.

    Btw GAGA is just GAGA. she's being herself and tujuan membntu mngsa buli kat USA tu I fully support.


    ^__________^

    ReplyDelete
  14. peh.nothing new.
    i've seen crazier shit in The Yellow Submarine.

    Nice try though, Lady G.

    ReplyDelete
  15. Freemason and illuminati wujud ko tu yg da hitam hati sebab tu x nampak da tu la keje diorang bagi korang x nampak ape yg diorang buat =) F illuminati and F freemason p/s : killimunati

    ReplyDelete
  16. gile serabut tgk kedai cegitu...ade plak org nak tiru style monyet dia tu..eiii

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails