Wednesday, 23 November 2011

Serius - Tip Mendapatkan Barang Baik Tanpa Perlu Pembedahan Plastik


Slowpoke? Who cares when u have tits!

Khas buat meleis yang nak barang macam Rozita Che Wan dan Ziela Jalil. Remember....... its painful to fake big bewbs


30 comments:

  1. aku baru nak kutuk asal ko post sikit sgt lately skali berlambak ko post haha.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. abg obe layan jenna marbles FTW ! HAHAHA XD ! ok xsangka :p

    ReplyDelete
  4. Obefiend Weiland23 November 2011 16:14

    @awek cun

    MOHON BERBOGEL UNTUK TATAPAN PEMBACA BLOG

    ReplyDelete
  5. Obefiend Weiland23 November 2011 16:15

    @LOCKED

    LICKED MY ASS PLEASE..

    ReplyDelete
  6. Obefiend Weiland23 November 2011 16:16

    @alepridz

    LOSER!

    ReplyDelete
  7. Obefiend Weiland23 November 2011 16:16

    @Poyoss

    DAMN HELL!

    ReplyDelete
  8. apsal batang aku keras secara perlahan2.. malu dgn bos nih..

    ReplyDelete
  9. aku annoyed tgk muka alepridz...hodoh dan hitam sgt...then every post kat blog ni dia ada, atas skali pulak tu...patutla ramai menyampah tgk dia...sore loser yang hodoh hitam legap..bajet cool la gambar mcm tu....pukul mak dia!

    ReplyDelete
  10. Indon buthurt detected

    ReplyDelete
  11. I didn't know Ziela Jalil is still relevant

    HAHAHA, OH WOW

    ReplyDelete
  12. boobs bsar ni masa dara mmg la winrar..pakai pa2 pun nampak cantik je badan n seksi.. bla dh kawin n beranak,ianya akan seperti boobs org tua..mengelember je..sumpah hodoh..especially bla tak pakai bra..sbb tu laki bleh ilang slera..tapi kalau boobs kecik masa dara..mmg x brapa cantik badan..pastu org kata body flat..tpi yg bagusnya bla dah kawin n beranak, boobs akan semakin mantap dan cantik..n laki akan betambah slera...simple info k?kalau x stuju, lantak korg..

    ReplyDelete
  13. she's quite phsycotic for someone whos studying phsycology.

    ReplyDelete
  14. JennyMarbles ada byk gile video best.. Best video i think the one yang to make orang orang dalam club pegi mam time girls just nak have fun.. hehehe.. I like her very much!!

    ReplyDelete
  15. blondie spotted.

    ReplyDelete
  16. tau jugak minah tu ckp super uncomfortable sebab tight giler. Aku kadang2 pn heran apsal pompuan sanggup pakai ketat2 semata-mata nk nampak boobs and body. Aku sbg pmpuan pn semput nafas kalo nk pakai bra ketat, baju ketat, suar ketat. kulit cm tak dapat nk bernafas. haa

    ReplyDelete
  17. 1...2...3...fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap..

    ReplyDelete
  18. Oo..mcm ni ramai girl buat ehh. hahahha

    ReplyDelete
  19. love "aawww" part. fap fap fap

    ReplyDelete
  20. damn!!! sumtimes girls are willing to do some weird shit just to get attention.... wearing 2 bras just to make it look bigger?soccer socks? afterthis what? btw obe, nice post...really great for Malaysian women to improve their confidence...

    ReplyDelete
  21. cam sonok jek dieorang join....

    ReplyDelete
  22. haha obepig delete comment aku sblom ni..LOSER!!!!xbley terima kenyataan yang tunang die xde mcm tu.hak3..kesian...

    ReplyDelete
  23. obe also removed my comment. never in my life, my comment is deleted! i did not kutuk anyone. issit because i attached somebody else's blog link? that's not my blog. just a similar entry with Msian version. obe gila kuasa!!!! next create an entry for commenting rules.

    ReplyDelete
  24. kesian mamamia obe ni mmg gemuk pukima babi.pukima babi pukima babi pukima babi pukima babi pukima babi pukima babi pukima babi pukima babi faham gemuk pukima babi gi deleted napa bodoh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails