Wednesday, 9 November 2011

Serius Iklan - Mari Lihat GWM #Wingle 5 (12 Gambar)


Gyeah!

Great Wall Motor Wingle 5 ialah trak mampu milik yang dijula pada harga permulaan RM 59 000 sebuah. Diperkasakan dengan enjin Turbo Diesel 2.5 L, Wingle 5 mampu memenuhi keperluan harian anda yang lasak. Tak cukup dengan itu Wingle 5 juga dilengkapi beg udara berkembar, sistem ABS , EBS seta immobiliser.

Jika hendak tengok sendiri Wingle 5 dengan mata kepada korang silalah melawat booth Great Wall Motor di pertunjukan Car of The Year award yang akal berlangsung di Bangunan MATRADE 12- 13 November ini. Sekiranya mahukan lagi info tentang Wingle 5 boleh pergi ke laman web GWM Malaysia disini. Enjoice!








54 comments:

  1. macam malas nak review je obe hahahahah

    ReplyDelete
  2. wat a boring truck.. lame..

    ReplyDelete
  3. LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS

    ReplyDelete
  4. GWM WINGLE 5 kat Malaysia lagi murah dari China.

    True Story.

    ReplyDelete
  5. Uiks?? Mcm same je kat sebelah tu? Hahaha!

    ReplyDelete
  6. kalau x kerana kete burok n sponsor ko pnyer blog.. kompem ko da maki2 kete burok n kan?

    ReplyDelete
  7. ni kalu beli ni untung kat kerajaan china la ni. poor chinese.

    thumbs up to obe yg buat entry ni lepas entry proton tadi.

    ReplyDelete
  8. kenapa kereta malaysia kluar malaysia jd murah?adn kereta china kluar china jd murah jgk?

    ReplyDelete
  9. kenapa asal murah je kete luar, mahal je kete dlm....



    ........aie graseka

    ReplyDelete
  10. wingle wingle wingle wingle yeahhhh

    ReplyDelete
  11. kalau beli nk servis mana?????

    ReplyDelete
  12. hmm cam tak iklas je review..kalau wingle ni bagi free or sponsor official car majlis kawen agak2 lu pakai tak obe

    ReplyDelete
  13. serius shit obe x ikhlas nak review. jaga ati sponsor la tu.. chaitt... talam 2 muka la lu obe..

    ReplyDelete
  14. ok la ni...rm59000 GWM lagi murah dari hilux ngn triton..

    ReplyDelete
  15. Obe, you kena mention 2WD la.. ini bukan 4WD, patut la murah.

    ReplyDelete
  16. nak bagi biu dkt tukang sponser tu serius2 skit la abe obe. baru molek.

    ReplyDelete
  17. Obe ko tak taruk link kat perkataan "disini" tu.

    Yang benar,
    HTMLfag

    ReplyDelete
  18. ok la review mcm ni. tak puas hati korang buat la review sendirik!

    letih la nak karan langau.

    ReplyDelete
  19. at least bagi la gambor engine sekali. aku tanak comment kereta tu OK or KO. pakai Veyron sekalipun, kalau ajal dah sampai, tak kemana...

    ReplyDelete
  20. hahahaha...x sia2 gwm sponsor blog obe....mintak2 pasni makin banyak la keta ni ter JULA ye x???wakakaka

    Haziq Ghassanie

    ReplyDelete
  21. taik obe! talam dua muka! haktuihhhh!

    ReplyDelete
  22. obe said : lame ass
    obe review : i love it! yeehaa

    ReplyDelete
  23. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGLY!!!!!!

    ReplyDelete
  24. gua rasa pasti ada blogger dari tanah besar yang kini sedang publish entri blog bertajuk kenapa GWM wingle 5 di Malaysia lebih murah dari GWM wingle 5 di tanah besar china dan entri berkenaan akan diakhiri dengan perkataan...

    Lan jiauuuuu Hu Jintaoo

    ReplyDelete
  25. aku tetap sayanggg proton ! apa namaaaa itu protonnn arena ????

    ReplyDelete
  26. ok la. fuel consumption keta yg obe promote ni 7.8 L/100 km. Satria neo aku 7.4 L/100 km.

    Ya Allah, aku bersyukur sebab pakai Proton :D

    ReplyDelete
  27. ni tak lain bukan freemason la ni.. cuba tngok 59,000 tu dibahagi dengan 88 jwpanya 666... 666 adalah nombor Dajal... ini dakyah terancang yahudi...

    ReplyDelete
  28. kereta bodoh nih!! lame ass chinese car! bitch la!

    ReplyDelete
  29. hari2 tweet benda ni..dah le jenama xde kualiti...

    ReplyDelete
  30. rasanya tidak akan ada orang akan beli kurita ini.

    ford ranger, nissan navara, isuzu Dmax, mitsubisih triton, toyota hilux,,,, twingle twingle 5 kena lepas lawan kurita atas ni dolu bru boleh pikat ati rakeyat meleysia especially sabah dan saarawak.

    abes la ko effe, pengsponsor ko akan tagih balik sponsor durang terhadap kau sbb ko buat riview mcm 'melepas kentot di tangga' aje..


    word verifikasi :
    kekasih ku juliana evans

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. die punya knob utk aircond mcm tiru proton jer? sebijik beb!

    ReplyDelete
  33. ni mcm spec ranger je. suis power window dgn air-cond mcm sama la...

    ReplyDelete
  34. Sedangkan Pickup Truck Tata India tu pn ade org beli, Twingle 5 ni mungkin akan memikat hati Kontraktor2 Kelas F dan juga sub-sub Con Cina utk beli disebabkan harganye yg murah...

    p/s:Obe, aku dh promote sket..xde komisyen ke? hehe

    nice Twingle-twingle little star

    ReplyDelete
  35. Great Wall Motor = Motor Tembok Tebal

    Hahhahahaha..

    Sama macam Obe buat muka tembok review macam taik anjing.. hahahhaa

    Capcha word: mantot. (Nice!)

    ReplyDelete
  36. LAN QIAO

    Loe bulih dapat 50% subsidi maa..apa sebab?? sebab ni china made maa...

    Obe brp lu dpt sponsor dari NAZA nih? ?baik lu sekongkol ngan jews je la obe...

    WTFBBQ

    ReplyDelete
  37. baik ko beli ni aje dari ko beli blm obe..hehehehe

    ReplyDelete
  38. HAHAHAHA obe tak ikhlas nak review. sebab truck ni bapak buruk, kesian.. nak jaga nama sebab blog kau dah kena sponsor kan obe.. hahah truck buruk.. haktuihhh

    ReplyDelete
  39. Made in China...All fake.

    Ini kereta tiruan ke atau asli?
    Takut juga tercabut skru bila dipandu laju2...Mati katak la...

    ReplyDelete
  40. wingle wingle wingle wingle wingle.everyday im shuffling

    ReplyDelete
  41. WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT? WTF IS THIS SHIT?

    ReplyDelete
  42. ford fiesta lagi cantik

    ReplyDelete
  43. this is shaitt

    ReplyDelete
  44. made in china????????????????????????????????????????????????????/wtf

    ReplyDelete
  45. H-phone aku buatan China pakai 3 bulan jer, terus kiokkk...rugi aku!
    Inikan pulak kereta Made In China yang jenama entah hapa hapa entah gerenti cuma tahan 3 bulan jugak, boleh buat besi buruk...rugi kalau beli.
    Apa lah Obe, troll la kereta lain - Porsche Cayenne ke, Mercedes ML5 ke, BMW X6 ke, Audi Q6 ke, baru la nampak 'keintelektualan' kau tu, Obe.

    ReplyDelete
  46. Nie kete ori tak nih ? Haktuihhhhhhh.....Hak-hak....Tuihhhhhh.....berapa kapasiti dia punya kabureter ? Ahahahahaha...Gua pakai Triton ori.

    ReplyDelete
  47. haha... dalaman sebijik macam Isuzu D-Max... ciplak ke ape ni... haha.. patot mura pon... =D

    ReplyDelete
  48. X smua brg kat china tu x brkualiti... x samakan dgn telur china tu. Keta ni sdh dijual dan digunakan di peringkat antarabangsa. Keta ni jga sdh dieksport ke luar negara seperti Australia dsb. Dari segi jaminan keselamatan, confirm sdh diiktiraf sbb negara luar lebih ketat pemeriksaannya. so, mmg sdh diiktiraf. Enjin keta ni sbnarnya guna enjin ISUZU dan bosch MITSUBISHI. Korg x risau, engineering keta ni mmg yg pro. Keta ni jga murah sbb baru nak masuk pasaran Msia.heheh... tq x marah

    ReplyDelete
  49. saya telah memberanikan diri untuk beli Wingle 5.. bdsrkan pglmn, kereta ni memang power. vigo 2.5 tinggal jauh kalau jalan bukit. maklum la jalan raya di sabah ni. cuma suspension macam agak keras mcm hilux2 lama.

    ReplyDelete
  50. sasuda pun miliki ni keta teda masala pun...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails