Thursday, 17 November 2011

Serius Fakta : Fakta-Fakta Yang Membuatkan Kita Bersyukur Kenapa Kita Wujud (10 Fakta)


Kebarangkalian tentang KALIAN semua!

Marilah kita bersyukur kita lahir di Malaysia dibawah naungan Dato Seri Najib. Itu yang paling harus kita syukuri sebenarnya.







Laporan asal WeKnowMemes

38 comments:

  1. we are champion among champion

    ReplyDelete
  2. do u know d meaning of ur existence?

    ReplyDelete
  3. 9gag stuff.

    nayh.

    ReplyDelete
  4. Member Lu Masa Sekolah17 November 2011 14:18

    MOHON SHARE...TQVM

    ReplyDelete
  5. mohon pemilik2 kenderaan kontot seperti kancil, kelisa, dan sewaktu dengannya.. bila parking tu janganla masuk ke depan sangat, orang tengok ingatkan ada parking kosong rupanya ada kereta kontot.. rasa cam nak sondol je. TQVM

    ReplyDelete
  6. this is serius...obe now is a serbanista!!

    ReplyDelete
  7. "Oh I whoa whoa I'm still alive!"
    #NowPlaying Pearl Jam - Alive

    ReplyDelete
  8. wtf..utter bs..being born is a blessing to the parents only, but a curse to the child

    ReplyDelete
  9. syukur syukur syukur aku hidup kat dunia..^^

    ReplyDelete
  10. kalau ada sesiapa yang masih nak bunuh diri, bolehlah bagi dorang bace ni..hehe

    ReplyDelete
  11. kemungkinan untuk anda membaca posting ini adalah 1:45 juta orang......cissssssssssssssssss..kenapa aku yang terpilih.....

    ReplyDelete
  12. I hope your ancestors didn't fap so much as you do.

    ....you would've ended on tissue paper.

    ReplyDelete
  13. WOI ORANG DI ATAS

    Bukan 9gag laaa, weknowmemes.com

    asfdgasdjagdjgad ingat 9gag je ke yang kool, dia pun cedok idea orang

    ReplyDelete
  14. @anon 14.36

    terus aku terlupa facts2 yang obe post bila baca komen kau.


    kahkah. win

    ReplyDelete
  15. yet masih ramai yg bunuh diri.. what a waste

    ReplyDelete
  16. Kenapa mesti nak bersyukur kat Najib? Tuhankan dia? Dia ke penyebab negara Melaysia nie aman makmur? Dia ke yang murahkan rezki rakyat Malaysia?
    Sepatutnye kita patut bersyukur kt Allah s.w.t..dia penyebab kite terpilih hidup kt dunia nie..Dia penyebab penyebab Malaysia ni 'masih aman'.. Dia penyebab atas segalanye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku sokong sangat2...ape yg ade pd najib tu..dia pon manusia..bersyukur pada ALLAH..dia TUHAN segalaNYA..TUAN segalaNYA..ade faham...kalo dr kata obe tu boleh dikategorikan sebagai kufur nikmat...ko belek buku agama tgk ape maksud kufur nikmat dan hukum..aku xmau sekolahkan si obe cz dah besar panjang..fikir sendirila..

      Delete
  17. sapa yang butthurt sangat tu

    ReplyDelete
  18. pass around the butt cream plzz....butthurt coming...

    ReplyDelete
  19. Allah perintahkan Malaikat tiupkan Roh dalam perut Ibu.. bukan dekat sperma... - just my 2 sen~

    ReplyDelete
  20. Dr Manhattan realized this first, bitches.

    ReplyDelete
  21. how bout bik mama?..she raise us all..lmao!

    ReplyDelete
  22. serious lame poster motivation macam ni. when you think about even the lowest scum in the earth pun boleh 'menang' pertandingan sperm ni, you'll notice that being born is nothing big (at least to yourself, bukan pada mak bapak yang penat memerah). kalau kau tak lahir pun,ada kau nak sentap jeles dgn sperm champion yang lain?

    ReplyDelete
  23. Bersyukur macam tu, orang2 kafir pun tahu...
    Tapi satu lagi nikmat yang tidak terbeli dengan wang dan nyawa - bersyukur kerana kita dilahirkan sebagai umat Islam.
    Apa kata kita dilahirkan sebagai bukan Islam? Naya, seronok sementara didunia tapi kekal sengsara diakhirat

    ReplyDelete
  24. Lady RaRa adalah pelacur jadian. nanti aku bogelkan kau dan heret kau guna kereta kelisa aku dan kemudian aku langgar suami dan anak-anak kau sambil heret kau yang sedang berbogel. setelah itu aku akan beri anjing-anjing jalanan romen kau sepuas-puas hati mereka.

    ReplyDelete
  25. Hi i'm newbie here. have a visit to my blog too www.muvime.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. hye people! try click those link http://panduanwangadsense.com/index.php?ref=wang90
    http://www.Maskahwin.com/index.php?ref=firdaus_90
    http://www.belajargitar.com/index.php?ref=gitar90

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails