Thursday, 10 November 2011

Serius Shit - Inilah Dikatakan #TahiTwitter Sebenar


Bertaubatlah!

































Laporan asal Atlantic

64 comments:

  1. dia nk post status, "sedang rukuk.."

    ReplyDelete
  2. Aku ingat yang kat tengah gelap tu gambar tak habis load, rupanya memang ada gap..

    ReplyDelete
  3. dtg bulan boleh masuk tempat suci ke

    ReplyDelete
  4. if dtg bulan pn, takdenye dok tgh2 saf. so cannot be..

    ReplyDelete
  5. non muslim maybe?

    pernah tgk rancangan 30 days as a muslim ke apa tah tak berapa igt..

    the non muslim try to join the muslim society..including prayers things like that tapi dorang tak buat..cuma nak tgk & belajar..

    ReplyDelete
  6. mungkin die dah terkentut mase tgh2 solat tu..pastu nak keluar amik wuduk balik dah tak boleh sebab saf rapat..hakhak..

    ReplyDelete
  7. sumer tanggapan salah.. yg betul adalah....



    jeng jeng jeeeng...

    (gap)


    (gap hitam)


    ...


    (cricket sound)



    dia pondan.

    ReplyDelete
  8. Wadefuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkk!!!!!!??????????

    ReplyDelete
  9. aku pnh tgk org cmni mase buat umrah. tgh2 solat hp bunyi pstu diorg angkat fon. ngan aku skali tak khusyuk solat nengok gelagat diorg nih

    ReplyDelete
  10. abistu yg amik gambar ni apa cerita lak?

    ReplyDelete
  11. non muslim kot? tgh buat dokumentari? dea tk pakai telekong pon? more like a selendang. tp takleh la dok tgh tgh saf jugak kan?

    ReplyDelete
  12. ska :


    LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS LAME ASS

    ReplyDelete
  13. dia bkn tweet, dia ambk gamba bontot org depan. hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  14. she fart n dono what todo...

    ReplyDelete
  15. Demmm !!! Ini adalah twitter tegar tahap Abdul Kahar Rasul Melayu...

    ReplyDelete
  16. Xkn nk solat PAKAIAN CAMTU?????
    Kt situ dah xlogik dh!

    Obepig, ko ni suke sgt nak mengaibkan orang...

    ReplyDelete
  17. Makin bengap aku tgk obepig ni... silpa lepas kahwin jadik bebal jek

    ReplyDelete
  18. benda macamni tak elok untuk dipost.apa salahnya kalau cuma diberitahu sahaja dalam bentuk cerita ataupun tulisan.kes macamni serba sedikit akan memalukan agama kita sendiri apabila dibaca oleh orang lain.kerana kita tidak tahu cerita sebenar disebalik gambar ini.maafkan saya.-hamba Allah-

    ReplyDelete
  19. bukan obe yg snap gamba ni. kau orang maki obe buat ap? maki lah sapa yg spread gambar ni b4 obe

    kau orang semua mmg otak sempit

    *butt lickers sejati obe

    ReplyDelete
  20. propaganda freemanson!!
    shit!

    ReplyDelete
  21. obe ni bodohnya upload bnd2 mcmni.kau buat org persenda gambar saf org bersolat je tau tak.kau ni islam ke kafir?cuba kalau minah tu mak kau sendiri,kau agak2 nak letak tak?bangangnya kau ni.buat org persenda solat je.sory la bahasa kasar,tp mcm aku kesah plk.

    ReplyDelete
  22. Balik rumah le makcik oooiii...Senang nak main twitter tu.
    Kacau orang nak solat jer...

    ReplyDelete
  23. obvious shop is obvious

    aku yang bukan fanatik fotosop pun tahu benda ni fotoshop. bodoh

    ReplyDelete
  24. amboi..yang komen tu pun, "kau ni islam ke kafir?" ..mempersoalkn iman seseorang pun berat tu bro..sedap sgt ckp org lain..ko pun lebih kurang..piss off anon, use ur real name acc if u want comment like tht..like i care pulak kan..

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum...Itu gamba edit...zz......jgn nak sok/trep/berlagak suci/alim/rasul la anon lain. Korang semua x tau kebanyakan bende yg diamalkan oleh umat islam negara ni dah corrupted habis....ko ingat duit ko pakai 2 halal?? Duit sumber haram dah lama masuk ekonomi negara ni....sbab 2 umat islam negara ni konfius dlm bab2 agama...kita perlukan ustaz profesional pada zaman ni yg btul2 mengkaji al-quran dan hadis n bukan main tangkap muat je...kita dah byk terikut ngan hadis2 palsu n terjemahan alquran yg palsu e.g: 72 virgins....which actually translate as wine made from white grapes....to any jihadist out there..plz....learn the truth b4 you da'wah otherwise it'll be da'yah....assalamualaikum ya akhi....

    ReplyDelete
  26. Macam maria ozawa je...

    ReplyDelete
  27. PHOTOSHOP kot.. nampak sgt tak logik!.. FULL STOP!

    ReplyDelete
  28. source: http://www.theatlantic.com/infocus/2011/11/the-hajj-and-eid-al-adha-2011/100184/#

    ReplyDelete
  29. @anon 14:29

    salahkan spreader b4 obe? kiranya obe pn salah gak lerr sbb die dah kira sbg spreader gak. Kalo nak kecualikan obe, mmg pilih kasih lerr istilah spreader tu. tak semestinya spreader yg obe dpt ni original spreader. ntah2 dah mcm MLM, bertingkat-tingkat. Tak acii arr kalo obe nak dikecualikan.

    lol

    ReplyDelete
  30. tepuk dada tnya diri sndiri... yeszha~~

    ReplyDelete
  31. kalau azzaazin tepuk dada tertepuk tetek sendiri. macam mana tu?
    stim tak?

    ReplyDelete
  32. lol at all the butthurt comment shere..think la guys who has the time to stop solat,take out her camera, turn back and snap this photo? judging from the quality of this photo i must say that it was taken using a dslr..who keeps a dslr in her telekung anyway

    ReplyDelete
  33. ala korang ni tak payah gaduh2, dia terkentut time smbhyg then tak nak jadi kurang ajar lalu depan orang smbhyg. so dia tunggu la kejap sambil twitter.

    ReplyDelete
  34. to

    Anonymous said...

    Assalamualaikum...Itu gamba edit...zz......jgn nak sok/trep/berlagak suci/alim/rasul la anon lain. Korang semua x tau kebanyakan bende yg diamalkan oleh umat islam negara ni dah corrupted habis....ko ingat duit ko pakai 2 halal?? Duit sumber haram dah lama masuk ekonomi negara ni....sbab 2 umat islam negara ni konfius dlm bab2 agama...kita perlukan ustaz profesional pada zaman ni yg btul2 mengkaji al-quran dan hadis n bukan main tangkap muat je...kita dah byk terikut ngan hadis2 palsu n terjemahan alquran yg palsu e.g: 72 virgins....which actually translate as wine made from white grapes....to any jihadist out there..plz....learn the truth b4 you da'wah otherwise it'll be da'yah....assalamualaikum ya akhi....



    if u read this, remember this. when i found u, i'll cut off ur friging head off

    fuck u

    ReplyDelete
  35. macam muka pian cecupak la plak akut tgk..
    WINRAR !

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. alo anonymous yg post "amboi..yang komen tu pun, """"kau ni islam ke kafir?" ..mempersoalkn iman seseorang pun berat tu bro..""" lu punya ayat tu mmg tahap budak skolah rendah laaa. ckp org lain diri sendiri pon macam babi. baik x payah laa babi oiii... ..i.. @_@ ..i.. fuck to all your parent and family bcoz raise a bastard "anjing" like u.

    ReplyDelete
  38. Weh, yang korang semua ni konfiden sangat dia tengah twitter tu apehal? Korang takkan xtau kot skang banyak application quran or hadith dalam iphone or BB. Entah entah dia tengah baca quran, even aku pun selalu baca quran guna app iphone ja kat masjid.

    ReplyDelete
  39. mesti dia post 'sedang solat,tgh sujud nie...'

    ReplyDelete
  40. for those that talk RUBBISH ckp pict nak edited or photoshop better cut off ur dick..klu xtau apa2 bout editing just shut the fuck off...
    agree with lucifer...you should find this "anonymous" that coward and then plug his head off...damn it...

    Obefiend - keep ur awesome blog like this...all the best bro'

    ReplyDelete
  41. takleh blah #Nowsujud

    ReplyDelete
  42. edit la bangan..nampak sngt..
    xpe..ambek iktibar dri gmbr ni..
    pandang dri sudut yg positif..

    ReplyDelete
  43. aper yang nak dimalukan..this should be a wake up call for you guys out there who perhaps didn't even fulfil your prayer requirements..look at her she's at a mosque probably, performing her solat..who knows she was trying to get to her friends or family members to get to pray or other emergency she has to attain to..don't give your first impression of negative perspective towards others..ni lah minda orang skang ni..maner tak maju2 asyik dok nak kutuk orang jer..pastu orang post kat blog marah plak..there's no need to hide the truth that can't be covered..it happens no matter photoshoped or not..

    ReplyDelete
  44. dia terkentut lalu xleh la nk join solat..xkn nk lalu dpn org solat. ganggu. so langkah terbaik, duduk situ diam2..xsalah lah!

    ReplyDelete
  45. mungkin lain mazhab. tak silap ada mazhab yg boleh angkat phone kan mase solat?
    kalau slah tolong betulkan.
    (",)v
    obefiend... teruskan usaha untuk blog nie.
    very cool blog. LIKE!

    ReplyDelete
  46. at least die pegi mesjid.. korg tgh hari jumaat bace post ni ape cite..

    ReplyDelete
  47. aku rase die tgh2 semayang tu tetibe datang period.. tu yg die tak go on je n stop in the middle.. mende unpredictable kan?

    ReplyDelete
  48. dahhhhhhhhhhhhh yang tolong SNAP pic ni cane lakk???????

    ReplyDelete
  49. Aduhai..rosak bangsa aku....knp la korng ni suka sgt mncarut...kalu x mncarut xboleh ka? Pasal agama pon korg nak mncarut jgak. Obe..hang jgn post lg la yg berkait dgn agama...folower hang sume nya xdak adab...nak tegur org pon mncarut jgak

    ReplyDelete
  50. Sekadar renungan...

    buat kwn kita yg kata dlm mazhab lain mngkin boleh kot angkat phone tgh solat (tp dia pon xsure)...

    Mana boleh cik adik oi...btl dh solat tu...byk sgt pergerakan luar solat...

    tp xpa cik adik oi...tuntut la ilmu sbab ia adalah fardhu slpas kefardhuan..

    ReplyDelete
  51. @My Khalis

    Apa2 la.. malas nak lawan balik.. Smoga anda gembira dgn ayat2 anda..
    Salam..

    ReplyDelete
  52. Mungkin dia terbatal wuduk, dia tak boleh nak keluar dari saf, sementara tunggu semua abis bersolat dia pun berBBM. Tak salah kalau begitu.

    ReplyDelete
  53. ini...ini INDOGS!
    WTF sial tgk bb time solat

    ReplyDelete
  54. dia krem koooot.tu la x ble nak sujud.kalw sujud takut mejerit pulak knnn. hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails