Friday, 11 November 2011

Serius Shit - Berlian Kuning "Sun Drop" : Harga Lelong Dijangka USD 11 Juta (6 Gambar)


Belikan untuk bini

Berlian Sun Drop ialah berlian sebesare 110 karat yang bakal dilelong di rumah lelongan Sothebhys 15 November ini. Berlian bewarna kekuningan ini adalah rare dan oleh sebab itu pihak Sothebys menjangka harga lelongan mungkin mencecah USD 11 juta. Biasanya berlian digred mengikut warnanya. Lagi tak ada warna yakni lebih clear (lutsinar) harganya lebih tinggi. Dalam kes Sun Drop dibawah dibuat eksepsi kerana berlian bewarna sangat rare. Anda ada wang lebih? Beli la untuk bini. Kak Rosie jangan lupa surum Abam Najib bida ye? #LMAO






Laporan asal IB

21 comments:

  1. first..k nk p sembahyg jumaaat

    ReplyDelete
  2. haha. walao weh

    ReplyDelete
  3. third.. baru blk solat jumaat.. fullaweyhh.. haha

    ReplyDelete
  4. obe taip sambil melancap

    ReplyDelete
  5. suh abe anwar belikan kak jijah la sbb malam tadi lepak ngan ambiga..

    ReplyDelete
  6. USD 11 juta = RM 38 juta wow! Semata2 untuk diletak atas jari?

    Lebih baik beli helikopter atau kapalterbang boleh juga jalan2....

    ReplyDelete
  7. uii besanye.. nyorokan dalam bra makcik rosmah pon takleh nak sorok ni.keh keh keh

    ReplyDelete
  8. ah sudah... harga barang naik, minyak naik, cukai naik, kwsp naik, bla bla bla...

    ReplyDelete
  9. kalau nurul izzah yg nak pakai.. aku sanggup bayarkan.. phewwwwww!!!!

    ReplyDelete
  10. I would gauge out my eyeball and replace it with that.

    ReplyDelete
  11. anon 1625

    really man?...give me your useless eyeball, i'll replace it with my shit..all of them

    ReplyDelete
  12. kau fetish nurul izzah ke brader bukit bintang?...kau berani ke keluar rumah menyuarakan pendapat kau pada orang ramai?...kalau duduk rumah menaip kat sini je dan tulis blog je baik kau lupakan dia...even kau kaya mcm lim goh tong sekalipun

    ReplyDelete
  13. meh. what's the point? kalau aku pakai pon mesti orang bajet aku beli kat pakcik jual ubat kat masjid jamek je. sial betoi dunia ni.

    ReplyDelete
  14. lepas ni mesti Hajah Rosmah suruh Haji Najib belikan untuknya. awww sweetnya <3

    ReplyDelete
  15. yeahh,time to shoppng!!kata hajjah ros

    ReplyDelete
  16. telan air liur je la kak ros..bli kang kantoi lak..sebutir je pon kt duniawi ni....BOOOM (bunyi grenade)

    ReplyDelete
  17. Ni kalu anugay beli leh sumbat dlm buntut ganti dildo hehehe

    ReplyDelete
  18. rare nie yellow diamond..tapi kang beli kata sokong bersih plak..trololl! lama menabung dari kecik mesti Bik Mama beli punya..beli biras kazakhstan kott

    ReplyDelete
  19. bik mama ada tabung simpanan dari kecil...dia dah tau suatu hari nak beli sume ni...

    ReplyDelete
  20. bik mama leh beli nehhh! hahahhaa...leh kata guna wet simpanan dari Tabung haji lak sbb dia p mekah kan free..so wet simpnan yg ada leh beli 2nd ring..wakakakkaa

    ReplyDelete
  21. BLI LA HAJAH OII..KAMI SOKONG SETIAP YG PEMIMPIN KAMI LAKUKAN..HIDUP 1M'SIA.DUIT RAKYAT DIDAHULUKAN..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails