Friday, 11 November 2011

Serius Iklan - GWM #Haval : SUV Handsome Dari GWM (12 Gambar)


Cool Beans!

I amnot really a truck person.I am more of a SUV person coz SUVs are cool. Jadi hari ini mari kita tengok GWM Haval H5. SUV 2.0 Turbo Diesel iniakan dijual di Malaysia dalam masa terdekat. So jom sneak preview SUV yang terlaku di CHINA selama 8 tahun berturut-turut ini? Apa yang bestnya?

First of all I like the design.Nampak sasa macam Eshak Nengah. Ada all the basic and advance amenities macam defogger untuk side mirror, auto window dengan sensor anti tersepit, read view camera dengan paparan LCD pada dashboard dan wiper automatik

Harga saranan dijangka dalam linkungan RM120 000 sebuah dengan warranty 5 tahun dari pihak GWM.

Sounds like a nice package.

JIKA teruja aku sarankan komen semua ke CAR OF THE YEAR CAR EXHIBITION di Bangunan Matrade sabtu dan ahad ini. Boleh tengok HAVAL H5 dan WINGLE5 yang kedua-duanya nominated untuk anugerah 4x4 COTY tahun ini. Oh dan sila lawat booth Great Wall Motors disana. Ada both Haval and Wingle. Sila sila..... I will be there esok. Hope to bump into you people there!

Untuk maklumat lanjut sila lawati laman sesawang GWM Malaysia disini





60 comments:

  1. perghhhh... dan perghhh (terbayang bawak SUV ngn spek itam.. walaweeeh)

    ReplyDelete
  2. dah macam x-trail aku tgk....tak habeh2 dgn meniru....rm120k??????? lebih baik beli KEMBARA !!!

    ReplyDelete
  3. aku pn ingt x-trail td...
    x lawa r..

    ReplyDelete
  4. Nice jugak! Cuma... Takde warna lain ke selain hitam ngn putih?

    ReplyDelete
  5. design panel kereta ni baru je bagi aku idea camne nak makeover kereta aku. tq obe, hahaha

    ReplyDelete
  6. Mcm pajero sport je design dia. Biasssaaaa

    ReplyDelete
  7. corporate sellout bitch

    ReplyDelete
  8. macam paultan versi serius la plak

    ReplyDelete
  9. top up lg 20k dapat hyundai tucson...dijamin lagi best dari ini

    ReplyDelete
  10. naharommmm!!! tak lawa !!!

    ReplyDelete
  11. aq lagi minat trela lagi banyak gear

    ReplyDelete
  12. minat konon...padehal promote sponsor..:D

    ReplyDelete
  13. ingat blog Oh media tadi. blog penuh iklan

    ReplyDelete
  14. manual transmission?
    me like,
    not an Auto Fag!

    ReplyDelete
  15. Obe BABI! sembang pompang2.. keta macam ni cool??? duit punyer pasal gadai pendirian, gadai maruah.. sembang jer lebey! OBE is BABI!

    ReplyDelete
  16. amboi....
    entry bab kete ni xd plak typo...

    ReplyDelete
  17. Obe tipu..Obe tak minat kete nih...hahahaha. Kalau dibagi BMW X6, obe kompem amek X& pastu yang nih die kutuk2...hahaha..betul tak obe?

    ReplyDelete
  18. bodoh promote kereta CHINA yang low class dan tak berkualiti! Obe naik keta ni pastu press minyak menuju gaung please!~

    ReplyDelete
  19. When you wake up in the morning (or maybe noon) and you look in the mirror do you see a sell-out? Coz I see a sell-out right now.

    This Chinese SUV looks like the bastard child of a Murano and an X-trail. I know you don't know much about cars and automobiles but is a well know fact that China is dumping their cars here. Its of low quality and even lower dependability.

    ReplyDelete
  20. The size of a man's penis is in inverse proportion to the size of his car.

    #FACT

    ReplyDelete
  21. Ah...sembang lah obe...patut la backup sangat negara cina ari tu...cakap mcm2 la...racist la..melayu typical la..melayu & undang2 malaysia x bagus la..kita dah lama ader kete sendiri la..bangga la sikit..cam harammmm.rupenye sponser kete dari cina....cite nak best jer.. cakap jer la terus terang ader orang nak sponser...sponser tu bagus la...tp ko tu x boleh ker nk mengaku kesalahan ko sendiri...

    ReplyDelete
  22. akhirnya ade jugak manusia yg dah nmpk kebodohan obe..aku ingt aku sorg perasan,,hahaha..lame ass car tapi terpaksa la obe gadai maruah..too obvious..120k? HAHAHA!! 120k?

    ReplyDelete
  23. Anonymous like shit, tampil identiti sebenar, takyah nak pakai topeng batmen APTB

    ReplyDelete
  24. If u want to live better don't buy Chinese car

    ReplyDelete
  25. compare this

    http://www.youtube.com/watch?v=yfm77h9lAOU (nissan x-trail)

    http://www.youtube.com/watch?v=IhtubaEeZtI (stupid chinese car)

    china has all kind of evil things, so many death camp, secret police, etc etc,,,,,,,china is most hell place in the world, communist kill their against people without any permission necessary, chinese communist party killed historical amount of people, china is perfectly lawless zone for anythings

    ReplyDelete
  26. word verification : phailed
    just saying.lol

    ReplyDelete
  27. kesian keretah ini. 'haval' or 'bebal' ni konpom tak laku dekat meleysia ni. dah la engine cuma 2.0 jak, naik bukit kimanis gerenti batuk-batuk tengah jalan.

    verifikasi ayat : begagar.

    ReplyDelete
  28. Quite unique, blakang Volvo XC90 depan Mazda CX9

    ReplyDelete
  29. bila tak dapat iklan, orang cakap blog tak laku.

    bila dapat iklan, orang cakap iklan sampah la..bla bla bla..

    ReplyDelete
  30. RM 120,000 utk hasil pemalas macam ni? kah kah kah..

    ReplyDelete
  31. ni NAZA punye produk jgk kan? ataupun kaum kerabat dia punye la ni kot. pukimaknye NAZA.. balik2 sampah jgk ko jual dgn org malingsia. yang bahalol selamba je beli. tak habih2 nak nipu. pukimak punya kapitalis melayu

    ReplyDelete
  32. STUPID ANON 17:13

    FUCKING SHIT PLEASE!!

    ReplyDelete
  33. utk iklan ni brape derang bayor ko obe?

    takpela aku paham ko cari mkan dgn cara ni

    ayat jualan ko tu x cukup power nak yakinkan org utk beli

    ReplyDelete
  34. taik dan ludah obe suci...mari kamu pergi jilat beramai-ramai

    taik dan ludah obe suci...mari kamu pergi jilat beramai-ramai

    taik dan ludah obe suci...mari kamu pergi jilat beramai-ramai

    ReplyDelete
  35. aku benci suv ni sebenarnya...tak reliable langsung, design macam taik cirit aku minggu lepas, harga mahal nak mampuih tak berpatutan dengan enjin yang bagaikan kote hobbit yang kecil serta tidak mampu bereksi lebih dari 2 minit

    tapi ini semua sebab fulus bebeh! Aku nak kahwin dah, kamu perlu faham.

    ReplyDelete
  36. I'AM THE FUCKING REAL ONE.
    FUCKING SHIT TO THIS SUV

    ReplyDelete
  37. i'am the fucking real one!

    i'd like to fuck Zety Amalina arse please. i wanna put like thousand cocks of friend of mine her butthole.

    Zety Amalina, please do naked for us puh lease!

    ReplyDelete
  38. keta dah bagus,tapi mahal dan brand xfemes,baik beli yg toyota

    btw,ok la,syarikat luar nak iklan kat blog obe,bukti bloger diangkat
    Video yang akan membuatkan anda menutup aurat

    ReplyDelete
  39. haha. baru abis baca buku robert friskees. about GWM car. please, you should read it!


    wv : bedol

    ReplyDelete
  40. bodoh punye obe..nak promote sponsor & sanggup jadi hypocrite..sengal punye melayu.get a life dude.

    ReplyDelete
  41. read view camera tu ape???aku rase cam dah leh wat blog sal kebebalan obe nih..

    ReplyDelete
  42. Teruk betul la komen2 korang nih... Kamon la.... positif la sket... Ni mesti dengki kat sesape ni... Jgn dengki2 tau... tak elok... derang at least usaha la jugak try market kat malaysia nih...

    ReplyDelete
  43. Kalau tengok betul betul bentuk depan macam Mazda Cx-9 or Cx-7 -.-

    ReplyDelete
  44. haha...lepas ni korang tunggu la lagi banyak post bodoh & slowpoke mcm ni...ni ka budak lepasan universiti dari LONDON...memang sedih..

    ReplyDelete
  45. kroni NAZA pukimakkkkkkkkkkkkkk jual produk bodooooooooooowwwwwwwwhhhh.... kenderaan ni sampahhhhhhhhhhhhhhh... tolong jangan beliiiiiii.. baik beli fortuner la woiiiiiiiiiii...!!! fuck naza dan kroni2nya!!!!!!! sampahhhh

    ReplyDelete
  46. yearghhhhhhhhh i want to fuck zety amalina ass to,obe sial korang semua tak tau ke obe ni mana ada maruah dan harga diri..dapat iklan hilang integriti dia,sial,sanggup gadaikan maruah untuk duit.aku ludah blogger macam ni.
    bukan main anti komunis china obe ni,tapi bila kena bayar ceitt jadi chinese ass licker..hilang respect wa sama lu.
    jangan je ko jual maruah mean nnt sudah la ye obe

    ReplyDelete
  47. fuck off china car! better buy yamaha r6 + plotong or peloldua

    ReplyDelete
  48. Dari memekak kat sini bek korang yang bising2 tu g la blaja wat kereta. ngok. konon nak cite pasal melayu tapi dok kutuk je.

    ReplyDelete
  49. aku tgk facelift kereta ni

    aku tenung lama lama

    aku macam rasa kereta ni tgh senyum dekat aku??



    -happy-face suv

    ReplyDelete
  50. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  51. aku bet 90% dari pengomen akan click masuk blog The red Rambutan

    dan 98% org akan Google image Zety Amalina

    i've done both. hahaha

    ReplyDelete
  52. dan aku nampak kete ni mcm mazda CX9.

    ReplyDelete
  53. ko mmg memahami la ska suka dengan ko,the red rambutan ni poyo ,cakap saja la budak miskin,budak miskin gitu la cakapnya tak pernah rasa kaya,jadi kat sini la dalam blog obe nak tunjukkan kekayaan,aku dah jumpa 4 orang macam ko ni sepanjang zaman persekolahan dan kolej cakap besar habuk pun tarak..upload pic la pengemis ko dalam kete nak tengok.

    ReplyDelete
  54. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  55. malaikat(?)...nak percaya, percaya, tak nak sudah, aku bukan budak mentah. Meh jumpa aku meh, aku kat Putrajaya, nak contact aku, ada kat facebook. Meh lah, aku nak tunjuk bukti yang aku ni bukan poyo macam kau tuduh.

    ReplyDelete
  56. br dpt info semlm. BOMBA Shah Alam (kalu x silap) dah beli 20 bijik pickup GWM ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails