Thursday, 24 November 2011

Serius Bodoh - #KLTUAssholes of The Week #3 (6 Gambar)


Bangang






17 comments:

  1. but not Least..

    ReplyDelete
  2. mangkuk toi!!!!!

    ReplyDelete
  3. report orang korek idong pun masuk kltu ke

    haha herpin derpin in the timeline

    ReplyDelete
  4. Kenape meleis kehel banyak yang bengap? memang leleis KL mcm ini ke? patut la bangsa meleis ni senang kena tipu. hidang apa pun telan aje.

    ReplyDelete
  5. erh..really wish some troll tweet: i dont know any traffic atm but i want to be in blogserius #kltu #klrb..

    i dont dare..later spoil my sweet personality

    ReplyDelete
  6. yang bodoh sangat pi follow @kltrafficupdate buat mende... create aje lah list... noob sungguh.

    @kltraffic ke @plustrafik ke bukan nya korang nak setiap masa info.. so create aje la list, bukak bila perlu.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. muhamad hazuan..
    show off la tu..hahaha

    ReplyDelete
  9. trolled ..pnya obey..yg ko follow dia apsal..sama2 tolol

    ReplyDelete
  10. Fuck Your Girlfriends Dick - Ammar ;D24 November 2011 at 23:28

    woi kimak,ada masalah ke ngan post aku?,mampus aku la nak post benda alah camtu,tak suka buat cara x suka la sial,nak kecoh cam anjing x pernah jolok pehal.

    ReplyDelete
  11. the person who posted this is really mature ;D,you go problems with people who speak their minds out?,damn,go get a life,if this is what you do,entertain us with shit,might as well die and rot in hell.

    ReplyDelete
  12. What the fun is kltu I'm in UK

    ReplyDelete
  13. dah kantoi suami vvip syella kamaruddin yang kata bagi audi r8 tu musa hassan (ex-igp). please check aduka taruna blog. yeah!

    ReplyDelete
  14. wtf..its up to people what they want to tweet. go get a life. if u dont like what others tweet, its ur fucking damn problem. u such as asshole with no fucking life!~ hahahaha...

    ReplyDelete
  15. eksklusifnye #kltu. cepat2la buat copyright utk #kltu. biar org luar kl takleh guna:p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails