Wednesday, 23 November 2011

Serius Cool- Meja Ruang Tamu Diperbuat Dari Sisa Kereta Ferrari (7 Gambar)


Kalau dah kaya sangat.

Apa terjadi bila anda eksiden dan kereta Ferrari anda write off tak dapat diselamatkan? Di Itali seorang owner mengubah bangkai Ferrari beliau menjadi sebuah coffee table. I dunno wether this is awesome of plain douchebaggery. Either way cool expensive table bro!





Laporan asal Uberreview

23 comments:

  1. Ferrari-in-a-box. I wonder if I can get a Lamborghini or a Proton one?

    ReplyDelete
  2. kamu adalah babi

    ReplyDelete
  3. damn.. brapa berat tah 1 table tu klu 1 kete muat.. haha..

    ReplyDelete
  4. ish~ klu ak, xleh dow~ dok terkenang je bile tgk kete tu dpn mata~

    ReplyDelete
  5. mcm keranda jak aku tngok..huhu

    ReplyDelete
  6. kenapa plate number dari france?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah mmg dekat france..
      takkan dekat india pulak..

      Delete
  7. mcm keranda tuk keta tue jer jadinyer..

    ReplyDelete
  8. Serius Bodoh! langsung tak lawa...

    ReplyDelete
  9. ini bukan diperbuat dari bangkai ferrari...ini coffee table yang menyimpan dan memperagakan bangkai kereta ferrari...its different you dumb shit...it needs no effort..ambik n letak dlm box

    ReplyDelete
  10. weh ISLAM AGAMA PALING HEBAT DI DUNIA. FUUUUU YAHUDI. YAHUDI LAH DALANG SEMUA INI. marilah kembali ke ajaran islam yang betul. semua kat blog ni adalah penipuan. ISLAM! ISLAM! ISLAM! YEAHHH

    ReplyDelete
  11. Obi pun berebut nak jadi first kat blog sendiri kew? Heheh. Selekeh giler scrap ferrari tu dibuat meja.

    ReplyDelete
  12. and he was like

    "hey john,what new in your garage?"

    "not much lad,just bought the new Audi R8,how your Ferrari?"

    "not much..not much..just park it at my living room as a thrash,i will get your R8 too,as my thrash,very very SOON,just to proof how wealthy i am"

    ReplyDelete
  13. Well, nie la cara terbaek untuk RECYCLE kereta anda. XD

    ReplyDelete
  14. biar x lawa..tapi bermakna bagi dia... hahah kalau kat malaysia aku pun x mampu nak wat macam ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails