Thursday, 17 November 2011

Serius Genius - Beg Tangan Yang Berubah Menjadi Pelana Basikal (7 Gambar)


Setel problem


Adakah anda wanita yang naik basikal tetapi masih mahu bawa beg tangan? Mesti susah kan? Victoria Saddle Handbag oleh syarikat Brooks ini ialah beg yang dicipta khas untuk anda. Beg ini boleh disarungkan kepada pelana semasa mengayuh basikal. Slide in slide out sahaja mengikut rasa. The only drawback I can think of lama kelamaan beg tangan anda akan berbau bontot!





laporan asal Brooks


19 comments:

  1. Siapa masih pakai basikal? :D

    ReplyDelete
  2. serious BORING!!

    r u fucking out of an idea obepig??

    ReplyDelete
  3. takda sarung seat kereta ke? awek sekarang naik kereta

    LMAO

    ReplyDelete
  4. ayohhh tolong lah bukak minda sikit luar dari malaysia adik kakak...kat malaysia je tak ramai naik basikal kat negara luar ramai je naik basikal even tgh2 New York,London segala tu ye...

    the only reason people wont buy this handbag is bcoz it is goddamn ugggly!

    ReplyDelete
  5. Member Lu Masa Sekolah17 November 2011 14:19

    MOHON SHARE...TQVM

    ReplyDelete
  6. Bik MaMa Rosmah sure nak beli nih.....hope so....

    ReplyDelete
  7. @ixora mat indon bangla nepal banyak je naik basikal kat kl neh. cuma kalau nigger je up sikit. at least proton wira. lolol.

    ReplyDelete
  8. ohhh cmni makin senang laaa peragut nampak & rampas terus smpi terbalik basikal tu dia keje kan nnti,,, huuuuuu bahaya2

    ReplyDelete
  9. cooooooooolllllllllllll...............

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. beg tangan bau bontot do..

    ReplyDelete
  13. ni agenda tersembunyik illuminati & freeemason nih....hahahahah...so, jgn beli barangan2 nih..ianya mnyesatkan....kalo ponggong ko saiz bakol sampah, nak gak nek beskal nih dinasihatkan balot pelana beskal tu ngan bantal....x pon beli ler pelana yg bsaiz besor.....keh3...agenda illuminati n freemason woi....jgn luper...

    ReplyDelete
  14. fuh~ ni kene klu seblom naik basikal ni makan nasi lemak dgn teh tarik~ angin dia sekali lepas, melekat la kt beg tangan tu~ hahahahahaha~

    ReplyDelete
  15. mmg portable...

    tapi x berbau ke kalo terkentut? :D

    well at least ade gunanye.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails