Thursday, 10 November 2011

Serius Hot - Pertunjukan Fesyen Lingerie Victoria Secret 2011 (24 Gambar NSFW)


BRB........ toilet..

No need to explain. Just enjoice.












Laporan asal NYDaily

60 comments:

  1. kehkehkeh..dasatt.. nak2 hat ada cahaya love tu.. sesuai pakai waktu mlm..akakkaka

    ReplyDelete
  2. imma waiting for something..

    ReplyDelete
  3. Nikki Minaj. Trolled.

    ReplyDelete
  4. ada saiz utk big mama tak? manalah tau kot2 berkenan...

    by the way... FAP...

    ReplyDelete
  5. Punya la Obe tak sabar pegi toilet sampai typo SERISU LOL...

    ReplyDelete
  6. fap fap fap..oh yeah...

    ReplyDelete
  7. ramai plak mak2 orang yg masih jadi angels tp body tetap tip top mcm anak dara huhu...

    ReplyDelete
  8. 2nd from the bottom looks like Witchblade. Michael Turner's version, not the televised.

    ReplyDelete
  9. ntah bla la dpt merasa beli VS ni...

    ReplyDelete
  10. first! ismail lambong!

    ReplyDelete
  11. sh!t arr! ak jizzed dlu xpsal2!!

    ReplyDelete
  12. @BLITZENIUS

    she does look like Miss Pezzini eh:?

    ReplyDelete
  13. ini dakyah yahudi ni...saja nak buat kita berdosa tgk gadis berpakaian seksi dan melancap byk2 supaya kita mati pucuk...

    ReplyDelete
  14. Obe will fap to only a few of these. I know which ones

    ReplyDelete
  15. aku sokong anon 18:12 yang semua ni dakyah yahudi ni. semua cap 666 ni.

    ReplyDelete
  16. fap-tasticly fap-pilicious

    /fap

    ReplyDelete
  17. toilet? ingatkan obe ni fap kt depan laptop jerr skale dgn gambar2 tu.

    ReplyDelete
  18. @KhaiRin sy beli awak pakai. then kasi gmbr awak pakai VS..apa mcm?

    ReplyDelete
  19. semua lawa paling2 Miranda Kerr . tapi last pic HAHAHAHA pandai abg obe susun ye

    ReplyDelete
  20. no need toilet..brb..

    ReplyDelete
  21. tak suka tak payah berbunyi kat sini.gila annoying.

    fap fap fap errkkk nicki minaj!

    ReplyDelete
  22. banyak gila gambar..

    ReplyDelete
  23. kalau dah tau dosa, tak payah sibuk2 baca blog.. dah obe bg tengok, layan jelah.. kalau x, tak payah tgok blog terus.. so mata x sakit, hati x sakit.. *aku cuma mampu pakai perfume dgn lip gloss di aje. tu pun hadiah dr kawan masa pergi bercuti overseas*

    ReplyDelete
  24. FUCK laaa. gambar macam ni tak menaikkan nafsu aku langsung..

    aku lagi suka tengok gambar awek melayu pakai tudung dgn tshirt ketat..ohmai fapfapfapfapfap

    ReplyDelete
  25. Miranda Kerr ni bile nk pakai tudung?..dayus tol Orlando Bloom ni..

    ReplyDelete
  26. fap like theres no tomorrow..;p

    ReplyDelete
  27. boring!.. this one win!: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/301542_230327600363675_100001593099156_653613_918032866_n.jpg

    peteh ganu peteh!!!

    ReplyDelete
  28. i thought i saw a pussy...i did i did...

    ReplyDelete
  29. obe search gambar bukan bukan ye kat internet...bgtau mak kau...suruh dia potong line internet

    ReplyDelete
  30. pepet papan. punggung leper. tetek bantuan span. next!!

    ReplyDelete
  31. mmang hancur le rumah tangga ko.bende nie rupenye yang ko kejar??
    mmang dasar ANJING YAHUDI!!
    merosakkan pemikiran umat islam.
    mcm mana la tunang ko boleh sangkut kt ko nie??dah la jahil.bodoh sombong lak tu...ke korang da kene tangkap khalwat???

    ReplyDelete
  32. only kiddo fapping to photo
    adult.. they go for the real deal

    don't waste your sperm dengan tembak dinding bilik air; you'll never know where your sperm might end up in the wild

    LOL

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. oh nih mesti pakai pad yg cover camel toe tu kan.hahahhah

    ReplyDelete
  35. celaka ko obe,bg dosa kat aku pagi2 nih.takpe aku maafkan sbb betina ko tak mcm yg ko nak..ko nak yg mcm pic ni kan.hahaha

    ReplyDelete
  36. i`m fapping n fapping n fapping n fapping.....

    last page...."oh fuck"!!!

    go to 1st pic....n fapping n fapping n fapping...hhahahahaahah

    ReplyDelete
  37. Taktik2 Yahudi dan Kristian nak merosakkan darjat kaum wanita.....

    Kita lihat wanita2 barat sentiasa jadi mangsa eksploitasi seks atas nama fesyen, sukan dan hiburan tanpa mereka sedari secara akal dan ilmiah oleh kaum wanita yang bangga menonjolkan tubuh....atas nama kebebasan gender konon.

    Kaum lelaki tetap dengan kesopanan dan kemuliaan derjat sampai bila2.

    ReplyDelete
  38. hahahhahaha..aku pling suke bc komen korg..tp aku pelik..yg korang menyumpah seranah kt Obe tu pesal??pdhal korg sdrik yg bukak n tegok..kalo xsuke please leave jerk..xpyh wt skit ati mengomen panjang2..hahahahah..enjoice k

    ReplyDelete
  39. Lady Epiphany logging at 13:33 is a real Nigger's cock sucking lady....

    Every man in the world is always innocent guy....

    ReplyDelete
  40. miranda kerr always the best.

    ReplyDelete
  41. anon 10:50 and 15.24 are forever alone. no girls, women or even pondan attract to him.

    forever alone, forever loser. you're dick just like obe's little joe. 1.5 inches, tiny and limp.

    ReplyDelete
  42. try to find c-string..awesome..:P

    ReplyDelete
  43. Aku suka TETEK!!!!

    ReplyDelete
  44. Gambar pompuan2 tak tahu malu sedang tayang body busuk tak pernah mandi junub seumur hidup didepan khalayak ramai..ha hah ah

    ReplyDelete
  45. obe, the less-fabric-more skin-silver-all-over really reminded me of Miss Penzini. but, i root for Megan Fox if they're working on the new Witchblade tv series or film.

    look at this photo of the late Michael Turner and Megan Fox: http://24.media.tumblr.com/tumblr_lufxepgxrF1qz7jyeo1_500.jpg

    i just can feel it.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails