Monday, 21 November 2011

Serius Bodoh - Implan Bontot Paling Bangang Dalam Dunia


Kerana mau jadi Niki Minaj and Kim K

Akibat kegilaan mempunyai jubor seperti baboon Niki Minaj dan Kim KardhASSian wanita di USA sangup melakukan pembedahan platik. Malangnya tak semua wanita yang gila jubor ini mempunyai wang untuk membayar pembedahan implan dengan doktor pakar. Ada yang menjalani pembedahan dengan doktor palsu sehingga mati. Hari ini salah seorang "doktor pakar" pembedahan jubor ini ditangkap pihak berkuasa kerana kesalahan melakukan pembedahan tanpa lesen.



Oneal Ron Morris (30) ialah seorang mak nyah yang memberikan pembedahan implan bontot murahan di Florida. Beliau menggunakan campuran simen. minyak mineral, pembaiki tayar bocor dan gam gajah bagi menghasilkan bontot BA DONK GA DONK keatas pelanggannya. Harga yang ditawarkan beliau sangat murah iaitu USD 700. To show that it works he even administered the same "implants" on his own body. Maka jadilah macam gambar dibawah! Holy senggama tahi!







Laporan asal DM

56 comments:

  1. Wadafak... obe ko xnak wat cmni ker????

    ReplyDelete
  2. even sir mix-a-lot wont approve of this big butt

    ReplyDelete
  3. cm sush jerk nk jalan..bontot besau sgt..kikiii

    ReplyDelete
  4. watthefish? ak ingat jubor mcm ni hnye bleh wat dgn photoshop je..damn!

    ReplyDelete
  5. Hahahahaha macam org Hottentot

    ReplyDelete
  6. FFFFFF

    FFFFFUU..FF...FUUFUF

    FFFFFFFF

    FFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCKKK!!!!!

    ReplyDelete
  7. mulut den ternganga..x tau nk kata apa

    ReplyDelete
  8. ahhhhhhhhhhhH!!!!

    gila BabIIIII!!!

    ReplyDelete
  9. umphhhhh....bedekah da aku nengok...da lah convert pastu lg lah cm alien....wafak....

    ReplyDelete
  10. "Beliau menggunakan campuran simen. minyak mineral, pembaiki tayar bocor dan gam gajah bagi menghasilkan bontot BA DONK GA DONK keatas pelanggannya."

    Part tu macam tak boleh blah...pakai gam gajah ngan simen pun boleh perbesarkan jubor nih!!! Cheapo tahap bangang!!!

    ReplyDelete
  11. Hi I'm newbie here. have a visit to my blog too www.muvime.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. haha baru nk fap :3

    ReplyDelete
  13. errr da macam amek bantal letak dlm panties.. hahaha teruk2..

    ReplyDelete
  14. Malon malingsia emang suka porno pornoan ya..?

    ReplyDelete
  15. hoi megawati sejak ble post cmni pon porno?

    ReplyDelete
  16. punggung batu mcm ni kalau dihentak ke World Trade Center, will be the second 9/11 ..

    ReplyDelete
  17. FUCKING SHIT INDOGSIAL!

    KESIAN...KAT INDOG SANA MUNDUR EK??

    X DE BLOG YANG MNARIK??? HAHAHA

    KEPALA KONEK INDOG! MOGA-MOGA BONTOT MAK KAU JADI MCM POMPUAN KAT ATAS TU.KESEMUA.

    HAHAHAHA~~

    ReplyDelete
  18. mcm mana la dia nak berak tu aa..

    ReplyDelete
  19. this is what we always call a butthurt

    LOL

    ReplyDelete
  20. tak normal la 2... huduh sgt...

    ReplyDelete
  21. y u no like punggung21 November 2011 at 16:20

    cikza mohon pertontonkan punggung anda tanpa seurat benang demi memberi contoh punggung normal.

    dalam kiraan 5 minit dari sekarang!

    ReplyDelete
  22. wah, malon malingsia emangnya suka membesar pinggul kayak hamburger ya.. hak cuih lo malon, maling asean!!

    ReplyDelete
  23. minah nih boley jdk model vc 50 cent...

    "shake.....shake that ass girl..."

    ReplyDelete
  24. come on indonesian, tak rety bace ke? bukat kat malaysia kan benda ni? fuck off la. mentaliti rendah. berak merata-rata ! puihh ~

    ReplyDelete
  25. serius caaaaccaaatttt!!!!

    ReplyDelete
  26. euww..kot dah jadi concrete dah bontot dia if tambah batu.

    ReplyDelete
  27. too much of something is....bad.

    ReplyDelete
  28. implan bontot, but when i first read the title, i thought impian bontot. LOL

    ReplyDelete
  29. gilo sex ko apo..???

    ReplyDelete
  30. http://www.youtube.com/watch?v=ndHYbAD_7DQ&feature=related

    ReplyDelete
  31. lah daerah cuma numpang di pulau kalimantan aja belagu malingsial loe akh!! tai loe maling

    ReplyDelete
  32. obe, apehal posting-posting kau lebih kurang macam mykhalis punya posting je (bukan posting yang ini, tapi sebelum-sebelum ini). mykhalis tiru kau ke? tak malu ke dia tu?

    ReplyDelete
  33. doesn't matter..... fapfapfapfapfap

    ReplyDelete
  34. fap fap fap fap oh wait?...fuuuccckkkkk!!!!!....lg illuminati!!!

    ReplyDelete
  35. bile mase plak menumpang ? aduhai indon. dahlah suka buat masalah kat malysia. sebab orang macam kau mentaliti rendah. bodoh. korang yang menumpang carik makan kt negara kitorg puihh la weh. korang baik kene gempa bumi sekali lagi biar mampos semua ! baru sedar diri tu skit.

    ReplyDelete
  36. La obe the illuminati ni tak abis dgn photosop dia jek. Mcmc orang pecaya ko buat gambar mcm tu.

    ReplyDelete
  37. cerita pasal bontot ne..xdak kaitan ngn freemasion ka woi??

    ReplyDelete
  38. INI LAH..... RANGERS YG KE LAPAN . PUII !!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails