Thursday, 10 November 2011

Serius WTF - Trailer Filem Abuya Yang WTFBBQ


Words fail me

Defuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu



39 comments:

  1. bapak tak fair dia first

    ReplyDelete
  2. what the ffuuuuuufufuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  3. apa yg defuqnya?

    cool apa ada bogel2

    ReplyDelete
  4. I can smell Adobe After Effect all over the scene n also Designer Sound FX from videocopilot...hahhaa,stakat pkai effect premade template cmtu baek xyah,aku pun leh buat....haih,nmpknye Malaysia mmg kekurangan Graphic Designer....

    ReplyDelete
  5. Haram jadah apa ni?
    Nak buat style The Girl with the Dragon Tattoo la ni. Tapi takde Trent Reznor tak jalan la beb.

    ReplyDelete
  6. semua pengomen2 di atas adelah sgt poyo dan xde life!

    ReplyDelete
  7. lawak gila trailer! rasa mcm tgk video clip rebecca black-friday

    ReplyDelete
  8. pengkomen di atas semua ni bajet kepala butoh. cakap gampang itu ini

    butoh

    ReplyDelete
  9. faktap pengkomen atas tu semua. cerita macam gud2 je. kasik ko bajet ko buat la filem ko sendiri tajuk "abu sayap"

    ReplyDelete
  10. yang paling poyo si komentar whatever tu. poyo giler. ntah2 die google dulu software apa die patut cakap. kalo oleh buat, nape tak buat movie? muke tak cukup ensem?

    cuku loya aku tengok.serius loya pulak.tak payah la nak komen bajet-bagus-sangat. nak tunjuk hebat kat sini.

    video die memang r cheap. tapi komen lu tu memang lagi cheap. gua pown boleh tulis macam tu.

    ReplyDelete
  11. was that jue aziz? fapulous~

    ReplyDelete
  12. 2 truly events dalam satu cerita tapi pakai nama Abuya? LOL..... Ayah Pin, Al Maunah plus to use Al Arqam doesn't mix yo!!

    ReplyDelete
  13. Jue Aziz berkemban? This is indeed a fapable movie yawww!

    ReplyDelete
  14. gadis-gadis cium-cium. jue aziz jue aziz jue aziz

    ReplyDelete
  15. bila keluar? na tgk ! hahaha

    ReplyDelete
  16. boring =.='

    ReplyDelete
  17. To PAS, Perkasa, random small character trying to be famous and Jabatan Agama Islam across the country

    Are you ready to protest? LOL

    ReplyDelete
  18. nenen... Yeahh!!!

    ReplyDelete
  19. Bila aku tengok babak meludah keluar cahaya putih,aku teringat elemen kelas pertama(lithium,potasium).

    Kesimpulannya:air liur dia ada potassium.

    ReplyDelete
  20. ok chop chop chop!!!!! di saat 0:12 iteww macam meliwat je. mak suke tengok liwat 2 ni. berair mak ayam nok!!

    ReplyDelete
  21. Blogger whatever said...

    I can smell Adobe After Effect all over the scene n also Designer Sound FX from videocopilot...hahhaa,stakat pkai effect premade template cmtu baek xyah,aku pun leh buat....haih,nmpknye Malaysia mmg kekurangan Graphic Designer....

    10 November 2011 02:49


    Fuck your mother

    ReplyDelete
  22. girl on girl scene.


    totally gonna watch this movie. confirm.

    ReplyDelete
  23. aku dah tengok filem nie pagi tadi........ memang teruk betul filem nie... benci tul aku... aku tak faham apa kebendanya jalan cerita... setakat nak tunjukkan kelucahan tu je adalah..... susunan muzik teruk sesangat... macam cerita budak pratikal pun ada.... ending memang out... kalau nak bagi bintang kat filem nie..... -5/10.... membazir...

    ReplyDelete
  24. filem ni cam xkuat lansung promosi dia... boring uh...xrasa tertarik nak tengok lepas tengok trailer dia...

    ReplyDelete
  25. fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap fappppppppppppppppppp

    ReplyDelete
  26. memang sesapa pn takkan faham storyline..aku pn tgok smlam..ni PART 2...poster citer ni tulis Part 2 tu kecik nak mampos..ngok tol...buat abes duit jek g tgok..

    http://apabikin.files.wordpress.com/2011/06/abuya.jpg (tgok bawah A dalam Abuya tu)

    ReplyDelete
  27. style dowh trailer muve abuya nie.. to the haters: korang mmng suka beri komen buruk2 bout apa2 jer hasil keluaran Negara sendiri... WTF la u all.. pg mampus lg bgus la...

    ReplyDelete
  28. Filem yg paling xda quality n membosankan utk tahun ni!! Dah mcm cite psl seks jer.. Membazir duit! Trus trang ckp Filem cap ayam!

    ReplyDelete
  29. pengarah mcm buto buat film sal buto je lalalalallalala

    ReplyDelete
  30. the only sense i can see :
    @minute 1.11
    "the ultimate lost sense of direction"~ hahaha~

    ReplyDelete
  31. ni lah filem yang menjatuhkan Islam sendiri! setahu aku Al-Arqam xde la ganas mcm tu.siap ada senapang..masa pemimpin die kena tangkap pon pemimpin dia dah bg jaminan..xkan jadi Mamali kali kedua...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails