Friday, 11 November 2011

Serius Cool - Sekitar Festival Seni Lukisan Jalanan di USA (12 Gambar)


Cool!

Dibawah ialah gambar yang diambil ketika Festival Seni Jalanan Antarabangsa yang berlangsung di Saratosa, Florida. USA. Penggiat seni jalanan serata dunia hadir bagi menunjukkan kepakaran mereka. Festival berlangsung semalam seminggu dan berakhir 7 November lepas. Sila enjoice







Laporan asal IBN

29 comments:

  1. giler cool! terkujat aku tgk gambo2 ni

    ReplyDelete
  2. Anon2 yang benci Obe, yang ni pon mesti potoshop jugak kan kan kan kan~ hahaha

    ReplyDelete
  3. hurmmmm... kurang ckit lagi dah mcm drawing aku daaaaaa... :)

    ReplyDelete
  4. photoshop!! ini semua agenda freemason dan illuminati!!

    ReplyDelete
  5. NI SEMUA ADALAH DAKYAH TERANCANG YAHUDI BAGI MEMESONGKAN UMAT ISLAM!

    ReplyDelete
  6. cool yaw.. siap ade effect 3D lagi. wish that we have this at Malaysia.

    ReplyDelete
  7. anonimustafa kamal11 November 2011 at 14:42

    gambar no 11 menyebabkan aku tertinja dalam seluar..

    ReplyDelete
  8. gambar yg lego tu, 1st pic mmg nampak real gila. tp bila dah di abuat background kaler kuning2 cekelat tu, dah kurang efek 3d dia.

    ReplyDelete
  9. Tak tahu nak kata apa2. Punyalah cantik dan diluar batasan akal.
    Memang hebat giler babi punya!

    ReplyDelete
  10. OMG, cool giler!!

    Sangat creative. Wish Malaysia ada this kind of art festival.

    ReplyDelete
  11. yang ni korang tak kata photoshop gak ke ? TROLOLOLOLOLO

    ReplyDelete
  12. Syaril bodoh piang11 November 2011 at 16:19

    tgk gambar 2nd last...nombor 6 nampak lebih besar dari nombor2 yang lain...tujuannya adalah mahu menegaskan kepada anda bahwa nombor 6 adalah nombor yang plg penting...kenapa? kerana 666 adalah nombor syaiton...ini semua agenda freemason!

    Syaril bodoh piang, ini bukan photoshop, ini menggunakan autodesk sketchbook pro 2011...software ciptaan yahudi al-masonic

    ReplyDelete
  13. yg avatar ngn library tu charerrr

    ReplyDelete
  14. terbaik OBE, kalau ada gambar macam ni lagi , post banyak-banyak pun ok, aku memang suka berkaitan art ni ! banyak gak keyword aku cuba cari sebelum ni , . . .

    ReplyDelete
  15. kreatif gile! i wonder why kat malaysia dieorg xbuat mcm ni

    ReplyDelete
  16. i'll just take this as art :] for those i wanna think it what so ever shit take it seriously and get a life men.

    ReplyDelete
  17. arghh tidak illuminati illuminati..xblwh tgokkk..tutup mataaaa..tutup mataaaa..sesat sesat sesattt...

    ReplyDelete
  18. dang!!!ocem siak...

    ReplyDelete
  19. aku nak lukis kat jalan tar, lokasi terbaekkkk!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails