Friday, 18 November 2011

Serius Cute - USB dan USB Hub Berbentuk Kucing, Babi dan Anjing (7 Gambar)


Nakk!

Dayyum ini sangat genius dan cute! Ianya hasil rekaan We Play Good. For the first time ada matching USB dengan USB hub macam ni. In B4 "Nanti mesti ada orang buat versi lucah.. USB Anwar dan USB port Saiful"





Laporan asal We Play Good

26 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. nk satu wei..mane bleh dpt ni?

    ReplyDelete
  3. Anak kucing ngn anak anjing hisap susu dari bwh perut, apsal anak babi dr tepi bdn plak? Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab babi gemok. kalo babi duk cam kucen ngan anjing nt dia tergolek kaki ke ats. sm la cam goreng cekodoj gemok2. sush nak pusing nt pusing balik.

      Delete
  4. yg babi tu comel.. wahahaha!! tp lawak last word tu.. "Nanti mesti ada orang buat versi lucah.. USB Anwar dan USB port Saiful" kahkahkah!

    ReplyDelete
  5. haffizeRamli..
    jauh nor pandangan kamu ni.. saya sokong!

    ReplyDelete
  6. dekat giant baru seri kembangan ade satu kedai jual pndrive custom mcm ni.. banyak gile choice.. smart2 sume.. giant kat area basar besar selangor tu.. p tgk 2nd floor.. hepi hunting..haha

    ReplyDelete
  7. This post has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. @kip: sy nk g tgk la nnt! tq 4 ur info

    errr ada ke yg nk beli kaler pink tu

    ReplyDelete
  9. JAKIM KATA JANGAN18 November 2011 14:43

    ini harom! obe sila delete gmbar babi tersebut. ini babi harom. nanti kena samak port. tak boleh jual ini harom!

    ReplyDelete
  10. 1st!!!!! HAHAHAHAHAHA~~~



    aik??? .....ermmm.... lalalalala~~

    ReplyDelete
  11. apa anuar2? jgn main politik la obe gemok babi pink!

    ReplyDelete
  12. apsal nenen babi kat tepi plak?

    designer ni org melayu ke? x pernah tgk babi?

    ReplyDelete
  13. smart la siaK! mana boleh dapat benda nie?

    ReplyDelete
  14. Rule 34 bro! nothing escapes

    ReplyDelete
  15. hahha..cute dowh..tap lagi cute kalau ada USB port Mean..USB Obe ngan saifol...kesian tunang kau kena gangbang...hahha

    ReplyDelete
  16. @Miss Anne u nak tak usb port i cucuk usb port u? usb port i sangat la cute tau u mesti suka..

    ReplyDelete
  17. it is USB hub & USB thumbdrive

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails