Wednesday, 16 November 2011

Serius Cute - Selamat Hari Jadi Kendall Jenner (8 Gambar)


Hottest Kardhassian

Yes technically she is a Kardhassian. A few days ago Kendall menyambut hari jadinya ke 16 dan dia diberikan sebuah kereta Range Rover benilai USD 90 000. Untung. Tapi aku tahu most of you guys are waiting tow more years. Let's just wait for that momentous day. I am sure it would be funner than waiting for Selena Gomez and Victoria Justice's 18th birthday. Amirite PEDOBEAR?







Laporan asal Hotceleb

36 comments:

  1. ala, 2 tahun lagi nak barely legal. hahahaha

    ReplyDelete
  2. babi.lambat sikit.

    ReplyDelete
  3. kaki dia... trus kendur urat2 aku tgk

    ReplyDelete
  4. argghhhh......
    fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..fap..
    jiizzzzzz...!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. obe tunaikan permintaan kuuuuu.. hip hip horrayyyy!!

    ReplyDelete
  6. typical kardashian, rambut hitam panjang, ada curl2 kat hujung, belah2 tengah, pastu pose2 pegang pinggang. BORING!

    ReplyDelete
  7. skali tgk cm selena gomez versi tggi lampai

    ReplyDelete
  8. hi i'm newbie here. logon to my blog too www.muvime.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. walaupun dia berumur 16 tp tetek die tetap gebu kalau diramas. KALAU..

    ye, aku akan digelar pedo.

    ReplyDelete
  10. ini propaganda illuminatus yg melalaikan manusia dengan perempuan cantik & seksi. jaga iman anda semua
    freemason & illuminati semakin pandai

    ReplyDelete
  11. Propaganda yahudi ni.. menyesatkan umat manusia..

    ReplyDelete
  12. pathetic jenner blonde... kaler rambut jadi itam bajet keturunan kardashian lettew~

    ReplyDelete
  13. gambar sebelum photoshop maner ?

    ReplyDelete
  14. Memang cantek giler...Tergoda aku.
    Cantik macam Selena Gomez pun ada.
    Mirip juga artis kita - Neelofa.

    Dapat Neelofa pun lagi okay - Gadis Islam yang suci murni...he he he

    ReplyDelete
  15. Yahudi telah berjaya mempengaruhi dunia dan mainkan kepala org2 Barat supaya bencikan umat dan agama Islam.

    http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=1116&pub=Utusan_Malaysia&sec=Luar_Negara&pg=lu_03.htm

    Selepas ini peluang mereka untuk hapuskan (serang) Iran dan Syria akan 'disokong' oleh penduduk2 dunia yang bencikan Islam, termasuk orang2 Islam yang munafik (lupa kejahatan Yahudi)....
    Kita lihat dan tunggu bila masa...

    ReplyDelete
  16. PENGIKUTISLAMSEBENAR16 November 2011 13:05

    ISLAM PALING HEBAT DI DUNIA BEBEH. NI PEREMPUAN KAFIR. KAFIR HARUS LENYAP DI MUKA BUMI SBB ISLAM PALING HEBAT. GO ISLAM GOOOOOOOOOOOOOOO ISLAM 4 LIFE. YES YES ISLAM. KAMON ISLAM WAHAHEHE ISLAM KAMON YES2 COME TO MAMA ISLAM. ISLAM FOREVERRRRRRRRRRR

    ReplyDelete
  17. xde ke yg lebih sexy dr ni???

    ReplyDelete
  18. hek ko anon 09:09.rambut kendall mmg hitam dari kecik.bapak dia yg bruce tu kaler rambut ngan cucuk botox.xcaya tgk gmbr kt blog ni
    http://kimkardashian.celebuzz.com/page/2/?s=old+school+pics

    i luv kendall!

    ReplyDelete
  19. eh sorry anon 09:09.aku nk tuju pd anon 11:35.hahaha

    i luv kendall!

    ReplyDelete
  20. illuminati & freemason semakin pandai menggunakan cara halus bg merosakkan iman umat islam

    ReplyDelete
  21. Ni kalau dapat 1 malam bayar 5 ribu pon ak sanggup. Confirm ak takkan sia2kan 1 saat ak bersamanya =)

    ReplyDelete
  22. Aku tak puas hati la. Ini semua ajenda OBE THE MASON untuk merosakkan budak melayu. Mesti ramai budak melayu onani sbb gambar2 cenggini. Obe boleh ke ko jangan pos gambar2 cenggini.

    Terima kasih daun keladi. Lain hari saya komen lagi.

    ReplyDelete
  23. kendall is way more hotter than her sis :D

    ReplyDelete
  24. @ctm.zainal hey pukima,permintaan apa yang ditunaikan?sial la ko lesbian,ko ni sokong LGBT kan?ko ni sama gak cam obe agen iluminati..dah la tak pakai tudung terajang kang..semua pempaun tak pakai tudung agen iluminatti..hati2 umat islam sekelian..
    ps:tolong uploadkan picture u tengah lesbian untuk tatapan blogserius reader please..

    ReplyDelete
  25. vimax ori yg mura dr org len!

    http://femalealwayssmile.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. @ctm.zainal OI MINAH GEMUK CAMWHORE!GO FUCK YOURSELF!

    ReplyDelete
  27. uih ade rupa Ashlynn Brooke

    lalu timun ku keras

    ReplyDelete
  28. pantat takde bahan baru , baru ingat nak fap dengan barang up to date.

    ReplyDelete
  29. mmg loser kalau guna gambar kanak2 untuk melancap

    forever alone

    pergi la nikah sial

    ReplyDelete
  30. ni semuer dakyah freemason&illuminati...mari bertukar menjadik sebanitas...kiter hancurkan freemason nih.....( mata pandang keatas, tangan di dada, jelir lidah sedikit )

    ReplyDelete
  31. Kenapa tetiba saja aku rasa macam perasaan 'tegang' tengok gambar2 seksi diatas tu? Dakyah Yahudi telah berjaya memusnahkan keimanan dan mencabar 'kejantanan' aku ker?
    Ohhh..Kendall Kardashian....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails