Friday, 18 November 2011

Serius Cool - Kerusi dan Tilam "Batu Bata" (7 Gambar)


Do want lagi!

Batu cinder block macam ini dulu digunakan buat air holes di rumah nenek aku. These days I dont think people use it anymore in modern homes. Syarikat Torafu Architects dari Jepun menghasilkan "Soft block" yag boleh anda susun mejadi pelbagai benda. Sebagai contoh boleh susun jadi sofa atau tilam. Cool!





Lapora asal Torafu

16 comments:

  1. brape agk nyer sekeping blok tu ye?

    ReplyDelete
  2. harga dia maybe sepluh henget je seblok..tp bila masuk malaysia maybe akan jadi seribu henget pasal cukai atas alasan hendak menjaga blok2 keluaran malaysia

    ReplyDelete
  3. Cool... senang kalau nak pindah rumah, boleh bawak sikit2..tak payah nak angkat sofa gedabak tu...

    ReplyDelete
  4. Macam berat perempuan tu angkat...

    ReplyDelete
  5. mcm best je bole susun2 jd tilam ngan sofa...

    ReplyDelete
  6. kalau tido laak mcm aku ni.. payah la.. semua berterabur kang..

    ReplyDelete
  7. konfirm terabur bila aku tdo atas ni nti, haha

    ReplyDelete
  8. Dasar Malingsia mundur!!

    ReplyDelete
  9. kahirin. show me ur boobs!

    ReplyDelete
  10. jgn harass org boleh tak?18 November 2011 18:44

    is isaac, anon 17:29

    ask your mothers to show her boobs to you son of bitches

    ReplyDelete
  11. @jgn harass org boleh tak? <-- hoi pukimak khairin jgn guna nama lain boleh tak..wa sepak lu kang bohsia..dah issac kata bogel lu bogel je la whore,post kat sini gambar naked u..nak memekak lak lu..wa tampar muka lu kang.

    ReplyDelete
  12. satu keje lak na susun2 blok ny..adoii

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails