Friday, 25 November 2011

Serius Kreatif - Helmet Buatan Sendiri Revolusi Mesir II (10 Gambar)


Helmet!!!

Awal tahun yang lalu aku paparkan koleksi helmet buatan sendiri di Mesir ketika rusuhan anti Mubarak berlaku. Since sekarang Mesir bergolak lagi tiba masanya untuk second round of Egypt's Most Creative Improvised Head Gear - Volume II






Laporan asal DM

25 comments:

  1. slipknot ke ape nih?

    ReplyDelete
  2. haha. camner gambar no 8 tu bernapas?

    ReplyDelete
  3. 1st - Darth Vader
    1st pic, not 1st fag, fap watsoever

    ReplyDelete
  4. rambu rambu ramba25 November 2011 10:16

    hahaha slipknot hotak die, bodo sial pengkomen no 1 tu.

    ReplyDelete
  5. 1st!!! since takde yg cakap lagi hahahah
    slipknot FTW

    ReplyDelete
  6. Please use proper PPE. It's a matter of life and death.


    This message is brought to you by DOSH (Department of Occupational Safety and Health)

    ReplyDelete
  7. macam helghast pun ade

    ReplyDelete
  8. 1st pic dah mcm adik darth vader.

    ReplyDelete
  9. kah3..aq ad gas mask russia yg last skali tu..mmg air tight!!nasib aq x bawk taim demonstrasi bersih aritu...XD

    ReplyDelete
  10. We need these hats in Team Fortress 2 !!

    ReplyDelete
  11. necessity is the mother of invention, enjoy!
    http://thai-flood-hacks.tumblr.com/

    ReplyDelete
  12. tade meleisfag yg marah orang arab tulis bahasa arab kat sampah buat topi ke?

    ReplyDelete
  13. Pic #2: armor+2 tawakal+9999

    ReplyDelete
  14. obe,kalau aku ada bahan2 baik nk bagi kau mcmane?takkan aku nak makan soraaang je!

    ReplyDelete
  15. Kalau kat Indon lagi kreatif diorang buat helmet.. Lagi kreatif maka, lagi lawak jadinya!!

    ReplyDelete
  16. Salawati,
    Jgn lupa hantar gambar bogel!!

    ReplyDelete
  17. pemimpin islam mubarak jatuh di tangan zionis israel...

    ReplyDelete
  18. to anon 16:27 di atas
    kau bodoh.pukimak lahabau..
    revolution di mesir bukan propaganda israel..kau bodoh sbb percaya dgn bnd2 mcm tu..

    ReplyDelete
  19. Egypt Revolution 2: Electric Boogaloo

    ReplyDelete
  20. pengembala kambeng25 November 2011 22:39

    DJ SID!!!!!!!

    ialah dj kepada Slipknot


    gambar terakhir adalah mirip kepada topeng beliau yang lama


    -nerd yang dengar justin bieber mesti x kenal

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails