Tuesday, 22 November 2011

Serius VS - Permainan Zaman Dulu vs Permainan Zaman Sekarang (9 Jenis)


Mainan!

Mari kita lihat beza permainan yang hot dari 1930an hingga sekarang. Personally aku tak sangka Viewmaster dah wujud sejak 1930-an. I use to have them and love them to bits. Serius nostalgia siak!






Laporan asal Visually

11 comments:

  1. sing-a-ma-jigs looks like a sex toy. lol.

    ReplyDelete
  2. Ohhhh tickle me elmo! Aku ingat lagi, The Store kota bharu tahun 1997. ada lagi Cookie Monster, Bert dengan Ernie. Siap ada TRY ME. Ape lagi, haha

    ReplyDelete
  3. igt lagi parents aku belikan view-master mse diowg g mekah taun 95' dulu.. xtau plak viewmaster ada dari tahun 30 an lg..lol..lmbat maju sial aku..siott je..

    ReplyDelete
  4. Viewmaster tu Opah aku pernah bagi masa dia balik dari Haji tahun 1994 dulu...kehkehkeh

    ReplyDelete
  5. masa aku kecik2 family aku ade view master 2... film dia utk tgk pemandangan kt kaabah... teringin nak pergi...

    ReplyDelete
  6. viewmaster ?? hahahah ingatkan mainan made in arab arwah atok aku beli.dah 13 tahun baru aku tau nama dia

    ReplyDelete
  7. Obe, Lego is wrong. Nowadays kids play Minecraft liao. LOL

    ReplyDelete
  8. 2010&2011

    WHAT THE FUCK ARE THOSE?!

    ReplyDelete
  9. Apple's iPhone4 dan Obe berpisah tiada...kih kih kih
    Kedua2 agen USA....kah kah kah

    ReplyDelete
  10. kalau pegi jusco..aku suka cari sing-a-ma-jigs...cool heh!!

    ReplyDelete
  11. lor!aku pon baru taw,,viewmaster rupanya :)

    mainan zaman dulu lg best :))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails