Wednesday, 23 November 2011

Serius Cute - Bila Gadis Gemok Menjadi Kurus (11 Gambar)


Dari Snorlax bertukar kepada Pikachu

Seorang gadis berjaya turunkan berat badan sebanyak 71 pound ( 32 kilogram). Mari lihat perubahan rupa beliau. Amazing. Good for you girl!






Laporan asal Izismile

56 comments:

  1. fap fap fap fap

    ReplyDelete
  2. PERGHHH...!!! comel terus....


    if she FOREVER ALONE before...
    now no more...

    ReplyDelete
  3. makcik baju itam tu Win. tetek bapak besor! hahaha

    ReplyDelete
  4. apa rahsia dia kurus? makan megi ke? harap dia berjaya nasihatkan makcik kat belakang tu pun jadi kurus sekali , sbb makcik tu calon milf tu, :)).

    ReplyDelete
  5. Lipposuction?
    Forever alone no more!!!!!!
    Gyeahhhhhh!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. dah kurus baru ramai admired...cun sangat

    ReplyDelete
  7. terima kasih kepada Dr. Rozmey kerana produk formula JusMate 5 beliau

    ReplyDelete
  8. @kakiwayang semestinya drugs. kalo lipo ada excess tissue di perot

    ReplyDelete
  9. IMHO, ramai org yg involved in cosplayer jadi motivated untuk kuruskan/tone diorang punya badan. So cosplay is not such a worthless thing after all.

    ReplyDelete
  10. @anon 16:18
    .
    .
    .
    you win...lol

    ReplyDelete
  11. dia sepatutnya ada bigger boobs. kan? ke, camana?

    ReplyDelete
  12. Ini adalah terbalik.. sebelum adalah kurus.. selepas adalah gemuk

    ReplyDelete
  13. Memang betul....

    Gemuk memang tak cantik, badan kurus lebih cantik & lebih awet muda.

    ReplyDelete
  14. aku annoyed tgk muka alepridz...hodoh dan hitam sgt...then every post kat blog ni dia ada, atas skali pulak tu...patutla ramai menyampah tgk dia...sore loser yang hodoh hitam legap..bajet cool la gambar mcm tu....pukul mak dia!

    ReplyDelete
  15. masa debab pun dia comel. i don't mind dating her chubby version.

    ReplyDelete
  16. dayumm cute time kurus. tapi mmg tersangat hipokrit bagi sapa2 yang tangkap leleh ngn dia pas dia kurus

    ReplyDelete
  17. apa secret dia wei,aku nak tau gak...aku fat fuck sama cam obe!

    ReplyDelete
  18. teringat pulak cerita 200 pounds beauty

    ReplyDelete
  19. sebab tu jangan hina orang yang gemuk. orang yang gemuk ni bila kurus sure orang kata hensem/cantik. orang yang kurus ni, belum tentu hensem/cantik bila dah gemuk nanti.

    ReplyDelete
  20. wargghhh.. fap material...
    *fap fap fap fap fap fap fap*
    *jizz*
    *fap again*

    ReplyDelete
  21. kebanyakkan org gemuk yg ada muka orait (sekurang-kurangnya gigi tak jongang, mata tak juling, hidung tak penyek) mostly bila kurus, memang la cantik/hensem. aku rase pun si obe ni muka da ok, cuma kalo kurus skit lg hensem la tu, pi work out bina muscles ke. tp itu pndapat aku based on rupa luaran jer. dalam hanya tuan empunya badan dan tuhan tau cmna. hah.

    ReplyDelete
  22. 1. Don't eat like obe
    2. Don't sit all day like obe
    3. Don't be negative like obe

    k, thanks, bye.

    ReplyDelete
  23. AIDS can help people to get skinny really fast.

    ReplyDelete
  24. wow.
    it's not easy to get slimmer.
    she's so strong to made it really happened.

    ReplyDelete
  25. Intro terbaik, from snorlax to pikachu. hahahaha.

    ReplyDelete
  26. snorlax doesn't evolve to pikachu. pikachu evolved from pichu and evolved to raichu..

    ReplyDelete
  27. U browsing for slimming storeh?

    ReplyDelete
  28. wow!. nak turun 2kg pun bkn senang o.

    ReplyDelete
  29. If she can do it, u oso can ah obe!
    heheh..

    ReplyDelete
  30. +1 for epic slimming

    ReplyDelete
  31. Kesian la kat meleis melies ni yang mati2 percaya dgn gambar photosop OBE THE ILLUMINATI ni. takkan le gambar pshotosop pun tak boleh kenai. patut la golongan meleis ni senang kena tipu dengan yahudi. bari obe illuminati junior pun korang dah percaya hidup2.

    ReplyDelete
  32. @ OBES_SITI/
    rasanya meleis yg ko maksuidkan tu ko la..haih..ax=sik ada je org bangj=kitkan isu illuminati..hahaa
    kpd obe.. ko try mintak tips dari minah ni.. sure ko jadi kacak mencanak.. hahaha

    ReplyDelete
  33. tips??....mse tmok nmpk boobs dier mcm besa...tp bler da kurus jd kecik..ini satu kerugian...haha

    ReplyDelete
  34. sbnrnya saiz boob kna ikut saiz badan gak..klo badan kurus, tp boob bsr sgt, x lawa gak..tp yg nie, klo bsr ckit kira ideal utk saiz badan dia kot..hu3

    ReplyDelete
  35. http://faktacantik.blogspot.com/
    Layari blog sy yer.... Nak Kurus cantik n sihat...
    Jom

    ReplyDelete
  36. http://faktacantik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. fap fap fap for dat fat!!!!

    Haziq Ghassanie

    ReplyDelete
  38. read this one.comel juga ni

    http://undressedskeleton.tumblr.com/beforeandafter

    no lipo no drugs no photoshop smh perangai melayu sangat obes_siti ni

    ReplyDelete
  39. @hanafijafar
    sorry but kepala hotak kau.
    dapat AIDS boleh jadi kurus? Cakap tu guna otak bukan guna bontot. Kau atau sedara mara kau tak dapat aids bolehlah cakap macam2...cuba cakap dgn sensitiviti sikit. kau ingat dalam berjuta kali pembaca tu, tak boleh ada yg kena HIV ke? Siyal betul la... boleh pakai internet tapi hotak macam orang tak belajar.

    ReplyDelete
  40. aku teringin nak gemuk..
    lepas tu boleh join p'puan yg tak habis2 membebel nak diet utk kurus badan..

    ReplyDelete
  41. aku baling jugak pokeball kt minah nih...nah ko!

    ReplyDelete
  42. good thing when fat girl turn into slim girl - her boobs still maintain. #problem? #yesimmahamsap

    ReplyDelete
  43. tetek pon jadi kecik?

    ReplyDelete
  44. minum jus dr rozmey kot..

    ReplyDelete
  45. Manissssssssssss

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails