Friday, 4 November 2011

Serius Cute - Bila Kucing Tak Mahu Dimandikan.


Cute Neko Siak!

HAHAHA... comel gileeeeeeeeeeeeeeeeeeee!





54 comments:

  1. sepatutnya tulis tajuk "kucing sedih tak mahu diliwat"

    ReplyDelete
  2. anyonyooo~~~~...omeinyaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. alololololololo tomeynnnnnyyyyeeeeewww!!!! boolat matanya~

    ReplyDelete
  4. to fucking butthurt petknode CEO.

    nak buat camne. sial tak datang kat kau, sebab sial tu memang melekat kat kau masa kau menetas lagi. tak pun cuba kau try bela anjing. mana tau anjing tu bagi luck kat kau ke.

    ReplyDelete
  5. eyh? hilang pulak comment dia. haha. lol.

    ReplyDelete
  6. ko tau x nabi kita suka kucing. sape2 yg bela kucing ikut sunnah. yg ko ikut dan wat pedoman cite karut omputih barat tu pesal. kalu ikut logik pn perbuatan ko tu bole kena tindakan undang2. tepuk dada tnya iman.

    p/s: len kali amik contoh kat bible, nampak jelas skit ko tu syirik ngan bangang

    ReplyDelete
  7. petknode CFO.

    dah boleh la kau bela anjing. mana tau bawa luck ke. #sarcasm.

    ReplyDelete
  8. o'rly petknode cfo? well..i went to japan, and guess what.. there's maneki neko.. which is believed to bring good luck..then, In ancient Egypt cats were sacred animals, with Bast often depicted in cat form..while, during the Age of Discovery, as they were carried on sailing ships to control shipboard rodents and as good-luck charms...and according to Norse mythology, Freyja—the goddess of love, beauty, and fertility is depicted as riding a chariot drawn by cats..the fact that any creatures that god created brings bad luck is totally bollocks..

    i guess u never been out of ur tempurung i suppose..

    captcha- endwor

    ReplyDelete
  9. orang bodo x buat blog.. orang bodo komen kat blog orang pastu merapu tah pape cam orang xda otak..

    ReplyDelete
  10. korang nak bela apa pun,kucing ke,anjing ke,babi ke ,jgn bg masuk rumah jiran.dah buat taik kat laman rumah aku,kencing kat ampaian.jgn hairan klu kucing tu hilang & mati. nasib la sapa yg berjiran dgn aku

    ReplyDelete
  11. Rileks la wei. Obe da byk bagi info bmanfaat, at least say thanks la. Kadang mmg ada knyataan dia yg kureng sket tp tegur la elok2. Kalo asyik kutuk, maki2... Org le tau ko yer hati kotor mcmne, n sikap ko buruk mcmne. To Obe: Thanks sb byk info ko letak kt blog ko. Try2 tmbh ilmu agama, kita smua lom tau byk, xperlu tunjuk kt blog tp ko cari utk diri ko sndri n ko akn tau diri sndri. To yg suke maki2: beli cermin, nengok dri dalam2

    ReplyDelete
  12. alolorrr comeeeeyyyyy...
    comel jugak exposed skin tukang mandikan tu. ;)


    p/s hahahaha..xdak sapa nak kata gmbq ni kena potosop kah. hahaha

    ReplyDelete
  13. @Lan Qiao
    Thanks for the comment. Shame on u :-)

    ReplyDelete
  14. aww... y so syedih onee the face...? my nuning & ingesyor oweys veri the nyibuk onee want to shower together2 with their mummy... yg ni lahir tahun kambing kot... hurmm... even my cici(kambing kat kg last time) smells like shampoo..

    ReplyDelete
  15. tuan kucing tu bogel?


    'minyau minyau minyau" - help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  16. haha sebijik Pose Puss in Boots!

    ReplyDelete
  17. jgn malu kan kaum... dgn komen yg cetek akal.

    ReplyDelete
  18. kiut la siak..dah mcm gremli masa jaik baik

    ReplyDelete
  19. setuju dgn anon 1.58
    nak bela, bela, tp jgn sampai susahkan org lain(jiran terutamanya) smpai kucing tu lapar mintak makan umah org, pastu berak umah org. Memang kucing ni haiwan kesayangan nabi, tp Allah juga menyuruh supaya menjaga hubungan sesama manusia. Tak ke tak harmoni kalo jiran bengang dgn peliharaan kite yg menyusahkan dorang?

    anyways, kucing ni sangat CUUUUUUUTEEEEEEE!

    ReplyDelete
  20. ha aku teringin sangat nak jadi jiran kau dan bela kucing dan suh die berak kat laman rumah kau.. dan kalau aku nampak kucing tu mati, aku akan pastikan kau pun turut mati sama.. a\kalau kucing tu hilang kaki, akan aku pastikan kau pun hilang kaki jugak.. IM DEAD SERIOUS

    ReplyDelete
  21. where's my comment??
    FUCKING BASTARD TO WHOM DELETED MY COMMENT!!
    LMAO COWARD MALAY!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. LANCAU LU LANQIAO,NAK MAMPOS KE?19 January 2012 at 21:35

      YOU STUPID FUCKING CHINESE PIG!
      I'M A MALAY THAT REMOVE YOUR COMMENT.. SO WHAT YOU GODDAMN MOTHERFUCK!COME LA GET ME!DONT BISING2 SINI. NANTI LU MATI.BUTO MAK KAU LANCAU LA,PUKIMAK BANGSAT!

      Delete
  22. yg mandikan tu laki ke pompuan???

    ReplyDelete
  23. itu kucing dlm shrek kene super impose pastu takar kaler2 sket. eee fake

    ReplyDelete
  24. super cute, think i'm going to get myself a cat as pet sometime.

    ReplyDelete
  25. haha macam kucing kat dlm cite shrek

    ReplyDelete
  26. ape punye manusialah yg komen2 kat sini smbil mncaci2...
    x ikot tema betol...

    ReplyDelete
  27. aku x fahamla ape yg korang gadoh2 kat sini.. btw, that cat cute giler!!

    ReplyDelete
  28. anon 11:01

    apsal nk bunuh kucing ko. kalo aku, aku kutip balik2 taik2 kucing ko pastu campak kt umah ko, kt kereta n motor ko balik. bela tp tak bertanggungjawab, buat pe. buang duit dan mase je.

    eh apsal ler beria aku balas, padahal aku tau tu keje obe (atau kuncunya) untk menghot kan post.

    lalalalaaaa

    ReplyDelete
  29. lain kali baca dulu betul2 apa yang aku post. ade ke aku post kutuk2 kucing ni? aku sendiri bela kucing. lame.

    ReplyDelete
  30. Anon 1:58... aku nak berjiran dengan kau la..sebab aku takder kucing. Tapi aku nak berak kat depan rumah kau la...nasib la.

    ReplyDelete
  31. kesian je aku tengok... hahaha comel

    ReplyDelete
  32. awat cem kurang asli je gmbr kucheng tu... hehe

    ReplyDelete
  33. YOU ARE STUPID MALAY!

    ReplyDelete
  34. lancau la lu lan qiao. haha !

    ReplyDelete
  35. Older than Jesus

    ReplyDelete
  36. cute cam n kucing yg dlm citer SHREK FOREVER AFTER

    ReplyDelete
  37. selowww hanjengg

    ReplyDelete
  38. ape kene mengene kucing sampai nak kutuk melayu?

    ReplyDelete
  39. Damn...diz cat tiru gya puss lam Shrek tyme begging...siyez cute

    ReplyDelete
  40. malai ren qi bai8 November 2011 at 19:48

    Stupid Malayshit!
    eat my shit!
    curse u!
    chinese win

    ReplyDelete
    Replies
    1. cina naharom LIM KIT SIANG ANJENG

      Delete
  41. puki mak ang cina..butuh btol..
    nohorom babi cina..

    ReplyDelete
  42. tak sanggup mandi ke atau tak sanggup tgk *totey tuan yg mandikan nye tu

    ReplyDelete
  43. FUCK CINA MAKAN BABI, babi makan TAHI, Chinese are suck just like poop.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails