Tuesday, 22 November 2011

Serius LOL - Bila Ratu Cantik Kena Kaunseling Agama


HAHAHA

I think one of them is not that HAPPY that they have to hadiri sesi kaunseling agama.

Thanks @amirmu for this joke




42 comments:

  1. hahaha.. aku dah perasan dari ari tu. tapi mmg nice!

    ReplyDelete
  2. ahahahahahahaha.diamdiam ayat tajam!

    ReplyDelete
  3. HAHAHA entah pape.

    ReplyDelete
  4. trolling terbaik dari calon ratu borneo!

    ReplyDelete
  5. buduuusss..buang masa I dok kaunseling..jeles la tu tgk I melentik2 body yg lawa..lu apa ada...gendut2 je haha..

    *imaginasi semata2 haha

    ReplyDelete
  6. aik ? aik ? ,,, lain macam je .. wahahaha .. pelik2 ..

    ReplyDelete
  7. Miss Trolling bakal jatuh ke tangan beliau...

    ReplyDelete
  8. don't waste your stupidity22 November 2011 19:22

    baru kena kaunseling agama dah rebel.yang pakai baju "don't waste my time" tu insaflah.kau tu agama apa?jangan nak tunjuk bagus.kalau x puas hati,cakap je depan2..x payah nak pakai baju dgn mesej camtu.terserlah yang kau tu memang pengecut.muka dah la macam sampah.kalau bangkai kau campak kat anjing pun xnak makan.kau mampus nanti pun tak bawak rambut blonde kau semua tu.haih.mofo.

    ReplyDelete
  9. @don't waste your stupidity

    Spoken like a true muslim. Tazkirah terbaik. Dengan maki hamun anda, Insya Allah diorang ni semua akan kembali ke jalan yang benar. Orang Islam perlukan lebih banyak Da'ie seperti anda.

    ReplyDelete
  10. @don't waste your stupidity, awak cam org penah kena dump dari ex je

    la kenapa marah2 ni bang..biar la depa nak bogel pun..ko kena la faham duduk kat malaysia,even taught semua muslim tutup aurat kafir still boleh buka,jadi kesian la muslim tak boleh buka aurat,kan negara demokrasi..aku nak juga tgk aurat warna sawo matang didedahkan..boring la tengok aurat chinese and indian je putih and to black sgt bagi la can wanita melayu rasa kemodenan..ko ni la contoh melayu yang me-layukan bangsa sendiri..macam baru keluar kampung..ko nak menyalak cam wowow pun tak guna sekarang, bangsa kita dah lama hancur just enjoy the view & the sex please..

    ReplyDelete
  11. bila org dah berbuih nasihat tp tak mau dgr, mmg kdg2 kita terpaksa kasar skit. Tu la gunanya ada pelbagai perangai org utk mengtarbiah kan org lain. Ada yg lembut, nasihat pun lembut jer. Ada gak yg garang, tegas, supaya org boleh sedar skit. Takkan nak main ayat tapis2 je walaopun dh berjuta-juta kali nasihat tp org still tak mau dgr? Sahabat nabi pun yg garang tu pun (umar) pun tegas bila nak nasihat kan org. Tu yg takut gak pengikut nabi.

    ni kalo mak bapak dh berbuih mulut, kawan2 pn dh nasihat, kaunseling pun mmg takde effect, mmg patut kena herdik pun. Masih nak berlembut juga kah...?

    (hah, jap lg mula la nnti ade org kata aku mengutuk. Bukan kutuk... tp nk menegaskan)

    Nauzubillah, bagila kesedaran pada dorang ni Ya Allah.

    ReplyDelete
  12. hah? ratu cantik? mana? mana? takde yg cantik pun.

    ReplyDelete
  13. @kepompom ok la tu daripada muka engko lagi cam chilaka ,macam jack sparrow pun ada..

    @ayunda nak jadi model tak? abang leh tolong tapi kena la buat close audition dulu kat hotel..

    ReplyDelete
  14. :Mr Porn:

    jack sparrow? aw man. hilarious gila. ha. ha.

    ReplyDelete
  15. depa ni pakai seksi... so macam mana pula dengan atlet gimnastik dan sukan air yg beragama islam? bukan main ketat lagi mereka pakai. jais tak ambik tindakan? artis seksi? ahli politik free hair? tade tindakan? mungkin kerana berpengaruh? adeh... malaysia.

    ReplyDelete
  16. iya.. malingsia emangnya gitu doh!!

    ReplyDelete
  17. @Mr Porn: bongokla ko. sbb tu @kepompom tak masuk pertandingan ratu porn ni. dia cantik tak mcm betina2 garik perasan lawa. kaki pendek gemuk serupa vavi la. gigi pun jongang

    ReplyDelete
  18. bior la derang nk masuk ratu cantik... sajer jer dengki... takyah hipokrit la wei for me meleis tak semestinya muslim.. rugi tui takleh tengok body org!



    lembu feedlot

    ReplyDelete
  19. oit kepompom ko takder cermin meh?



    lembu feedlot

    ReplyDelete
  20. Mr 3gp at 22 November 2011 22:07 ;

    Awak ni Islam celup ke agen Yahudi?

    ReplyDelete
  21. Eh! Takutnya, mungkin Mr 3gp ni ejen yahudi freemason untuk menyesatkan umat Islam!!

    ReplyDelete
  22. Malon-malon sekalian, orang2 mudamu perlu belajar di pesentren & belajar sama ulama-ulama Indonesia. Ulama & tok guru di Malingsia cuma ulama celup! gak cukup ilmu di dada..

    Ulama Indonesia Bisa!!

    ReplyDelete
  23. ada manusia ni tak kira Islam ke, Kristian, yahudi, Freemason ke bila tgh hot, duit byk, projek masyuk kembang dada mengerbang kepak tak hinggat duniaa....

    tp,bila dah start sakit,rasa susah, byk masalah baru nak insaf ingat tuhan...

    ReplyDelete
  24. Anon 23 November 2011 09:54

    Indon sesat lagi menyesatkan agama Islam....

    Fatwa Ulama Versi Indonesia :
    1) Seks bebas dibenarkan - boleh berlakun blue film
    2) Pergaulan bebas dibenarkan
    3) Tiada batas aurat - boleh pakai seluar pendek utk lelaki/wanita
    4) Boleh nikah dengan orang kafirun
    5) Boleh merompak /pecah rumah / rogol jika terpaksa....bodoh!

    ReplyDelete
  25. ni pertandingan ratu cantik ke puki cantik?

    ReplyDelete
  26. Susah ckp ngn org benak hati..ALLAH nak bg Hidayah tp tolak nute2..ni la salah satu tanda kiamat nk dkt..

    oitt org indonesial klu kok yea pn nk mengata negara org tgok2la negara sndri dlu..bala allah tunjuk kat korg byk gler..xsdr lagi ke??

    ReplyDelete
  27. Susah ckp ngn org benak hati..ALLAH nak bg Hidayah tp tolak nute2..ni la salah satu tanda kiamat nk dkt..

    oitt org indonesial klu kok yea pn nk mengata negara org tgok2la negara sndri dlu..bala allah tunjuk kat korg byk gler..xsdr lagi ke??

    ReplyDelete
  28. @chenal ya la tak cantik!anak ko bila nanti besar rupa hodoh macam gajah baru la ko kata cantik

    ReplyDelete
  29. hahahaha.. aku pon pnah kena pegi kaunseling.. last2 memang kena salam peluk cium macam ni.. budak2 lain buat, aku sorang je tak salam peluk cium laga pipi... wasting my time lah u olsss.. akak dah lambat pegi keje, sampai terlepas flight..

    ReplyDelete
  30. patotnye 'dont waste my pahala'

    ReplyDelete
  31. "Don't waste my time"
    "Don't waste my sins"
    "Kubur lain-lain"
    "Mati sok tanamla diri sendiri"

    Sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
  32. Indonesia "Terbaek" ? Indonesia "Bisa" ? Look here :

    http://kancut-beringas.blogspot.com/2011/10/govlog-umum-budaya-buruk-orang.html

    Bukan orang Malaysia yang kata. Ini orang Indonesia sendiri yang kata.

    Wakakakakakakakakakakakaka........Dasar Indonesial.

    ReplyDelete
  33. yang komen pun sama sama bodoh lah haha. saudara seislam pun takde guna nya kalau sebok nak buka aib orang. cermin dan ingat2 lah jugak dosa sendiri ye semua. entah2 semua yg mulut jahat ni masuk neraka. kau umpat orang buat apa? esok kiamat jumpa lah kau sama sama di neraka. dosa kau mengumpat mereka ni kau ingat mereka berlima ni nak ampunkan ke? entah2 kau tu nanti mati roh tersekat antara garisan sebab dirang tak maafkan korang yg mulut jahat ni.dosa diorang..diorg tanggung lah sendiri.jangan nanti korang yg mulut jahat ni pulak tak lepas nak ke alam barzakh. selamat beramal ye. jangan nak dok hipokrit jadi alim ulama kalau agama pun entah tak betul lagi

    ReplyDelete
  34. Bodoh nya kebanyakan komen kat atas tu...sukati dia la nak masuk ratu apa pn...bkn kau yg tanggung dosa...Terpulang la dgn sapa2 pn.....Hidayah dtg dari allah...bkn Jais atau ulama iNdonesia...Artis, model islam n atlit renang pn sama bukak sana situ...yg penting tak kacau urg.kau umpat org nie, kompom masuk syurga..tak masuk ratu cantik masok syurga ka??Sarawak is different from Semenanjung ok..sama2 kta pikir ikut akal dan bukan ikut mulut syaitan....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails